Bekar hayatini ozleyenler

+1

Hehhhh isteee galiba butun sorunda bu yorgunluk galiba uykusuzluk insanin tum hayatini etkiliyo su siralarda o kadar yorgunum ki sanirim o anlamda ozluyorum bekarligi birazda tembelligimi ozluyorum

bekarken kafa daha rahattı ben açıkcası özlüyorum bazen..
serseri gibi takıldıgım zamanları özlüyorum ama dön deseler dönmem sadece izlediğin bi filmi çok seversin ama ikinciye izlemek anlamsız gelir ya öyle bi özlem..
güzeldi yaşandı bitti diye bakıyorum..

sorumluluk kısmına gelince evet babadan para anneden izin oh yaşıyormusuz valla ama yinede şimdiki hayatımı o zamanlara değişmem gibi geliyor..
sanki şimdi daha mutluyum herşeye rağmen.

Cok guzel ozetlemissin canm tesekkur ederim

Özlemiyorum.
Bekardım ama saçma sapan insanlarla zaman geçirmişim o günlerimi yanlış insanlarla kendime zehir etmişim.
Şuan çok sakin ve beni üzmeyen bir eşim var Rabbime şükürler olsun.
Evet evlenince çok fazla sorumluluk sahibi olsam da bu sorumluluklarımı seviyorum.

inş. canım ruh ikizim bir karşıma çıksın dövücem onu çok bekletti beni

Ahahaha bence karsina cikinca ayril hemen bu kadar bekleterek bunu hak ettin dersin

Aski bilmem ama insanin kismeti bir yerlerde bekliyor. Ve o gün geldiginde en olmadik sekilde çıkıyor karşına.

Bir de derler ki" ya uzakta gelecek, ya besikte buyuyecek"

Hakkinda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…