- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi balikburcukadini
-
Amaaannn yaa ne takılıyorsun sen kimin ne dediğine ?Merhaba bayanlar, bundan muzdaribim. yaşım 29, 30'a merdiven dayadım anlayacağınız ve bekarım. Tabi ki hayırlı biriyle yuva kurmak isterim ama zamanını Allah bilir. Şu an kariyer odaklıyım ve kariyerimde yükseliyorum. Ama bu konu canımı sıkıyor. Ben insan canlısı biriyim, insanlarla sohbet edeyim, konuşayım, arkadaşlık kurayım istiyorum. Ama bekar bayan olunca yanlış anlıyorlar. Koca aradığını düşünüyorlar bu da canımı yakıyor. Aşağıda sadece 2 örnek vericem ama bunu gibi çok olay yaşadım, uzatmamak için en son yaşadıklarımdan bahsedicem.
En son bizim iş yerine yeni birileri başladı. Ben de öğrenmelerine yardım ettim falan, yemeğe gidelim falan dedim. Bekar bir erkek vardı havaya girdi resmen. Benim ondan hoşlandığımı falan düşünmüş, kulağıma geldi. "Balikburcukadini benden hoşlanıyor" diye orda burda konumuş. Gerçekten öyle bir niyetim yoktu, duyunca inanılmaz üzüldüm. Sanırım dışardan 30'una gelmiş kızın çaresizce koca araması gibi görülüyor ama gerçekten amacım koca aramak değil.
Yine başka olaylar da yaşadım. İş için toplantı yapıyorduk ve adamla aynı okuldan mezunmuşuz, sorular sordum okulla ilgili. Tanıdıklarımı sordum. Sonra adam alakasız bir yerde üstüne basa basa kızarkadaşı olduğunu, yakında kız arkadaşına nişan takacağını söyledi. Vurgulu vurgulu bana baka baka. Yemin ederim böyle bir niyetim yoktu, "hah bu adamı kocam yapayım" niyetiyle sohbet etmemiştim size yemin ederim ki. Ama adam havaya girip takacağı nişandan bahsetmeye başladı. Sanırım ki toplumda böyle bir algı var erkekler arasında, 30'una gelmiş bir kadın koca arıyodur. Hatta nette bi sözlükte "30'una gelmiş çaresizce koca arayan kız" diye bir başlık gördüm. Her hareketin buna yorulması canımı çok sıkıyor. Sosyal ortamlara etkinliklere katılmaya utanmaya başladım, insnalar "bu da bekar koca aramaya gelmiş koca bulmaya kasıyor" diye düşünecekler diye çok korkuyorum ve utanıyporum. Dertleşmek istedim kızlar.
Amaaannn yaa ne takılıyorsun sen kimin ne dediğine ?
Geçen bankada isim vardi , annemle birlikte gittim ,dönüşte bir yere bırakacaktım onu ..bi kadın geldi yanımıza ,annemle sohbet etmeye başladı ..ben öyle herkesle hemen iletişim kurmam ..anneme dedi ki " kızın da çok güzelmiş , benim yakışıklı bir oğlum var " ,şu işi yapıyor falan falan filan :) annem şok geçirdi :) kadın diyor ki ' istersen bi fotoğrafını gör ' :))) dayanamadım ,teyzecim dışım seni yakar ,içim kocami :) dedim . Anlamadı .. açtım kızlarımın fotoğraflarını gösterdim ,kardeşin mi diyor :) çok da ısrarcı ..güler misin ağlar mısın ..annem şoktan hala konuşamıyor :) amaaannn be teyzem çok ısrar ettin ,seni mi kiricam, oğlunu kocamin üstüne kuma alırım dedim .aaaa terbiyesiz dedi çekti gitti
Millet evlendirme meraklısı. .evli bekar ayırt etmiyorlar ..Reklam arası galiba
Konuyla ne alaka
Millet evlendirme meraklısı. .evli bekar ayırt etmiyorlar ..
Geçenlerde de bir kadına yardımcı oldum ..benim oğlumun sevgilisi var ama diyor ..bu insanlar her yerde .kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez .çevreyi takma demek istedim ..
Keşke konu sahibi sorsaydı ne alaka diye ..üzerine vazife miydi reklamimin arası ?
+1Bence sen olayı tamamen yanlış algılamışsın. Bir kız bir erkeğe azıcık samimi davransa ve sorular falan sorsa hele ki guler yuz gosterdiyse erkek hemen bana yazıyor diye düşünür ama koca arıyor demez hemen...Öyle demesi için evliliğe istekli olduğunu ima eden konuşmalar yapmış olman lazım ki senin anlattıklarınd göremedim...
Tamamen olayı kendi algına göre değerlendirmişsin. Karşındaki erkekler genelde sana anlattığın gibi davranıyorsa mesafeni ayarlayamıyorsundur, gereğinden fazla bir samimiyetle yaklaşıyorsundur...Her ne konuşursan konuş gayet ciddi bir üslupla konuşursan tabi gerekli gereksiz her fırsatta değilse bence hiçbir erkek bu benden hoşlanıyor demez...
Erkekler koca arıyor şeklinde düşünse keşke bambaşka şeyler düşünürler öyle durumlarda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?