- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
Kimseyi değil kız, herkesi mutlu edemem diyeceksin.Doğru. Hayat felsefem kesinlikle buPizza değilim kimseyi mutlu edemem
Tokatta yaylaya çıkarım ne ya.Kimseyi değil kız, herkesi mutlu edemem diyeceksin.
Zaten herkesi mutlu etmene gerek yok. Kendini mutlu et, kocan kendi kendine mutlu olmanın yolunu bulur.
Ay bi hayal et, ilk sevgililer günün.
Villanın üst salonunda elinde boyunca güllerle gelmiş, sana siyah bir kutu uzatıyor.
Pencereden bak bakalım, hediyeni beğenecek misin diyor.
Bakıyorsun, kapıda 4x4 jeep.
Ay ne güzel, Tokat'ta yaylaya çıkarım bunla diye düşüneceksen lütfen içinden düşün bunları hemşehrim.
Ama sen ne yapacaksın?
Daha iyilerini görmüştüm, teşekkür ederim yine de hayatım diyeceksin.
O da hep daha iyisini yapmaya çalışacak.
Bana bakma, benim pazar arabam var sadece şu an ve kışın da ayaklarım üşümüyor
Hayali cuvara yaktırır.Kimseyi değil kız, herkesi mutlu edemem diyeceksin.
Zaten herkesi mutlu etmene gerek yok. Kendini mutlu et, kocan kendi kendine mutlu olmanın yolunu bulur.
Ay bi hayal et, ilk sevgililer günün.
Villanın üst salonunda elinde boyunca güllerle gelmiş, sana siyah bir kutu uzatıyor.
Pencereden bak bakalım, hediyeni beğenecek misin diyor.
Bakıyorsun, kapıda 4x4 jeep.
Ay ne güzel, Tokat'ta yaylaya çıkarım bunla diye düşüneceksen lütfen içinden düşün bunları hemşehrim.
Ama sen ne yapacaksın?
Daha iyilerini görmüştüm, teşekkür ederim yine de hayatım diyeceksin.
O da hep daha iyisini yapmaya çalışacak.
Bana bakma, benim pazar arabam var sadece şu an ve kışın da ayaklarım üşümüyor
Bir burhan kolay yetişmiyor hamfendi. Tokat'ı küçümsemeyin:)Tokatta yaylaya çıkarım ne ya.Oldu mu şimdi bu hayale bu.
Yahu hayattaki tek rekorumuz bu bununla avunuyoruz napalımmaşallah sanaALLAH NAZARLARDAN KORUSUN BEBİSLERİNİ REKOR TABİ SENDE
Farkında olmadan ayağını bastın, çek çabuk geri, duyup gelir birazdan :)Ferhansın olduğu sıraya girmem ya
Benimki de tedavi, 3. De mucize oldu:)Seni takip ettiğimden değil, tedaviyle ikiz sahibi olan arkadaşlarımın 3.ler hep öyle geldi. Çocuğun bu kadar kolay olduğunu bilmediğinizden(arkadaşım öyle demişti de)
Zengin olsun da sıkılmayız yapacak bir şeyler buluruz.Zengin kocadan sıkılır insan be.
O ne öyle herşeyi başkası yapıcak.bu da göbeğini kaşıya kaşıya gezicek.
Şöyle aşerip de kışın bağrı karpuz almak için dört dönen kocan olmazsa da hayatın tadı mı çıkar beeeeeee:)))
Amaaan o yapılacaklar başkaZengin olsun da sıkılmayız yapacak bir şeyler buluruz.
Evcimenliğim dışında bekar gibiyim o yüzden özlemiyorum. :)Evli kadın'daşlarım :)
Bekar hayatınızı özlüyor musunuz, vee neden.?
Senin gibiler ne kız hakaret gibi. Kocam zengin bile değil. Şimdi bana niye gold digger muamelesi yaptın.Amaaan o yapılacaklar başka
Adamı dört dolandırmadan zevki çıkmaz o işin :)
Erkek düşmanı seçilicem yakında.
Valla kocasını çok seven bir kadınım ama beni delirtince ona nasıl işkence etsem diye düşünüp yaptıklarımdan keyif alıyorum, ohh olsun sana diyorum :) niye acaba, kötü biri miyim ben yoksa :) hayır adama eziyet edince daha çok peşimden koşuyor napıyım kendi kaşınıyor:)
Yok yok ben itaatkar koca seviyorum, zenginin parasını senin gibiler yesin, ben hayatın tüm yorgunlupunu çıkardığım kocamdan memnunum, Rabbim başımdan eksik etmesin, sonra naparım, kime çatarım:)
Yok kız hakaret değil, zengin isteyyen zengin bulsun anlamında.Senin gibiler ne kız hakaret gibi. Kocam zengin bile değil. Şimdi bana niye gold digger muamelesi yaptın.
9 yaşında oğlum bile var.Yok kız hakaret değil, zengin isteyyen zengin bulsun anlamında.
Kocan da mı var, ben seni niye bekar sandım ki:)
Kavganın üzerine ağda seansı denk gelirse çok zevkli oluyor, çatır çatır yoluyorum adamıAmaaan o yapılacaklar başka
Adamı dört dolandırmadan zevki çıkmaz o işin :)
Erkek düşmanı seçilicem yakında.
Valla kocasını çok seven bir kadınım ama beni delirtince ona nasıl işkence etsem diye düşünüp yaptıklarımdan keyif alıyorum, ohh olsun sana diyorum :) niye acaba, kötü biri miyim ben yoksa :) hayır adama eziyet edince daha çok peşimden koşuyor napıyım kendi kaşınıyor:)
Yok yok ben itaatkar koca seviyorum, zenginin parasını senin gibiler yesin, ben hayatın tüm yorgunlupunu çıkardığım kocamdan memnunum, Rabbim başımdan eksik etmesin, sonra naparım, kime çatarım:)
Yaşını da sorayım tam olsun bari :)9 yaşında oğlum bile var.
Ağda mı, benim herif ağır adamdır öyle şeylere gelemez hiç, ama kendi ensesini makine ile aldırıyor bana o ayrı:)Kavganın üzerine ağda seansı denk gelirse çok zevkli oluyor, çatır çatır yoluyorum adamı
Koltuk altını alıyoruz ya, ben ısrar etmiştim denemek için, sonra çok rahat geldi. metroseksüel bir tip sayılmaz, bir de deniz mevsiminde sırtını alıyoruz. Malum artık çoğunluk epilasyonlu geliyor sahile, yazın tüylü adam görmek imkansıza yakın oldu benim buralardaYaşını da sorayım tam olsun bari :)
Ağda mı, benim herif ağır adamdır öyle şeylere gelemez hiç, ama kendi ensesini makine ile aldırıyor bana o ayrı:)
Acımıyor mu. Bir ara göğüs kıllarını alacaktım ağdayla, korktu yaptırmadıKoltuk altını alıyoruz ya, ben ısrar etmiştim denemek için, sonra çok rahat geldi. metroseksüel bir tip sayılmaz, bir de deniz mevsiminde sırtını alıyoruz. Malum artık çoğunluk epilasyonlu geliyor sahile, yazın tüylü adam görmek imkansıza yakın oldu benim buralarda
Sırt çok acımaz, koltukaltın alıştı ama göğüse kesinlikle yanaşmıyor benimki de, bana bıraksa ayak bileğinden enseye temizlerimAcımıyor mu. Bir ara göğüs kıllarını alacaktım ağdayla, korktu yaptırmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?