Bekar hayatınızı özlüyor musunuz.?

Sadece ailemle geçirdiğim güzel zamanları özlüyorum.Neyini özleyeyim ayol,30 yaşımda evlendim zaten .

Dusundum dusundum. Ozlenecek bir yanini bulamadim

Özlemiyorum. Hayatı hayat arkadaşınla paylaşmak daha güzel. Evliliği sevdim ben zaten çok güzel bir şey
Bu arkadaşların hepiciği yalan söylüyor.

Arada özlüyorum o da yalnız takılmayı sevdiğim icin onun dısında cocuksuz da bekar gibiydim böyle de iyiyim kafam pek karısık

Aa hayatta yalan söylemem:)
Niye kız, kaç kere evlenip boşandın da biliyorsun bakıyım:)
Biz değil, neyse o olan insanlar genelde bekarlığı özlemiyor :)
Sıfır kere. hayırlısı inşallah. Mutluluğu yakalamak önemli tabi.

Sıfır kere. hayırlısı inşallah. Mutluluğu yakalamak önemli tabi.
Bak ferhan damlar şimdi buraya :))
Ama ben kabul ediyorum, bekarken de dominanttım, inkar etmiyorum, napıyım seçti beğendi öyle evlendi kocam:)
Başta demiştim ben böyleyim değişemem diye. Kartları açık oynadım, tuttu:)

Yalnız yaşadığım günleri özlüyorum bazen. İşten çıkıp evime giriyordum, keyfime göre yemek, canım ne isterse o.

Arkadaş şimdi depresyona bile giremiyorum özgürce. Tam depresyona gireceğim “anne acıktım, kitaplarım kaplanacak, çizgileri çekemiyorum, yamuk oldu, oyun hamurundan yanardağ yapılacak” bir sürü iş, ödev… Sabah altıda kalk, kahvaltı, beslenme hazırlığı, saç ör, yamuk oldu bir daha ör, çocukları okula bırak, koştur koştur işe git. Gecenin şu saatinde yeni girdim yatağa. Depresyona girecek enerjim bile yok. Uyuyakalıyorum zaten. Kendimi dinlemek, sadece kendi sesimi duymak istiyorum bazen.

İşte özlediğin şey bekarlık değil kendine vakit ayıramamak
Bunun üstesinden gelmek bekar kalmakla değil, evliyken kendine vakit ayırma konusunda ısrarcı olmanla çözülür.
Valla çok kocama 3 bebeyi bırakıp dışarı tek başıma gezmeye tozmaya gittim, gidiyorum
Ne pahasına olursa olsun yapın bunları anacım

bazı kısımlarını özlüyorum bazılarını özlemiyorum hali hazırda da bekarlığa dönmeye adayım eski tadı olmaz tabi ama yine de olsun

Özlüyorum, akşama ne pişireceğimi düşünürken, çocukların geleceği için kaygılanırken çok özlüyorum. Hayat arkadaşımla çok mutluyum, dünyaya bir daha gelip evlenecek olsam yine onunla evlenirim ama büyük ihtimalle kimseyle evlenmem

Bu arkadaşların hepiciği yalan söylüyor.
Burhan ilk evliliğimde bazen özlerdim bekar hayatımı,daha gençtim ve gücümün farkında değildim ilk evliliğimde.

Şimdi öyle mi, şeyleştik hayatımızı,düzen ve alışkanlıklarımızı değiştirme cüretinde bulunmayacak,saygı duyacak bizi olduğumuz gibi kabul edecek kriterlerden seçtik 2 numeroyu
Yani en azından ben. Oyuzden inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…