Bekar kadınların koca aranıyor gibi algılanması

Bence sen olayı tamamen yanlış algılamışsın. Bir kız bir erkeğe azıcık samimi davransa ve sorular falan sorsa hele ki guler yuz gosterdiyse erkek hemen bana yazıyor diye düşünür ama koca arıyor demez hemen...Öyle demesi için evliliğe istekli olduğunu ima eden konuşmalar yapmış olman lazım ki senin anlattıklarınd göremedim...

Tamamen olayı kendi algına göre değerlendirmişsin. Karşındaki erkekler genelde sana anlattığın gibi davranıyorsa mesafeni ayarlayamıyorsundur, gereğinden fazla bir samimiyetle yaklaşıyorsundur...Her ne konuşursan konuş gayet ciddi bir üslupla konuşursan tabi gerekli gereksiz her fırsatta değilse bence hiçbir erkek bu benden hoşlanıyor demez...

Erkekler koca arıyor şeklinde düşünse keşke bambaşka şeyler düşünürler öyle durumlarda...

Cnm çok üzüldüm yaa inan biz evliler uhrevi bi mutluluk yaşıyoruz tabi.. evlenmeden olmaz.. hepimiz evlenip çok mutlu olmalıyız.. zaten hayatta evlilikten başka bişeyde yok..

26 yaşındayım evde kaldın diyorlar.haklısınız diyorum geçiyorum .boşver kulak tıka . Bekarlık gibisi yok oh ne karışan ne eden var .

Amaaannn yaa ne takılıyorsun sen kimin ne dediğine ?

Geçen bankada isim vardi , annemle birlikte gittim ,dönüşte bir yere bırakacaktım onu ..bi kadın geldi yanımıza ,annemle sohbet etmeye başladı ..ben öyle herkesle hemen iletişim kurmam ..anneme dedi ki " kızın da çok güzelmiş , benim yakışıklı bir oğlum var " ,şu işi yapıyor falan falan filan :) annem şok geçirdi :) kadın diyor ki ' istersen bi fotoğrafını gör ' :))) dayanamadım ,teyzecim dışım seni yakar ,içim kocami :) dedim . Anlamadı .. açtım kızlarımın fotoğraflarını gösterdim ,kardeşin mi diyor :) çok da ısrarcı ..güler misin ağlar mısın ..annem şoktan hala konuşamıyor :) amaaannn be teyzem çok ısrar ettin ,seni mi kiricam, oğlunu kocamin üstüne kuma alırım dedim .aaaa terbiyesiz dedi çekti gitti

Reklam arası galiba
Konuyla ne alaka

Kimi ezik erkeklerde var bu, evet. Selam versen havalara girer mesela. Bence yapılacak şey pek bozuntuya vermemek ve araya mesafe koymak. Örneğin o ben evleneceğim diyen kişiye " öyle mi, ne güzel, Allah mesut etsin" deyip geçerdim sanırım, sonrasında umursamazdım.

Reklam arası galiba
Konuyla ne alaka
Millet evlendirme meraklısı. .evli bekar ayırt etmiyorlar ..

Geçenlerde de bir kadına yardımcı oldum ..benim oğlumun sevgilisi var ama diyor ..bu insanlar her yerde .kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez .çevreyi takma demek istedim ..

Keşke konu sahibi sorsaydı ne alaka diye ..üzerine vazife miydi reklamimin arası ?

Bunun evlenince neden çocuk yapmıyorsun çocuk yapınca ikinci ne zaman çocuklar büyüyünce ne okuyorlar vs ölene dek uzuyor. Çok da takmaya gerek yok ben sizin yerinizde olsam gülerdim sen kim köpek der gibi

gittikçe daha ilginç konular açıyorsunuz...
önceden sürekli saf oldugunuzdan, antisosyal oluşunuzdan, insanların hatta altınızdaki kademelerin bile size ezici hareketlerde bulunduğundan, herkesin sizin üzerinizden ego tatmini yaptığından ve arkadaşsız olduğunuzdan vs.vs. muzdariptiniz değil mi?
o kadar çok kendinizi sorunluymuş gibi yansıttığınız durumlar var ki...
şimdi de buranın en esaslı konularından birinin bilmem kaçıncı kez açılmasına vesile oldunuz. Burada yorum yaparken gerçekten birilerine yardımcı olmacı amacı güdüyorum çoğunlukla ama kafa karışıklığı yaşatanlar hariç..
söyleyin, sorun çok daha başka mı ya da siz gerçek misiniz?

