Bekar hayatınızı özlüyor musunuz.?

Köpek gibi hem de…
Bunun sebebi eş, aile, mutluluk vs değil.
Sorumluluk:)
Bekarken ne güzel kafa rahat, kendinden mesulsün ohh ne ala memleket…
Bu yaşa kadar bekar gelsek belki kafamıza göre birini bulamadık diye dertlenecektik, dua topiğinde Rainy ile tesbih çekiyor da olabilirdik bilemiyorum.

Bu yaşa kadar bekar gelsek belki kafamıza göre birini bulamadık diye dertlenecektik, dua topiğinde Rainy ile tesbih çekiyor da olabilirdik bilemiyorum.
Ahahahah hiç sanmıyorum ya.
Zaten zar zor aman ne de olsa son dakika kaçarım diye girdiğim yolda 9 sene oldu
İnsanın sadece kendinden mesul olması müthiş bir özgürlük.
En basiti hastaysan kendine hastasın, evdekilere geçireceğim bir de onlara bakacağım diye bir dert yok, kafa sakin yahu süper bir şey.

Hayatımda en çok istediğim imkansızlardan biri bekar hayatıma dönmek evlenmek üzereyken evlilikte birsey yok bu kadar heveslenmeyin diyen ablalara çok kızıyordum keske onları dinleseymişim sanırım o deli doluluğu özlüyorum ya suan olan sorumluluk analık ev iş beni bir kac kademe aşıyor. (Asla şikayetçi değilim) ama bekarlık sultanlık ya

Zaten kiskanmazsan Ferhans olmazsin. Su butun hastane hayalini gerceklestiremedin sanirsam hep ondan bunlar. Uzulme ya diline vurmus kiyamam

Bekarlıkta aman aman bir atraksiyonum yoktu,evlenince daha deli bir hayatımız oldu sanırım. İkimiz de gece hayatı seviyoruz,gezmeyi seviyoruz,mekanlar vsler bizim hoşumuza gidiyor eşimle. Tek anlaştığımız konu bu

Ama öğrencilik dönemlerimi özlüyorum evet, deli gibi para harcadığım zamanlardı. Zayıftım,tonla yerdim yine kilo almazdım nasıl güzelmiş
Evlilik değil yani beni kısıtlayan şey,yeterince bağımsız biriyim. Canım isterse yaparım ,istemezse yapmam,bekarken de böyleydi evlenince de aynı devam etti.

Ben çok özlüyorum yaa valla.. 10 Yıllık evliyim, bayaa da mutluyum aslında ama yine de çok özlüyorum. Nerde akşam orda sabah takılmaları, o konserden bu partiye koşmayı, hiç uyumadan gün atlayıp yine de enerjik ve dinç olabilmeyi, sorumluluktan uzak, kimseye hesap vermeden yaşamayı. Hiçbişey için mecbur olmamayı.. Flörtleşmeyi... Oha ne kadar çok şey varmış özlediğim şu an kendim bile şaşırdım

Güzel anlatmışsın.eee buna rağmen neden herkes yine de evleniyor anlayamıyorum valla.ömür boyu sürecek bir sevgiyi ve birlikteliği itmeye de çok korkuyoruz anlaşılan.bedelleri baya da ağır oluyor aslında.

Yani buna rağmen herkes evleniyor ve evlenmek istiyor evet (genelde diyelim), bence bunun sebebi insan düzeni de seviyor aslında, yukarıda anlattıklarımın çoğunu da 100 yaşımıza kadar yapamayacağımıza göre Yalnız ölmek istememek, çoğalmak (çoluk çocuk), yaşlanıp buruştuğumuzda bile bizi sevecek olan bir adamın varlığı, bayramda seyranda ziyaret edecek torun torba isteği falan Güzel yaa evlilik de güzel Bence insan bekarlığı değil de gençliği ilelebet özleyecek

O enerji muthisti gercekten. Eglenmekten sabaha karşi anca yatardik ve sarhoş yatmiş olmamiza rağmen sabahin köründe kalkip gidecegimiz yere gidebiliyorduk. O yaşlar aklima.gelince ben de diyorum nasil yapiyor muşuz o şeyleri.
Ama o enerji, koşturmaca evlenmeyince sonsuza dek süren şeyler degil malesef.
50 yaşinda partileme hevesim kalmazdi şimdi bile 30 yasimdayim kafam ses kaldirmiyor eskisi gibi. Daha doğaya döndüm kendime dondum sessiz sakinlige yoga filn da yapiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…