- 22 Temmuz 2017
- 106
- 112
- 18
- 37
- Konu Sahibi balikburcukadini
-
Bu ülkede şaşılacak şey değil,o yaşta evlenmemişseniz size ya ''bir problemi var sanırım'' gözüyle bakılıyor ya da ''evlilik için birilerini arıyor'' şeklinde.Kadın erkek büyük çoğunluk böyle.
Kulaklarınızı tıkayın böyle insanlara,iki sohbetle kendisine aşık olunduğunu zanneden eziklerle de arkadaşlık kurmayın.
aynen kadınlar da böyle konuşuyorhep katıldığım bir sosyal etkinlik vardı, ordaki kadınlar benim koca aramaya geldiğimi düşünüyorlarmış kulağıma geldi. o kadar üüzldüm ki ağlamıştım. bir daha da gitmiyorum artık oraya.
bunun yaş ile alakası yok bende 24 yaşındaym çalışmıyorum okulum devam ediyor. Ama kim görse evlenemedin mi sen diye konuşuyor.
Evlenemedim değil EVLENMEDİM
Evlenmeyi de düşünmüyorum.
Sonuçta şart değil, tabii ki gönlüme göre biri olursa neden olmasın diye düşünüyorum.
Demek istediğim.. Hep oluyor böyle yanlış anlaşılmalar . Benim samimi arkadaşlarımın sevgilileriyle bile aynı masada oturmam , koca arıyor benim sevgilime asılıyor tarzı konuşmalara bile dönebiliyor.
Yapı meselesi bende çok yardımsever ve sıcakkanlıyımdır .
Yapacak bir şey yok bırakın öyle zannetsinler.
Niye gitmiyorsunuz ki onlar yüzünden ?
Lütfen böylelerini ciddiye almayın da saçmaladıklarının farkına varsınlar.
Ay 30 daha gencecik ya deli misin? Neden sanki yolun sonuna gelmiş de evlenemeyecekmiş gibi konuşuyorsun. Halt yesin o koca bulamamış diyenler. Keyfine bak, laf sokmaya çalışana "İyi Allah mesut etsin de ne alaka şimdi bunu söylemen" falan diye sen de laf sok. 30 yaş cidden daha gencecik ve evlenmek için geç değil uygun yaşlardan.
yok ben evlenemediğim için üzülmüyorum aslında, çocuk ruhluyum çünkü kendimi hala çocuk gibi görüyorum.ama etraftaki insanlar eksiklik gibi hatırlatıp duruyorlar.
Sen birde boşanan bayanlarin halini düşün
Bekar kalsak suç,bosansak suç..evlenmeye mecbur muyuz canım,kime ne!
İyi yapıyorsun canım gurur duydum,boşver milleti..çalış kendini geliştir önüne bak...olursa olur olmazsa canı cehenneme...evlenmek için evlenilmez..evet kadın olmak çok zor. illa bir erkeğe yapışmak zorundasın gibigörülüyor. Avrupa'da kariyer yapmak için son hızla çalışıyorum bu yüzden. sabahlara kadar çalııyorum.
İyi yapıyorsun canım gurur duydum,boşver milleti..çalış kendini geliştir önüne bak...olursa olur olmazsa canı cehenneme...evlenmek için evlenilmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?