- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Sorarlar cevap vermezsiniz orada kalır konu. Cevap veriyorsanız sormakta haklı bulurlar kendilerini.Küçük bir yer falan değil. Büyükşehir. Bu kafa yapısına sahip olan insanlar sadece iç anadolu da mı var?CiRiLLA , kaçırmayacaklar tabii ki ama sordukları sorular anamın kızlık soyadına kadar gidecek türden. Ya tanımadığım adam evli miyim, bekar mıyım, kimle yaşıyorum diye niye soruyor? Soranlar da genelde muhafazakar görünümdeki orta yaş ve üstü tipler.
Cokmu guzelsin kızBakkala gidiyorum, 2.,3. kere gittiğim bir yerse evli misi, bekar mısın, sorularını sormaya başlıyorlar. Taksiye bindim taksici de öyle. Yüzük takmayı düşündüm sırf bu soruları sormasınlar diye. Sizin de başınıza geliyor mu? Selam sabah veren, güler yüzlü biriyim. 'Sen kuyruk sallamışsındır' diyenler yazmasın lütfen.
Bunu bende yapıyorum çünkü yediğim porsiyonlardan yargılanmaktan bıktımYaptığım tek şey eve yemek söylediğimde annem veya arkadaşım evdeymiş gibi davranmak o kadar.
Sen nerene yiyorsun annem o kadar?Bunu bende yapıyorum çünkü yediğim porsiyonlardan yargılanmaktan bıktım
Bazen söylediğim ikinci porsiyonun sosunu farklı işaretliyorum sırf bu yüzden.
Emmiler bana böyle sorular sormuyorlar. Teyzeler soruyor genelde, onlara da evliyim numarası yapmıyorum.
Bir defasında şehir içi otobüste yanımda oturan bir teyze "evli misin, konuştuğun biri var mı" diye sormuştu, sevgilim olduğunu öğrenince hüzünle uzaklara daldı. 5 dk sonra oğlundan bahsedip bekar ablam olup olmadığını sordu. Olmadığını öğrenince çok üzülmüştü asdfgh
Oğlu ne kadar umutsuz vakaysa artık, kadın 15 dakikalık yolda beğendiği kızlara yürüyor.
Size soranlar da bu amaçla soruyordur belki. Ama soranlar emmi ise hızlıca uzaklaşın.
Bazı şehirlerde şehir ismi vermeyeyim ama bahsi geçen yerlerde, dolmuşta vs kadınlar kızlara yaşını vs sorup evine kadar takip ediyor, eve hemen girer girmez kapıyı çalıp görücü olmak istediklerini söylüyorlar. Gereksiz alınganlığa lüzum yok, sizin bulunduğunuz şehirde karşılaşmamış olabilirsiniz, kötüleme yapmamış burada...daha 18 yasindasin zaten disaridan bakan evli olmadigini anliyodur niye sorsunlar? ic anadolu veya doguyla ne ilgisi var bunun?
Benim babannem kuzenime kiz bulmak için belediye otobusunde kizlarin numaralarini topluyordu bir ara aklima o geldi.
Ay evet o da olasıŞunu ben de yapıyorum. Bir gün pencerede durduğunu görmediğim biri "ne el kol yapıyon lan" diyecek, ööyle kalakalacağım
Yalnız anahtarı elinize alıp yürümeyin bence, cebinize koyup öyle tutun. "Kapıyı kendisi açıyor, demek ki evde yalnız" diye düşünen manyaklar olabilir.
Sizin babaanne konuştuğum teyzenin annesi mi acaba
Numarasını veren oluyor mu peki?
8-10 sene önce de biri annemi beğenmişti. Annemin arkadaşına "X hanım çok güzelmiş, çok beğendim, kızı var mı" demiş adam, annem şok tabii
Bilinçli görücüler bunlar, genetik bilimine inançları gözlerimi yaşartıyor. Bilimin ışığında yuva kurmak
Ay evet o da olasıCamdan gören de olmadı neyse ki henüz Tek bir daireyi seçmiyorum bir de, genel olarak apartmana sallıyorum belki üstüne alınan olmaz görse bile
Antalya’da da merkezi yerde oturuyoruz, yürüyüşe çıkmıştım üstüm başım ter, belli yani spor yaptığım. Saat daha 21, herifin teki motorla kaldırıma çıktı iki üç kere yanaştı uzaklaştı en son “eve bırakayım mı” dedi şöyle bir ters baktım zaten spordan adrenalin yükselmiş yanımda telefon yok. “Bir daha yakınımda sizi görürsem polis çağırıcam” diye bir cümle çıktı ağzımdan da gitti pislik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?