- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Senin bizden daha mutlu olmaya ne hakkın var? Derhal evleniyorsun !!!1!Bu arkadaşların hepiciği yalan söylüyor.
Özlemiyorum çünkü eşim aynı zamanda en iyi arkadaşım, aramızda 6 yaş olmasına rağmen çok iyi anlaşıyoruz her şeyi birlikte yapıyoruz. Biz sevgili olmadan önce arkadaştık bunun da etkisi olabilir bilemiyorum.Evli kadın'daşlarım :)
Bekar hayatınızı özlüyor musunuz, vee neden.?
Ben özlüyorum ya .. es çocuk sorumluluklar vs . Zor geliyor bazen . Şöyle kafam rahat kendi kendime olduğum günler .. bir de bekâr olsam anasını aglatirdim ohEvli kadın'daşlarım :)
Bekar hayatınızı özlüyor musunuz, vee neden.?
Senin adına çok sevindim aziz gardaşım.Burhan ilk evliliğimde bazen özlerdim bekar hayatımı,daha gençtim ve gücümün farkında değildim ilk evliliğimde.
Şimdi öyle mi, şeyleştikhayatımızı,düzen ve alışkanlıklarımızı değiştirme cüretinde bulunmayacak,saygı duyacak bizi olduğumuz gibi kabul edecek kriterlerden seçtik 2 numeroyu
Yani en azından ben. Oyuzden inan.
Tebrik ederim güzelim. Nice güzel yıldönümleriniz olsun.Burhan yok kız, bugün evlilik yıl dönümümüz bir de.Bazen saçını başını yolmak istiyorum ama bekarlığı da özlemiyorum.
Siz bakmayın benim feveran ettiğime, şımarıklığımdan hep. Bekarlık gibisi yok yokkk yoğğkSenin bizden daha mutlu olmaya ne hakkın var? Derhal evleniyorsun !!!1!
Teşekkür ederim canımTebrik ederim güzelim. Nice güzel yıldönümleriniz olsun.
Özlemiyorum.
Çünkü bekarken nasıl isem 3 çocukla da aynıyım:)
Az önce soru sormaya gelen oğluma, kocam "oğlum anan ne derse o bu evin reisi o, bana boşa sorma" diyordu.
Anladın sen :))))))))
Anam bana hep şeyin yukarda erkekler gibisin der:)))) (yani borun ötüyor anlamında)
Daha bekar kalıp napıcam:))
Ay bizim evden bahsediliyor gibiBak ferhan damlar şimdi buraya :))
Ama ben kabul ediyorum, bekarken de dominanttım, inkar etmiyorum, napıyım seçti beğendi öyle evlendi kocam:)
Başta demiştim ben böyleyim değişemem diye. Kartları açık oynadım, tuttu:)
Üçüncüsünde bir değişiklik olursa buraya yazarımSenin adına çok sevindim aziz gardaşım.
Hakkımızı yiyonÜçüncüsünde bir değişiklik olursa buraya yazarım
Valla bdnim herif o dilden anlıyor napıymAy bizim evden bahsediliyor gibi
Geçenlerde kızımla oğlum bir şey için kimden izin alacaklarını konuşuyorlar. Oğlum 'sen istediğinden izin al, son kararı her koşulda annem verir' dedi. Yıkıldım gülmekten, gururum çok okşandı vallahi
Mavi boncuğu yanlış yerde dağıtıyorsun BurhanÜçüncüsünde bir değişiklik olursa buraya yazarım
Doğru diyorsun sırayı size bırakalım haddimizi bilelim dimiHakkımızı yiyon
Benimkinin annesi yönetirmiş zaten evi, o yüzden yerini yadırgamadıValla bdnim herif o dilden anlıyor napıym
Yıllarca hayalindeki kadın dominant bir kadındı zaar, tam üstüne bastı:)))
Yakın arkadaşım yeni 3. Ye evlendi Ferhans duymasınDoğru diyorsun sırayı size bırakalım haddimizi bilelim dimi
Yok benimki beni evlenince düzelir sanmış:)Benimkinin annesi yönetirmiş zaten evi, o yüzden yerini yadırgamadı
Sonunda kalpten gidecek, hepimiz kasten adam öldürmekten içeri giricez:))Yakın arkadaşım yeni 3. Ye evlendi Ferhans duymasınhakkımı yedi der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?