Bir tanede konuyla alakali ornek vereyimde şey olmasin. demişsin ama tutmadi be.
Cidden ama verdiginiz ornegin konuyla alakasi yok. "Beni evliyken begenip istiyorlar, cocugum olduguna inandiramiyorum..." simdi ne alaka?

Dur bende ornek vereyim.

Yanima tanismaya geliyorlar orda burda meselaaaa oysakiii evliyimm!!! Allahm sanki ben koca ariyorum gibi birde tanismaya gelmiyorlar mi Benim hayatim kimi ilgilendirir degil mi şekerimmm? Cevreyi takmayalim yani herkesin derdi evlenmek olmuş pacayi kurtaramiyorum.

Aynen böyle

+1

bahsettiğiniz erkekler kendileri çok mükemmel ve ulaşılmaz zannediyorlar sanırım, boş verin gitsin

tamamını okumadım. okumaya da gerek yok, tahmin edebiliyorum. bizim milletin kokuşmuş zihniyeti yüzünden hep bunlar. hiç kafaya takma. kendi bildiğin gibi yaşamaya devam et.

Ata sporumuz evlenmek ve çocuk yapmak. Insanlar sırf evlenmek için evleniyor. Doğru insanı bulduğu için değil.

Sanki herkes eş istiyor, evlenmek zorunda gibi.

Hep karşınıza böyle insanlar çıkacak. Takılmayın. Bizim toplumumuz böyle. En büyük gayemiz evlenmek. Sonra yeni gelin eşyalarımızla hava atmak. Sonra çocuk yapıp onu akrabalarımızın ve komşularmızın çocuklarıyla yarıştırmak.

Ne büyük görgüsüzlük ya..
İki sohbet et, gülümse hemen hakkında hüküm veriyorlar.
Ben olsam fena bozardım siz yine naziksiniz.
'Niye üstüne basa basa söylüyorsuz ki X bey. Yoksa size karşı bir ilgim olduğunu mu sandınız? Bana bakarak konuşmanız hiç hoşuma gitmedi. Benim böyle basit ve sığ ilişkilerle işim olmaz. Size her nazik davranan kadını bu şekilde etiketlemeniz hoş değil. Şükür koca avcısı değilim, acelem de yok. Hayatımdan, yaşantımdan çok çok memnunum' deseydiniz hemen kuyruğunu sıkıştırırdı. Ben öyle yapardım.

İş yerindekilere ciddi bir ilişkim var deyin siz de beyaz yalanlar bazen gerekli (takmayın diycem de belli ki karakteriniz hassas)

bence yaşa bağlamayın .ben de ilk başta soğuk dururum fakat sonrasında samimi olarak konuşurum bir gün bir arkadaş grubunda konuşuyorduk.gülerek bir şeylerden bahsediyorduk .bir arkadaşım bana bakarak benim kız arkadaşım var dedi ve düştüğüm duruma çok üzüldüm.bir kız gülümsüyorsa sırf erkek diye öküz gibi davranmıyorsa hemen benden hoşlanıyor oluyor.o sözlükte de kadınların soğuk olmasından şikayet ederler ama kibar davranan olunca da benden hoşlanıyor derler.bence o dengesizleri umursama

Halbuki bekarlık sultanlıktır denmiş bence bekarlık kadar güzel birşey var mı... konunuzda en çok şu küçük beyinli tiplerin havaya girmiş olmalarına üzüldüm yoksa ben zaten elalem ne der diye yaşayan bir insan olmadım hiç. Size de tavsiyem siz kendinizi bildikten sonra kimsenin ne dediğini takmadan sadece konuştuğunuz kişilerin karakterini çözdükten sonra samimi olmanız. İnsanlık gerçekten artık kötü niyetli ve çabuk havalara giren bir tür.

Sıkma canını 26 yaşındayım bana söylemedik şey bırakmadılar çevremdekiler Son 4 yıldır bu böyle yaşla alakası yok. İyilikten samimiyetten maraz doğuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…