• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar görümce sorunsalı

Belki evet hakettim. Ama benim hayatıma bir kişi girdi ve onunla evlendim. En azından bu konuda kendimi rahat hissediyorum.

Evet siz çok namuslusunuz 3-5 kişiyle flört edenler k.şar yazın rahatlayın

Size ne kim kiminle isterse flört eder namus bekçisi misiniz nesiniz

Bir bitmediniz gitti erkeğin yobazı yetmiyormuş gibi kadın versiyonları türedi

Son düzenleme:
ben anlamam, evlenmeden flört etmiş, temiz insan kocişini düğün gecesi yüz görümlüğünü aldıktan sonra görür :olamaz:
görümce de işkembeden sallamamış ki, durum neyse onu yazmış, eeee madem içi rahat neden hala saklıyor evlenmeden 7 yıl sevgili olduklarını, bazı dünyalar çok acayip :KK14:
Saklamıyorum ki saklanması gereken bi durum değil zaten. Ama her doğru her yerde söylenmez. Ben de haksızım o paylaşımdan ötürü. Ama önceki açıklamalarda da söyledim. Kuzenimin bana karşı saldırılarından dolayı ona ithafen yazdım ve görümcemle hiç alakası yoktu bunun.

Haklı olduğumu Asla iddia etmedim zaten. Bundan sonraki tavrım ya da davranışım ne olmalı bunu öğrenmek istiyorum
Herkes söylüyor işte canım bundan sonra hiç kimsenin ne yaptığına ettiğine karışma sana laf söyleyen olursa cevabını ver ama onun dışında kimin hayatında kim var kim kaç kişiyle konuşur kimle yatar kalkar laf sokma yorum yapma kimse kimsenin ahlak bekçisi değil karışma kimseye

