- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
Bu yaşa kadar bekar gelsek belki kafamıza göre birini bulamadık diye dertlenecektik, dua topiğinde Rainy ile tesbih çekiyor da olabilirdik bilemiyorum.Köpek gibi hem de…
Bunun sebebi eş, aile, mutluluk vs değil.
Sorumluluk:)
Bekarken ne güzel kafa rahat, kendinden mesulsün ohh ne ala memleket…
Ahahahah hiç sanmıyorum ya.Bu yaşa kadar bekar gelsek belki kafamıza göre birini bulamadık diye dertlenecektik, dua topiğinde Rainy ile tesbih çekiyor da olabilirdik bilemiyorum.
Vayy bee.Hiç özlemiyorum,ev yaşantımız bekar hayatı gibiCanım istemezse yemek yapmıyorum,temizlik rutinim dahala yok.Ve birde faturaydı,kredi kartı ödemesiydi gibi düşüncelerimde yok
Ben özlemiyorum kişiden kişiye değişen bir durum olabilir buEvli kadın'daşlarım :)
Bekar hayatınızı özlüyor musunuz, vee neden.?
Sinirini çıkaracak sinirin de olmayacak işte o zaman.Yahu şimdi evli olmasam sinirimi çıkarıcak, iş buyuracak, sabah beni uyandırınca ağzına tükürecek birini nerden bulıcam ayol, cık bekarlık bana göre değil:)
Napalım kızlar hep evde, kokacaklar:)
Hâlâ çapkın ya da hayatında çok insan olmuş kişileri kıskanıyorum ama ona da yapacak birşey yok artık.dün serdar ortaçı kıskandım mesela.ünlü olmasa 1 tane kadın bulup zor evlenecek adam ne hayat yaşadı be.bir de kendi bulduğunu sanıyor ya.
Vayy bee.
Bunu ben de anlamadım zenginim mi demek istemiş? Kaçak elektrik mi kullanıyor?Vayy bee.
Yok be, bekarı evlisi herkrs te bir sinir var bacım:)Sinirini çıkaracak sinirin de olmayacak işte o zaman.
Dedi evlilere karşı sinirden çatlayan ferhans?Sinirini çıkaracak sinirin de olmayacak işte o zaman.
istesem gerçekleşecekti ama atılmaktan korktum.Zaten kiskanmazsan Ferhans olmazsin. Su butun hastane hayalini gerceklestiremedin sanirsam hep ondan bunlar. Uzulme ya diline vurmus kiyamam
Güzel anlatmışsın.eee buna rağmen neden herkes yine de evleniyor anlayamıyorum valla.ömür boyu sürecek bir sevgiyi ve birlikteliği itmeye de çok korkuyoruz anlaşılan.bedelleri baya da ağır oluyor aslında.Ben çok özlüyorum yaa valla.. 10 Yıllık evliyim, bayaa da mutluyum aslında ama yine de çok özlüyorum. Nerde akşam orda sabah takılmaları, o konserden bu partiye koşmayı, hiç uyumadan gün atlayıp yine de enerjik ve dinç olabilmeyi, sorumluluktan uzak, kimseye hesap vermeden yaşamayı. Hiçbişey için mecbur olmamayı.. Flörtleşmeyi... Oha ne kadar çok şey varmış özlediğim şu an kendim bile şaşırdım
Kafama göre temizlik yemek falan yapıyorum dedi haa ona dedim.Bunu ben de anlamadım zenginim mi demek istemiş? Kaçak elektrik mi kullanıyor?
Yani buna rağmen herkes evleniyor ve evlenmek istiyor evet (genelde diyelim), bence bunun sebebi insan düzeni de seviyor aslında, yukarıda anlattıklarımın çoğunu da 100 yaşımıza kadar yapamayacağımıza göreGüzel anlatmışsın.eee buna rağmen neden herkes yine de evleniyor anlayamıyorum valla.ömür boyu sürecek bir sevgiyi ve birlikteliği itmeye de çok korkuyoruz anlaşılan.bedelleri baya da ağır oluyor aslında.
evettttttttttt :dEvli kadın'daşlarım :)
Bekar hayatınızı özlüyor musunuz, vee neden.?
Ben çok özlüyorum yaa valla.. 10 Yıllık evliyim, bayaa da mutluyum aslında ama yine de çok özlüyorum. Nerde akşam orda sabah takılmaları, o konserden bu partiye koşmayı, hiç uyumadan gün atlayıp yine de enerjik ve dinç olabilmeyi, sorumluluktan uzak, kimseye hesap vermeden yaşamayı. Hiçbişey için mecbur olmamayı.. Flörtleşmeyi... Oha ne kadar çok şey varmış özlediğim şu an kendim bile şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?