Bekar hayatınızı özlüyor musunuz.?

Ben özlemiyorum. Baskıcı bir ailem vardı. 6 senelik evliyim henüz çocuk yok ama rahatım. Eşim fazla karışmaz sakindir. Ha çocuk olsaydi özler miydim bekarlıği yok yine özlemezdim
Öyle demeyin yinede aile evinden kurtuluş olarak görmeyin kocayı.

Bu dediğini sık sık yapiyorum,evde iş yapmayi da sevmem minimal düzeyde yaparım, tek cocugum var gezmeye giderim onunla da bunaltmaz beni, eşim hiç birseyime karışmaz,maaşıma hayatima vs, evdeki bazı işler onda bazıları bendedir ama gel gör ki tek yaşamayan onun tadını bilmez...evet şimdiki hayatımı seviyorum, evimi, eşimi, çocuğumu çok seviyorum ama tek yaşamak da başka güzeldi, o günleri de özlüyorum...bence özlemek yaşadığın hayatla alakalı, yani çok rahat olmasaydım o dönemde belki ben de özlemedim...tabi herşey zamanında güzel, şimdiki yaşımda tek yaşıyor olsaydim bir aile özlemi içinde olurdum

Amaaaan zaten bacım kadınları da anlamak zor be yaaaww.
Bekar evlenmek istiyor, evli bekar kalmak:)
İki ucu b. Klu değnek beee:)))

Amaaaan zaten bacım kadınları da anlamak zor be yaaaww.
Bekar evlenmek istiyor, evli bekar kalmak:)
İki ucu b. Klu değnek beee:)))
İnsan elinde olmayanı özler, neticede her yaşın bir güzelliği ve ihtiyaçları var, ben de sanırım gençliğimi özlüyorum, 30 larda hayat daha farklı sanki insanların gerçek yüzünü gördükçe ve dünyanın,ülkemizin haline baktıkça geleceğe dair umudumuz da kalmıyor, bunlar da bizi eskiyi özlemeye itiyor düşünüyorum üni yillarim efsaneydi, iyi ki yaşamışım o yılları ve guzellikleri

Hep söylüyorum hayatımın en mutlu değil ama kafam en rahat dönemi kendi paramı kazanıp kendi evimde gönlümce yaşamaya başladığım andan eşimle sevgili olana kadar geçen süredir.

Sonrası hep bir telaş aman o da atanacak mı askerlik ne zaman bitecek aileler tanışacak söz nişan düğün tayin.. Hele çocuklardan sonra zaten kafa rahatlığı diye bir şey yok annelik delilik.. Bekarlığı özlüyor muyum? Hayır ama bazen keşke canım sıkılacak kadar boş kalabilsem dediğim oluyor :)

Ben ise yaşımın getirdiği olgunluğu seviyorum.
Evlat sahibi olmayı, analık duygusunun ruhuma kattıklarını, bazen bu hengamedeki yorgunluğumu bile seviyorum.
Çünkü şuan hayata dair daha çok hayalim, umudum var, boş boş gezmiyorum ortalarda:)
Hayata bağlayan sebeplerim var kendime göre.
Bekar olunca sanki hep dinç, enerjik ve mutlu musun? Hayır. Mutluluk insanıb kendi içinde. Yaşadığın sıkıntılar, ortam vs değil aslında.
Bu yaşta daha güzel bile hissediyorum kendimi:)
Evlenirken çubuk krakerdim:)
Allah allah bende bi tuhaflık var galiba

Evli kadın'daşlarım :)
Bekar hayatınızı özlüyor musunuz, vee neden.?

Özlemiyorum ama sanırım eşimin payıda çok.
Bekarken nasıl geziyorsam şimdide öyle geziyorum.
Tabi ozaman kadar sık değil ama mutlaka senede 2 sefer kızlarla bir kaç gün tatil yaparız.
İkimizde yoğun çalışıyoruz,birbirimizi darlamıyoruz

Ya millet evlenemiyor sizde ozlediniz mi soruyorsunuz kuzum

Bekerlari konuya davet ediyorum
Geldim . Arada sırada sevgilimle kalıyorum ve bekarım.benim kadar evliliğe gıcık olan biri daha yoktur diye tahmin ediyorken zamanla ben bu işi o kadar sevdim ki kendime bile itiraf etmekten utanıyorum.tükürdüğümü yalıyormuşum gibi geliyor.hani asilikten deliren ama evlenince buldumcuk olan kızlar var ya onlar gibi oldum resmen.çokk çookk güzel geldi bana.kendi kendime ağzım açık kaldı valla
Ne güzel her daim gülüp eğlenebileceğin birisi, canın sıkılsa yanında arkadaşın hazir.temas ihtiyacın karşılanıyor.yemek yaparken inanılmaz eğleniyoruz.eee tabi kişisine de bağlı.birlikte yapılıuorsa sorumluluk olmuyor zaten.eğlence oluyor.hayatına bir anlam geliyor.sürekli birbirlerini düşünen 2 insan.kısaca gururumun üstünde tepinerek itiraf ediyorum.benim eski durumum resmen çirkini öpmemişler namusluyum demiş durumuymuş.böyle bir devirde evlenebilmenin kıymetini bilin.haftada 2 gün sokaklarda boş boş sürtüp, ne üdüğü belirsin erkeklerle flört etmeye çalışmak özlenecek şeyler değil bence.bir 5 sene önce başkası bu yorumu yazsa da ben okumuş olsam sinirden delirirdim heralde.

Ferhans? Arkadasin mi yazdi? Sen misin? Sevgili yapmissin hayirli olsun, cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…