[QUNeyse iki gün önce sosyal medyada bir paylaşım yapmıştım. Etrafındaki erkeklere karşı sert olup sosyal medya hesabı erkek dolu olanlarla ilgiliOTE="Cansekeri, post: 51600085, member: 828421"]Konu başlığı dikkat çekici olsun diye bekar olarak yazdım olayın bununla bir ilgisiz yoktur. Yorumlarınıza ihtiyacım var. Hakarete değil.
Merhaba kızlar. BDV yi her gün açıp okurum. Ama bir gün buraya yazacağımı tahmin etmezdim. Tıpkı bi kaç gün önce yaşadığım şeyi yaşamaya tahmin etmediğim gibi. Eşimle birbirimizi severek evlendik ve hala çok seviyoruz. 7 yıl bekledik birbirimizi. Ve sonunda nasip oldu evlendik. 10 aylık evliyiz ve 2 aylık hamileyim. Ailem eşimi çok seviyor. İlk damat olmasının verdiği şans da var tabi. Neyse gelelim eşimin ailesine. Kv kp çok iyi insanlar gerçekten onları seviyorum. Beni kızları gibş gördüklerini hissettiriyorlar. Büyük görümcem de ablam gibidir. Ama küçük görümcem bana çok farklı geliyo. Bir türlü çözmüş değilim. Onun yüzünden hala buralara ısınamadım. Bu arada aslen ağrılıyım. İstanbul'da yaşıyordum ve Diyarbakır'a gelin geldim. Neyse iki gün önce sosyal medyada bir paylaşım yapmıştım. Etrafındaki erkeklere karşı sert olup sosyal medya hesabı erkek dolu olanlarla ilgili. Görümcem bunun altına (üstüne alınmış olacak ki) 8-10 yıl tanımadığı bir erkekle flört edip takvalı olduklarını iddia edenleri de ekle şeklinde bir yorum yazdı ve beni kastetti. Ben bu yorumu görünce neye uğradığımı şaşırdım. Benim annem ve kardeşlerim de beni takip ediyorlar ve bu yorumu görürlerse her şey daha kötü olacaktı. İlk defa eşime bir olayı devretmek Zorunda kaldım. Ve kavga etmişler. Eşim evde değildi o gün ben evde yalnızdım. O kadar zoruma gitti ki. Evet belki yanlış belki doğru bi şekilde evlendim ve çocuk bekliyorum. Şu durumda söylenecek söz mü bu. Şimdi eşim sen ben de kv evine gitmiyoruz ama içim içimi yiyo. Oğlumuzu elimizden aldı diye düşünecekler. Ama ben burda yapayalnızım. Düşük tehlikesi geçirdiğimde kimse yoktu yanımda. Tüm sıkıntıları tek başıma yaşıyorum. İstenmeyen gelin olduğumu böyle anlamış oldum. Eşimden Allah razı olsun. Ben seni 7 yıl bekledim kimsenin sözüne bakmam diyor. Ama bi yandan da ailesiyle arasını açtığımı düşünüyorum çok huzursuzum. Ne yapmam lazım? Kusura bakmayan çok uzun oldu ama o kadar çok detay var ki. Son olayımız bu oldu. Yorumlarınızı bekliyorum[/QUOTE]
Neyse iki gün önce sosyal medyada bir paylaşım yapmıştım. Etrafındaki erkeklere karşı sert olup sosyal medya hesabı erkek dolu olanlarla ilgili
Konu başlığı dikkat çekici olsun diye bekar olarak yazdım olayın bununla bir ilgisiz yoktur. Yorumlarınıza ihtiyacım var. Hakarete değil.
Merhaba kızlar. BDV yi her gün açıp okurum. Ama bir gün buraya yazacağımı tahmin etmezdim. Tıpkı bi kaç gün önce yaşadığım şeyi yaşamaya tahmin etmediğim gibi. Eşimle birbirimizi severek evlendik ve hala çok seviyoruz. 7 yıl bekledik birbirimizi. Ve sonunda nasip oldu evlendik. 10 aylık evliyiz ve 2 aylık hamileyim. Ailem eşimi çok seviyor. İlk damat olmasının verdiği şans da var tabi. Neyse gelelim eşimin ailesine. Kv kp çok iyi insanlar gerçekten onları seviyorum. Beni kızları gibş gördüklerini hissettiriyorlar. Büyük görümcem de ablam gibidir. Ama küçük görümcem bana çok farklı geliyo. Bir türlü çözmüş değilim. Onun yüzünden hala buralara ısınamadım. Bu arada aslen ağrılıyım. İstanbul'da yaşıyordum ve Diyarbakır'a gelin geldim. Neyse iki gün önce sosyal medyada bir paylaşım yapmıştım. Etrafındaki erkeklere karşı sert olup sosyal medya hesabı erkek dolu olanlarla ilgili. Görümcem bunun altına (üstüne alınmış olacak ki) 8-10 yıl tanımadığı bir erkekle flört edip takvalı olduklarını iddia edenleri de ekle şeklinde bir yorum yazdı ve beni kastetti. Ben bu yorumu görünce neye uğradığımı şaşırdım. Benim annem ve kardeşlerim de beni takip ediyorlar ve bu yorumu görürlerse her şey daha kötü olacaktı. İlk defa eşime bir olayı devretmek Zorunda kaldım. Ve kavga etmişler. Eşim evde değildi o gün ben evde yalnızdım. O kadar zoruma gitti ki. Evet belki yanlış belki doğru bi şekilde evlendim ve çocuk bekliyorum. Şu durumda söylenecek söz mü bu. Şimdi eşim sen ben de kv evine gitmiyoruz ama içim içimi yiyo. Oğlumuzu elimizden aldı diye düşünecekler. Ama ben burda yapayalnızım. Düşük tehlikesi geçirdiğimde kimse yoktu yanımda. Tüm sıkıntıları tek başıma yaşıyorum. İstenmeyen gelin olduğumu böyle anlamış oldum. Eşimden Allah razı olsun. Ben seni 7 yıl bekledim kimsenin sözüne bakmam diyor. Ama bi yandan da ailesiyle arasını açtığımı düşünüyorum çok huzursuzum. Ne yapmam lazım? Kusura bakmayan çok uzun oldu ama o kadar çok detay var ki. Son olayımız bu oldu. Yorumlarınızı bekliyorum
QUNeyse iki gün önce sosyal medyada bir paylaşım yapmıştım. Etrafındaki erkeklere karşı sert olup sosyal medya hesabı erkek dolu olanlarla ilgiliOTE yazınızdan sonrasını okumadım önce biz hemcinslerimize giydirmeyi bir kenara bırakalım ondan sonra yok görümcenizmiş yok kvmiş sorunlarınızı çözersiniz.Unutmayın sizde bir kadınsınız

Bir de başlık prim yapsın diye bekar görümce yazdım diyosunuz.

