Bekar kadınlar sevgilim var/evliyim taklidi yapıyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocukluk arkadaşımı sevgilim diye tanıtmak zorunda kalmıştım.
Liseden öğretmenimin, yine öğretmen eşiydi adam.
Benim okulumda doktora yapıyordu.
Pesimi bırakması için 28838484 kere sevgilim var demiştim. Inanması için birini çıkarmam gerekti karşısına.
Ki daha once sinif arkadaslarimdan biri de rahatsiz oldugumu gorup, konuşmayı denemisti adamla. Hatta carsamba aksamlari ders çıkışımı beklerdi, arkadaşımın yolunun üstü olmamasına rağmen benimle eve gelirdi çocuk, başıma bir is gelecek diye.
Neyse sevgilim dedigim arkadasimla ne konuştularsa bir daha görmedim.

Ama çok gururuma dokunmuştu.
Bir erkek olmadan, kendimi koruyamamak.
Bir daha mağdur olmadim hic. Cünkü öğrendim yönetmeyi, sesimi cikarmayi.
Nasıl olsa ogretmenim, nasil olsa evli, benden kaç yaş büyük 2 cocuk babası dememeyi öğrendim.
16 yaşındaydım universiteye başladığımda, 1 senemi bu pislikten tedirgin olarak harcadım.
Tek magdur olmadigimi yillar sonra öğrendim. Sonra da feto den içeri girdiğini.. girdiği delikten cikamamasini umuyorum.

Sorarlar cevap vermezsiniz orada kalır konu. Cevap veriyorsanız sormakta haklı bulurlar kendilerini.
Kuyruk sallıyor denmez bunun için ama sürekli sizin başınıza geliyorsa cevap vermeyin.
Evim marketin üzerinde, market sahibi her sabah dışarıda laf atmaya hazır bekliyor. Günaydın bile demiyorum çünkü adamın tipi bana selam ver haddimi aşayım diye bağırıyor.

Cokmu guzelsin kız

Yaptığım tek şey eve yemek söylediğimde annem veya arkadaşım evdeymiş gibi davranmak o kadar.
Bunu bende yapıyorum çünkü yediğim porsiyonlardan yargılanmaktan bıktım
Bazen söylediğim ikinci porsiyonun sosunu farklı işaretliyorum sırf bu yüzden.

Evet arada yapmişliğik var ama bakkal veya taksici hiç sormadi bana. Sadece teklif edenler den kurtulmak için yaptiğim bir geyikti. Ne bakkal ne de taksici de ayriyeten soramaz

Emmiler bana böyle sorular sormuyorlar. Teyzeler soruyor genelde, onlara da evliyim numarası yapmıyorum.

Bir defasında şehir içi otobüste yanımda oturan bir teyze "evli misin, konuştuğun biri var mı" diye sormuştu, sevgilim olduğunu öğrenince hüzünle uzaklara daldı. 5 dk sonra oğlundan bahsedip bekar ablam olup olmadığını sordu. Olmadığını öğrenince çok üzülmüştü asdfgh
Oğlu ne kadar umutsuz vakaysa artık, kadın 15 dakikalık yolda beğendiği kızlara yürüyor.

Size soranlar da bu amaçla soruyordur belki. Ama soranlar emmi ise hızlıca uzaklaşın.

Benim babannem kuzenime kiz bulmak için belediye otobusunde kizlarin numaralarini topluyordu bir ara aklima o geldi.

Kimseyle özellikle taksicilerle, kurye, sucu, tüpçü, bakkal, taksici vs konuşmayın. Sert ve suratsız olun. Kibar, gülümseyen insanları bile yoklayan iğrenç bir milletimiz var. Ben bekarken yemek siparişinde hep iki kişilik verir ve kapının önüne erkek ayakkabısı koyardım, kapıyı açarken de açsana be vs veya tamam ben açıyorum derdim. Size soru soran bakkala bir daha gitmeyin. Sizinle hiç bir alakası yok, bu insanların aç olması sorun...

daha 18 yasindasin zaten disaridan bakan evli olmadigini anliyodur niye sorsunlar? ic anadolu veya doguyla ne ilgisi var bunun?
Bazı şehirlerde şehir ismi vermeyeyim ama bahsi geçen yerlerde, dolmuşta vs kadınlar kızlara yaşını vs sorup evine kadar takip ediyor, eve hemen girer girmez kapıyı çalıp görücü olmak istediklerini söylüyorlar. Gereksiz alınganlığa lüzum yok, sizin bulunduğunuz şehirde karşılaşmamış olabilirsiniz, kötüleme yapmamış burada...

Muhtemelen çok güzel bir kızsın ondan başına geliyordur. Benim başıma gelmedi ben kocamı bile zor buldum. Daha doğrusu o beni buldu, gururumdan taviz veremem Ama senin yaşadığını yaşayan, yüzük takan tanıdıklarım var

Benim babannem kuzenime kiz bulmak için belediye otobusunde kizlarin numaralarini topluyordu bir ara aklima o geldi.

Sizin babaanne konuştuğum teyzenin annesi mi acaba
Numarasını veren oluyor mu peki?

8-10 sene önce de biri annemi beğenmişti. Annemin arkadaşına "X hanım çok güzelmiş, çok beğendim, kızı var mı" demiş adam, annem şok tabii
Bilinçli görücüler bunlar, genetik bilimine inançları gözlerimi yaşartıyor. Bilimin ışığında yuva kurmak

Ay evet o da olası Camdan gören de olmadı neyse ki henüz Tek bir daireyi seçmiyorum bir de, genel olarak apartmana sallıyorum belki üstüne alınan olmaz görse bile

Antalya’da da merkezi yerde oturuyoruz, yürüyüşe çıkmıştım üstüm başım ter, belli yani spor yaptığım. Saat daha 21, herifin teki motorla kaldırıma çıktı iki üç kere yanaştı uzaklaştı en son “eve bırakayım mı” dedi şöyle bir ters baktım zaten spordan adrenalin yükselmiş yanımda telefon yok. “Bir daha yakınımda sizi görürsem polis çağırıcam” diye bir cümle çıktı ağzımdan da gitti pislik

Enteresan, bakkal taksici niye bunu sorar ki? Ben yalan söylemezdim. Başıma bekarken hiç gelmedi şimdi evliyim bazen dışarı çıkarken yüzüğü takmayı bile unutuyorum :)

Tabi ki numara verenler oluyordu hatta babannem mesleklerine gore de seciyordu. Yeni mezun hemşire filan bulmuştu ama kuzenim kendi bulduguyla evlendi nihayetinde.
Yaşlilar kendi çapinda goruculugu hala devam ettirmeye calisiyirlar ilginc bir sekilde. Daha liseye giderken bana göz koyup babanneme haber salanlar vardi. ÖN rezervasyon.
Ben de kendi tanistigim adamla evlendim gorucu vs gormedim.

Ama öyle disarda alisveris yaptigim magaza, market calisani, taksici vs evli misin vs diye hic sormadi, soramaz.
Evliyim bir aralar yuzuk takmiyordum arada tanismak isteyen erkekler oluyordu (insan gibi) ama direk evli misin diye mevzuya giren gormedim hiç. istemeyince de rahatsiz edip pesimde takilmiyorlar.

Böyle teklifleri kabul eden kadınlar var mı yoksa bunların mı hayal gücü çok geniş acaba? Birinin "tamam" deyip motora atlayıvereceğini mi sanıyorlar gerçekten hiç anlamıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…