Bekar hayatınızı özlüyor musunuz.?

Evli kadın'daşlarım :)
Bekar hayatınızı özlüyor musunuz, vee neden.?
Özlemiyorum çünkü eşim aynı zamanda en iyi arkadaşım, aramızda 6 yaş olmasına rağmen çok iyi anlaşıyoruz her şeyi birlikte yapıyoruz. Biz sevgili olmadan önce arkadaştık bunun da etkisi olabilir bilemiyorum.

Senin adına çok sevindim aziz gardaşım.

Ay bizim evden bahsediliyor gibi

Geçenlerde kızımla oğlum bir şey için kimden izin alacaklarını konuşuyorlar. Oğlum 'sen istediğinden izin al, son kararı her koşulda annem verir' dedi. Yıkıldım gülmekten, gururum çok okşandı vallahi

Valla bdnim herif o dilden anlıyor napıym
Yıllarca hayalindeki kadın dominant bir kadındı zaar, tam üstüne bastı:)))

Benimkinin annesi yönetirmiş zaten evi, o yüzden yerini yadırgamadı
Yok benimki beni evlenince düzelir sanmış:)
Baktı yemedi, kabullendi:)
Yahu bu tam tersi olmuyor muydu:)
Valla ben de başka erkeğin kahrını çekemezdim doğrusu. Erkek cinsinin kahrını 2.kez çekemem valla, hep derim zaten boşanacak olsam asla bir daha evlenmem, yer içer gezer keyfime bakarım, elin arızalı heriflerini terapi etmekle mi uğraşıcaz anacım :)

Bekarlığı özlemiyorum ama arada eşimle sevgili olduğumuz günleri özlüyorum . Akşam işten gelirdim koşa koşa hazırlanırdım , dışarı çıkardık . Oradan oraya gezer dururduk . Ev işi , yemek yapma falan sevmedim pek. Eşimden öncesini özlemiyorum . O zamanlar da güzeldi fakat doymuşum , yaşandı bitti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…