Çok hesapçı ve sinsi geldiniz bana, sizinle arkadaş/akraba vs olmak istemezdim.
Şanslısınız o zaman değilsiniz işte. Hakaretvari kelimeler kullanmasanız sevinirim. Haksız olduğumu zaten kabul ettim. Ama bu hakaret işitmem gerektiği anlamına da gelmiyo. Yardımınız için teşekkür ederim

Evet siz çok namuslusunyz 3-5 kişiyle flört edenler k.şar yazın rahatlayın

Size be kim kiminle isterse flört eder namus bekçisi misiniz nesiniz

Bir bitmediniz gitti erkeğin yobazı yetmitormuş gibi kadın versiyınları türedi
Kadının yobazi daha kötü gerçekten bir insan kendi cinsini nasıl böyle aşağıya çeker hangi kafa çok merak ediyorum

[QUNeyse iki gün önce sosyal medyada bir paylaşım yapmıştım. Etrafındaki erkeklere karşı sert olup sosyal medya hesabı erkek dolu olanlarla ilgiliOTE="Cansekeri, post: 51600085, member: 828421"]Konu başlığı dikkat çekici olsun diye bekar olarak yazdım olayın bununla bir ilgisiz yoktur. Yorumlarınıza ihtiyacım var. Hakarete değil.
Merhaba kızlar. BDV yi her gün açıp okurum. Ama bir gün buraya yazacağımı tahmin etmezdim. Tıpkı bi kaç gün önce yaşadığım şeyi yaşamaya tahmin etmediğim gibi. Eşimle birbirimizi severek evlendik ve hala çok seviyoruz. 7 yıl bekledik birbirimizi. Ve sonunda nasip oldu evlendik. 10 aylık evliyiz ve 2 aylık hamileyim. Ailem eşimi çok seviyor. İlk damat olmasının verdiği şans da var tabi. Neyse gelelim eşimin ailesine. Kv kp çok iyi insanlar gerçekten onları seviyorum. Beni kızları gibş gördüklerini hissettiriyorlar. Büyük görümcem de ablam gibidir. Ama küçük görümcem bana çok farklı geliyo. Bir türlü çözmüş değilim. Onun yüzünden hala buralara ısınamadım. Bu arada aslen ağrılıyım. İstanbul'da yaşıyordum ve Diyarbakır'a gelin geldim. Neyse iki gün önce sosyal medyada bir paylaşım yapmıştım. Etrafındaki erkeklere karşı sert olup sosyal medya hesabı erkek dolu olanlarla ilgili. Görümcem bunun altına (üstüne alınmış olacak ki) 8-10 yıl tanımadığı bir erkekle flört edip takvalı olduklarını iddia edenleri de ekle şeklinde bir yorum yazdı ve beni kastetti. Ben bu yorumu görünce neye uğradığımı şaşırdım. Benim annem ve kardeşlerim de beni takip ediyorlar ve bu yorumu görürlerse her şey daha kötü olacaktı. İlk defa eşime bir olayı devretmek Zorunda kaldım. Ve kavga etmişler. Eşim evde değildi o gün ben evde yalnızdım. O kadar zoruma gitti ki. Evet belki yanlış belki doğru bi şekilde evlendim ve çocuk bekliyorum. Şu durumda söylenecek söz mü bu. Şimdi eşim sen ben de kv evine gitmiyoruz ama içim içimi yiyo. Oğlumuzu elimizden aldı diye düşünecekler. Ama ben burda yapayalnızım. Düşük tehlikesi geçirdiğimde kimse yoktu yanımda. Tüm sıkıntıları tek başıma yaşıyorum. İstenmeyen gelin olduğumu böyle anlamış oldum. Eşimden Allah razı olsun. Ben seni 7 yıl bekledim kimsenin sözüne bakmam diyor. Ama bi yandan da ailesiyle arasını açtığımı düşünüyorum çok huzursuzum. Ne yapmam lazım? Kusura bakmayan çok uzun oldu ama o kadar çok detay var ki. Son olayımız bu oldu. Yorumlarınızı bekliyorum
Neyse iki gün önce sosyal medyada bir paylaşım yapmıştım. Etrafındaki erkeklere karşı sert olup sosyal medya hesabı erkek dolu olanlarla ilgili
QUNeyse iki gün önce sosyal medyada bir paylaşım yapmıştım. Etrafındaki erkeklere karşı sert olup sosyal medya hesabı erkek dolu olanlarla ilgiliOTE yazınızdan sonrasını okumadım önce biz hemcinslerimize giydirmeyi bir kenara bırakalım ondan sonra yok görümcenizmiş yok kvmiş sorunlarınızı çözersiniz.Unutmayın sizde bir kadınsınız

Bacım n'aptın öyle :confused:

Saklamıyorum ki saklanması gereken bi durum değil zaten. Ama her doğru her yerde söylenmez. Ben de haksızım o paylaşımdan ötürü. Ama önceki açıklamalarda da söyledim. Kuzenimin bana karşı saldırılarından dolayı ona ithafen yazdım ve görümcemle hiç alakası yoktu bunun.

