Bekar hayatınızı özlüyor musunuz.?

Erken pes etmişsin hayatım sen, ben 42 yaşındayım hala partileyelim desen koşarak gelirim

Arada kulaklığı çıkarıyorum ya kulağım tırmalanıyor bi yerden sonra. Gözümü ışık alıyor çalışırken kapatıyorum, nasıl görüyon böyle diyorlar. Ne oluyorsa ergenlik ve ilk gençlikte oluyor. Sonsuza kadar sürse o enerji keşke ama yok.

Aynen her şeyin bir yaşı, zamani var. Bazisina fatketmiyor gerci ama benim eglence anlayişim vs çok degişti zamanla, ergenlikte yaptigim ve deli gibi zevk aldigim şeyleri simdi yapmaya kalksam ayni tadi vermez.

Ama O yaşimdaki halimi de seviyorum, guzel hatirliyorum, şimdiki halimi de seviyorum.

100 yaşına kadar yapamazsın ama baya baya bir zaman da yapılabiliyor aslında.ben mesela bu kadar yaygın olmasa sıcak bakacağımı düşünmüyordum.bakıyorum ne eğlenmeyi seven en hovarda en özgür en marjinal kadınlarımız bile bir gün evleniyor
Ben de bir bildikleri var demek ki insanların diyorum.elimdekini kaçırmak istemiyorum.yoksa ben kendi kendime bu tarz düşüncelere gireceğimi sanmıyorum.

Sen de gerçekten erkek pes etmişsin daha dur bakalım.daha 45'i 50'si var.

Ayy 3. Cocuk fikri bile benim icin cok urkutucu. Yas 33 cocuk 6 ve 1 yas. Bence o piyango bana vurmaz

Ayrılmayı göze alamadığınla evleniyorsun sonunda ferhan. Benimki ya evleneceğiz ya ayrılacağız dedi, ayrılamak yemeyince mecbur evlendim karşındakinin tavrı da önemli.

Bekarken çok yoruluyordum. Annem babam birlikte çalisiyorlar. Alim satim işleri. Buda meyve sebze vs. Haliyle çok zor oluyordu bizde yardim ediyorduk. Gecemiz gunduzumuze karsiyordu. Zor olsada özlüyorum be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…