- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
+1Hiç özlemiyorum...
Bekarken de aynı sorumluluklarım vardı çünkü. Şimdi iki kişi paylaşıyoruz sorumluluğu.
Çantamı alıp "bey ben kaçtım" diyebiliyorum hala. Sosyal hayatımda bekar veya evli olmanın çok farkı olmadı.
Çocuk olursa çocuksuz günlerimi özleyebilirim ama, o yüzden yapmıyorum
Hehhhh isteee galiba butun sorunda bu yorgunluk galiba uykusuzluk insanin tum hayatini etkiliyo su siralarda o kadar yorgunum ki sanirim o anlamda ozluyorum bekarligi birazda tembelligimi ozluyorumÇok da güzel geçti bekarlık günlerim ama hiç özlemedim.Kızımız doğmadan önce haftada bir gün mutlaka eşimle ayrı ayrı arkadaşlarımızla gezerdik,yemek temizlik vs içimden gelirse yapardım.temizlik hiç işime gelmediği için bırak dağınık kalsın der ,sallayabildiğim kadar sallardım.sonra ya temizlikçi yada eşimle yapardık:) yani evliliğim kızım olmadan önce tıpkı benim gibi çok rahattı.eşim de beni bin senedir tanıdığı için bu rahatlığım hiç batmazdı ona.Kızım doğunca herşey değişti ,e tabi çelik gibi ben de değiştim.Bebeğimin doğumundan önceye dair tek özlediğim şey deliksiz uyku.
Cok guzel ozetlemissin canm tesekkur ederimbekarken kafa daha rahattı ben açıkcası özlüyorum bazen..
serseri gibi takıldıgım zamanları özlüyorum ama dön deseler dönmem sadece izlediğin bi filmi çok seversin ama ikinciye izlemek anlamsız gelir ya öyle bi özlem..
güzeldi yaşandı bitti diye bakıyorum..
sorumluluk kısmına gelince evet babadan para anneden izin oh yaşıyormusuz valla ama yinede şimdiki hayatımı o zamanlara değişmem gibi geliyor..
sanki şimdi daha mutluyum herşeye rağmen.
Bekarımmmmm ve hayat çok güzel katılıyorum sanaevlilik çocuk bunlar bana göre diil ama aşık olmayı özledim
Asigim zaten o konuda problem yok:)Bekarımmmmm ve hayat çok güzel katılıyorum sanaevlilik çocuk bunlar bana göre diil ama aşık olmayı özledim
Asigim zaten o konuda problem yok:)
Bir gun yolda yururkeennn dermisim:)bulursun canm hic beklemedigin anda cikiyo karsina relax:)ama ben aşkı bulamıyorum beya
Bir gun yolda yururkeennn dermisim:)bulursun canm hic beklemedigin anda cikiyo karsina relax:)
Gozumde canlandi bir an nerdeydin seeeennnn:))inş. canım ruh ikizim bir karşıma çıksın dövücem onu çok bekletti beni
Bende bakimliydim makyajsiz disari cikmazdim simdi beyaz bile giyemiyorum yaramazim kirletiyo hemen:)Özlüyorum çünkü o zaman daha genctim ve zayiftim
Baska da ozlenecek tarafi yok benim icin
inş. canım ruh ikizim bir karşıma çıksın dövücem onu çok bekletti beni
Evlilik demek sadece doğru insan demek değil. Mesele, sorumluluğun fazla olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?