Gorumcenizle alakasi yoksa arayip durumu aciklasaydiniz. Koca koca insanlar evlenmeyi biliyor ama kendini ifade etmeyi bilmiyor.

ahahahah görümceyi takdir ettim valla on numara laf söylemiş. size ne ki elalemin hesabındaki erkeklerden? ayrıca evet şu an evli olmanız bişeyi değiştirmiyor, sonuçta siz de o kadınları eleştirirken sizin zihniyetinizdeki insanların sizi eleştirebileceği bişey yapmışsınız. ayrıca şu hayatta kadınların birbirlerini erkekler üzerinden vurması kadar çirkin bişey yok.

ayrıca abisine devretmek zorunda değildiniz. yorumu silebilirdiniz, öyle bi seçenek var sonuçta. sildikten sonra da görümceyi arayıp yanlış yaptığını söyleyebilirdiniz.

Bir de başlık prim yapsın diye bekar görümce yazdım diyosunuz.

Çok hesapçı ve sinsi geldiniz bana, sizinle arkadaş/akraba vs olmak istemezdim.

+++++
Sinsice laf sokayım sonra ama ben evli barklıyımmmmn bana sataşamazlar
Sataşmışlar işte bekar! görümceyi tebrik ediyorum
Din iman sahibi geçinip onun bunun namusuna laf uzatıp sonra da kendileri her naneyi yiyenlere hayatının golünü çakmış
Yürü görümce acıma böyle tiplere

Kötü niyetle yola çıkmış, sonunda da kötü muamele görmüşsünüz.. daha doğal hiç bir şey olamaz.
Bir şeyler yaşadığınızda önce bir dönüp bakın Nerede yanlış yaptım diye..
birini kırmak, laf sokmak amaçlı paylaşım yapmışsınız, yanlış adreste olsa birine lafı sokmuşsunuz cevabınızı da almışsınız.
Bence eşinizle görümcenizin arası açmış gibi hissetmeniz normal. Açmışsınız çünkü... kendi yaptığınıza bakmadan olayı taşımışsınız.

Namus bekçiliğinizin bedelini ödemişsiniz :)
Sız evlendınız dıye pürü pak mı oldunuz ? Evlendım cocugum olucak bu ne şimdi demışsiniz ya...

Bırde dıkkat ceksın dıye bekar gorumce yazdım demenız benı benden aldı...

Beynimiz düşünelim dıye verılmış konusmadan once düşünün istersenız.

Evet siz çok namuslusunuz 3-5 kişiyle flört edenler k.şar yazın rahatlayın

Size ne kim kiminle isterse flört eder namus bekçisi misiniz nesiniz

Bir bitmediniz gitti erkeğin yobazı yetmiyormuş gibi kadın versiyonları türedi

vurun daha ölmedi.

oh valla rahatlıyorum bu zihniyetteki insanlar ağzının payını alınca.

erkekler yetmedi kadınlar çıktı bi de flörtümüze bilmemnemize karışan.

Yorumlarınız ve yardımlarınız için teşekkürü ederim. sütten ağzı yanan bence yoğurt yemeği sen terk etmeli. Karşılıklı fikir alışverişi oldu. Fikirlerinizi dikkate alıcam. Teşekkür ederim

:) arkadaşım hakikaten kim neyi almak istiyorsan ona cevap veriyo. Ben temizim demedim ki. İstediği kadar insanla görüşsün benim ilgilendiğim kişi ya da kişiler ya da cümleler bunlar değil/ yaşadığım bu sıkıntıdan sonra eşimin ailesince nasıl davranmalıyım. Bunun için yol göstermenizi istiyorum. Benim bir aklım varsa burda sizlerleyiz birlikte yüz akıl olur. Yardım istedim sadeve

akıl istiyosan git görümcenden özür dile, o yorumu yazdığın için değil de abisini üstüne saldığın için. o da sendne özür dilesin. bitti gitti.

Back
X