Bekar kadınların koca aranıyor gibi algılanması

Erkek milleti canım haklısın bütün kadınları aranıyor sanıyorlar sadece bekar için değil dul evli bütün kadınlar için bunları düşünüyor bizim Türk erkekleri sende bundan sonra onunla muhatap bile olma

Sıkma canını 26 yaşındayım bana söylemedik şey bırakmadılar çevremdekiler Son 4 yıldır bu böyle yaşla alakası yok. İyilikten samimiyetten maraz doğuyor.
Evlenirsin niye çocuk yok 1.olur ikincisi niye Yok ondan sonra kayınvaliden neden gelmiyor sorular sorular en güzeli herkesle fazla muhattap olmamak

yok ben evlenemediğim için üzülmüyorum aslında, çocuk ruhluyum çünkü kendimi hala çocuk gibi görüyorum.ama etraftaki insanlar eksiklik gibi hatırlatıp duruyorlar.
Bizim de şuan çocuk için öyle diyorlar canım boşver hayatını yaşa bir kere geliyorsun dünyaya onlar yüzünden kendini hiç yıpratma senin yerinde olsam kendimi geliştirir yurtdışı yurtiçi seyahat yapardım bol kitap okur bol konsere giderdim hayat çok güzel

Erken evlenirsin bu yasinda neden evlendi olur gec evlenirsin simdiye kadar neden evlenmedi olur. Hemen hamile kalirsin ne acelesi vardi gezin tozun diyen olur gec hamile kalmak istersin acaba cocugumu olmuyor diyen olur. Yolda birine slm verirsin acaba kocasini aldatiyormu diyen olur kimseyle konusmazsin ayyy ne soguk bi kadin oyle diyen olur. Olur da olur. Sizin icin kimin ne dedigi degil. Sizin kendinizi bilmeniz onemli.

Erken evlenirsin bu yasinda neden evlendi olur gec evlenirsin simdiye kadar neden evlenmedi olur. Hemen hamile kalirsin ne acelesi vardi gezin tozun diyen olur gec hamile kalmak istersin acaba cocugumu olmuyor diyen olur. Yolda birine slm verirsin acaba kocasini aldatiyormu diyen olur kimseyle konusmazsin ayyy ne soguk bi kadin oyle diyen olur. Olur da olur. Sizin icin kimin ne dedigi degil. Sizin kendinizi bilmeniz onemli.

Sizin herhangi bir davranisiniz bunu dusundurtmuyor bence.
Insanlar evlenme ve evlendirme meraklisi... herkesi kendisi gibi saniyor.

Benim gelin oldugumu anlamayip biri kayinvalideme "senin kizi bizim oglana cok yakistiriyorum" demis. Bu arada 5 yillik evli ve 6 haftalik hamileydim. Evli bekar farketmiyor ya genc birini gorunce akillari oraya kayiyor.

Neredeyse 30 yaşımdayım ve yeni evlendim. Takma kafana hiç. Bizde daha çocuk diyen olmadı ama başlayacaklar eminim. Bu arada bir de evli olduğuna inanamayan bir tayfada oluyor özellikle küçük gösteriyorsan.

Doğru söylüyorsunuz var böyle bir algı hangi bekar iş arkadaşınızla azıcık gülüşseniz hemen aranızda bir şey varmış gibi algılanır bir de iş yerinin Esra Erolları vardır,sanki üstlerine vazifeymiş gibi ablalık modlarına girip "Sizin aranızı yapalım "imalarına başlarlar ,çok rahatsız oluyorsanız iş yerinde sevgiliniz varmış gibi imalarda bulunabilirsiniz...

Niye bana takmış herkes belki kafam karışmıştır .kitap okuyordum kendimi oyalamak için ,konuya denk geldim yazdım .olamaz mı yanlış anlaşılmalar :) ayriyetten demek istediğim , erkekler kadınları koca meraklısı gibi görüyor ( konu sahibine hak vererek yazdim) , anaları da öyle ..nerde bir kadın görseler hemen oğullarını yamamaya çalışıyorlar .halbuki oglusunu biz bulsak burunları çıkar nirvanaya. .aradaki çelişkiden de bahsettim biraz .kopukluklar olabilir :) takdir edersiniz ki sağlam bir psikolojide değilim şu aralar sevgili kk ve kk nin pek sevgili üyesi ..

Belli oluyor psikolojiniz hiç saglam degil hanimefendi. Evlilik meraklisi oldugumuzu sanip, ogullarini yamamaya calisiyorlar filan iyice bir havaya girmissiniz ve hala konuya uzak yaziyorsunuz. Nedir bu ya?
Ayrica evet evlilik meraklisi olan azimsanmayacak kadar cok kadin var zaten.
Neyse
Benim anneannemde kuzenim icin otobuste kiz bulmus mesela :) torunum var tanismak ister misin diye sormus kiza? Yasli basli insanlar oyle gormusler, napsinlar ogluna, torununa kendince gelin ariyor, görmezden gelirsin olur biter. "Evlilik meraklisi" etiketi yapistirmiyor gelip sordu diye.

Niye kişiselleştirip saldırıyorsun ? Seni ilgilendiren bir durum yok ortada ..

Anlatmak istediğimi anlayan anlamıştır .polemik arayan senden başka biri yok herhalde ki bugün kancayi bana taktın ..

Bazı insanlar üzerine vazife olmayan işlere karismasinlar o zaman algıda sorun oluşmaz ..

Hee bişey daha diyeyim de son olsun ..daha cevap yazmayacağım sana ..babasını kaybetmiş her insan gibi kırık döküğüm. .bundan sonra da hiç normal olmayacağım oldu mu ? Neyse son kez senı sinir edeyim ,kıskandın mı nedir

Geçenlerde kalabalık bir toplantıda beni kayinvalidemden istediler :) kadın şok :) şoku geçince , o benim gelinim diyebildi zorla :)

Niye bilip bilmeden herkese salça olunur ? Sen deiklerimi anladın da işte polemik olsun. .

Hadi selametlen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…