Özlemiyorum, eşimi daha erken tanısaymışım diyorum hattaEvli kadın'daşlarım :)
Bekar hayatınızı özlüyor musunuz, vee neden.?
Erken pes etmişsin hayatım sen, ben 42 yaşındayım hala partileyelim desen koşarak gelirimO enerji muthisti gercekten. Eglenmekten sabaha karşi anca yatardik ve sarhoş yatmiş olmamiza rağmen sabahin köründe kalkip gidecegimiz yere gidebiliyorduk. O yaşlar aklima.gelince ben de diyorum nasil yapiyor muşuz o şeyleri.
Ama o enerji, koşturmaca evlenmeyince sonsuza dek süren şeyler degil malesef.
50 yaşinda partileme hevesim kalmazdi şimdi bile 30 yasimdayim kafam ses kaldirmiyor eskisi gibi. Daha doğaya döndüm kendime dondum sessiz sakinlige yoga filn da yapiyorum.
Arada kulaklığı çıkarıyorum ya kulağım tırmalanıyor bi yerden sonra.O enerji muthisti gercekten. Eglenmekten sabaha karşi anca yatardik ve sarhoş yatmiş olmamiza rağmen sabahin köründe kalkip gidecegimiz yere gidebiliyorduk. O yaşlar aklima.gelince ben de diyorum nasil yapiyor muşuz o şeyleri.
50 yaşinda partileme hevesim kalmazdi şimdi bile 30 yasimdayim kafam ses kaldirmiyor eskisi gibi. Daha doğaya döndüm kendime dondum sessiz sakinlige yoga filn da yapiyorum.
Erken pes etmişsin hayatım sen, ben 42 yaşındayım hala partileyelim desen koşarak gelirim
Arada kulaklığı çıkarıyorum ya kulağım tırmalanıyor bi yerden sonra.Gözümü ışık alıyor çalışırken kapatıyorum, nasıl görüyon böyle diyorlar. Ne oluyorsa ergenlik ve ilk gençlikte oluyor. Sonsuza kadar sürse o enerji keşke ama yok.
100 yaşına kadar yapamazsın ama baya baya bir zaman da yapılabiliyor aslında.ben mesela bu kadar yaygın olmasa sıcak bakacağımı düşünmüyordum.bakıyorum ne eğlenmeyi seven en hovarda en özgür en marjinal kadınlarımız bile bir gün evleniyorYani buna rağmen herkes evleniyor ve evlenmek istiyor evet (genelde diyelim), bence bunun sebebi insan düzeni de seviyor aslında, yukarıda anlattıklarımın çoğunu da 100 yaşımıza kadar yapamayacağımıza göreYalnız ölmek istememek, çoğalmak (çoluk çocuk), yaşlanıp buruştuğumuzda bile bizi sevecek olan bir adamın varlığı, bayramda seyranda ziyaret edecek torun torba isteği falan Güzel yaa evlilik de güzel Bence insan bekarlığı değil de gençliği ilelebet özleyecek
Sen de gerçekten erkek pes etmişsinO enerji muthisti gercekten. Eglenmekten sabaha karşi anca yatardik ve sarhoş yatmiş olmamiza rağmen sabahin köründe kalkip gidecegimiz yere gidebiliyorduk. O yaşlar aklima.gelince ben de diyorum nasil yapiyor muşuz o şeyleri.
Sen de gerçekten erkek pes etmişsindaha dur bakalım.daha 45'i 50'si var.
Tum umutlarim tukendi suan zemheriÇocuklar ne kadar büyüse de o his geçmiyor. Beden yükü azaldıkça yürek yükü artıyor evlat denilen varlığın
Ayy 3. Cocuk fikri bile benim icin cok urkutucu. Yas 33 cocuk 6 ve 1 yas. Bence o piyango bana vurmazIlkinde uykusuzluk vs dertti benim için yorulurdum vs. Bunda bunların gecici olduğunu biliyorum ve bu yaşların çook özleniceğini anın tadını cıkarıyorum
Ben tanıdıgım herkese cocukları büyütmüs yas 35 lere gelmişse siddetle yeni bir bebiş tavsiye ediyorumresmen güncelleme geldi evimize
Yaş 20 oldu mu insan deliriyor resmen.fiks yapıyorYa çok özledim desem yalan olur ama baya erken evlilik yaptım 20 yaş nedir? şimdiki aklım olsa diyeceğim oda boş, hormonları napcaz...
EvetEvli kadın'daşlarım :)
Bekar hayatınızı özlüyor musunuz, vee neden.?
Ayy 3. Cocuk fikri bile benim icin cok urkutucu. Yas 33 cocuk 6 ve 1 yas. Bence o piyango bana vurmaz
Ayrılmayı göze alamadığınla evleniyorsun sonunda ferhan. Benimki ya evleneceğiz ya ayrılacağız dedi, ayrılamak yemeyince mecbur evlendim100 yaşına kadar yapamazsın ama baya baya bir zaman da yapılabiliyor aslında.ben mesela bu kadar yaygın olmasa sıcak bakacağımı düşünmüyordum.bakıyorum ne eğlenmeyi seven en hovarda en özgür en marjinal kadınlarımız bile bir gün evleniyor
Ben de bir bildikleri var demek ki insanların diyorum.elimdekini kaçırmak istemiyorum.yoksa ben kendi kendime bu tarz düşüncelere gireceğimi sanmıyorum.
Her annenin kader ânı o canım, onlar büyüdükçe umudun tükeniyor. Ben üniversiteye gidişlerini hayal ederek avunuyorum, birinin odasını giyinme odasına çevircemTum umutlarim tukendi suan zemheri
Bende 19 da evlendim . Suan kac yasindasinizBilmem bekar yaşamadım ki 19 yaşında evlendim sanki hep evli doğdum yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?