Ya ben özlüyorum evet ama mantıken düşününce bekarken yaptığım her şeyi (yalnız veya arkadaşlarımla tatile gitmek dahil) yapabiliyorum. Eşim kısıtlayan biri değil rahattır git gez der nasıl istersen der kendini nasıl iyi hissedersen öyle yap der güvenir bana.
Niye özlüyorum bekarlığı bilmiyorum
Belki de komple sorumluluk yoktu kafa öyle rahattı ondandır
Özlemiyorum.
Çünkü bekarken nasıl isem 3 çocukla da aynıyım:)
Az önce soru sormaya gelen oğluma, kocam "oğlum anan ne derse o bu evin reisi o, bana boşa sorma" diyordu.
Anladın sen :))))))))
Anam bana hep şeyin yukarda erkekler gibisin der:)))) (yani borun ötüyor anlamında)
Daha bekar kalıp napıcam:))
Sadece ailemle geçirdiğim güzel zamanları özlüyorum.Neyini özleyeyim ayol,30 yaşımda evlendim zaten.
Dusundum dusundum. Ozlenecek bir yanini bulamadim
Özlemiyorum çünkü hayatımda değişen bir şey yok,aynı evde oturuyorum,aynı canım istediği kıyafetleri giyiyorum,canım istediğim her yere gidiyorum eşimle eşimsiz gündüz akşam farketmez,aynı arkadaş çevrem kadın erkek.
Yemek canım isterse yaparım istemezse yapmam eşim yapar veya dışarıda yeriz/eve söyleriz.
Yani radikal bir değişim olmadı,bazı pozitif değişimler dışında,o da artık ikimizin de yapabileceğimiz şeylerin olması
Bu arkadaşların hepiciği yalan söylüyor.Özlemiyorum. Hayatı hayat arkadaşınla paylaşmak daha güzel. Evliliği sevdim ben zaten çok güzel bir şey
Burhan yok kız, bugün evlilik yıl dönümümüz bir de.Bazen saçını başını yolmak istiyorum ama bekarlığı da özlemiyorumBu arkadaşların hepiciği yalan söylüyor.
Nice mutlu yıllara canım benim.Burhan yok kız, bugün evlilik yıl dönümümüz bir de.Bazen saçını başını yolmak istiyorum ama bekarlığı da özlemiyorum.
Nice ask dolu senelereBurhan yok kız, bugün evlilik yıl dönümümüz bir de.Bazen saçını başını yolmak istiyorum ama bekarlığı da özlemiyorum.
Aa hayatta yalan söylemem:)Bu arkadaşların hepiciği yalan söylüyor.
Sıfır kere.Aa hayatta yalan söylemem:)
Niye kız, kaç kere evlenip boşandın da biliyorsun bakıyım:)
Biz değil, neyse o olan insanlar genelde bekarlığı özlemiyor :)
Bak ferhan damlar şimdi buraya :))Sıfır kere.hayırlısı inşallah. Mutluluğu yakalamak önemli tabi.
Banı yeni açıldı. Gelmemesi hayrına olur.Bak ferhan damlar şimdi buraya :))
İşte özlediğin şey bekarlık değil kendine vakit ayıramamakYalnız yaşadığım günleri özlüyorum bazen. İşten çıkıp evime giriyordum, keyfime göre yemek, canım ne isterse o.
Arkadaş şimdi depresyona bile giremiyorum özgürce. Tam depresyona gireceğim “anne acıktım, kitaplarım kaplanacak, çizgileri çekemiyorum, yamuk oldu, oyun hamurundan yanardağ yapılacak” bir sürü iş, ödev… Sabah altıda kalk, kahvaltı, beslenme hazırlığı, saç ör, yamuk oldu bir daha ör, çocukları okula bırak, koştur koştur işe git. Gecenin şu saatinde yeni girdim yatağa. Depresyona girecek enerjim bile yok. Uyuyakalıyorum zaten. Kendimi dinlemek, sadece kendi sesimi duymak istiyorum bazen.
KiskanccccBu arkadaşların hepiciği yalan söylüyor.
Banlar kraliçesi :))Banı yeni açıldı. Gelmemesi hayrına olur.
Hah son cümle tam benlik:)Özlüyorum, akşama ne pişireceğimi düşünürken, çocukların geleceği için kaygılanırken çok özlüyorum. Hayat arkadaşımla çok mutluyum, dünyaya bir daha gelip evlenecek olsam yine onunla evlenirim ama büyük ihtimalle kimseyle evlenmem
Burhan ilk evliliğimde bazen özlerdim bekar hayatımı,daha gençtim ve gücümün farkında değildim ilk evliliğimde.Bu arkadaşların hepiciği yalan söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?