bekar kalmak

çift turnike az canım :) daha fazlası :)

boşanmayı nerden çıkardınız nasıl okuyorsunz anlamıyorm

tekrar söylüyorm toplum için değil kendimi için istediğim bir durum bu. yazımda toplum baskısından bahsetmedim bunu nasıl çıkardınız

boşanmayı nerden çıkardınız nasıl okuyorsunz anlamıyorm

size yazmamış. neden bu kadar tersliyorsunuz burada fikrini yazanlarını ?
belki karşınıza çıkanları da böyle her cümlesinde terslediğiniz için sonuca gitmiyordur. bir değerlendirin bu durumu derim.

çok teşekkür ederm yorumunz için. bu postu açmamdaki bir sebep de buydu. tecrübeden faydalanmak. mutlulklar dilerim :)

size yazmamış. neden bu kadar tersliyorsunuz burada fikrini yazanlarını ?
belki karşınıza çıkanları da böyle her cümlesinde terslediğiniz için sonuca gitmiyordur. bir değerlendirin bu durumu derim.
canım hayır diyen benim zaten :)sonuca götürmeyen benim :) ve benim postum olnca üstüme alındım haliyle. kişisel muhabbet edileceği aklıma gelmedi :)

tabi ki ayırt edilir edilmese evli olurdum şu an :)

Gönlüne göre insanlarda var. Sen allahtan gönlünden nasıl biri geçiyorsa iste.

tekrar söylüyorm toplum için değil kendimi için istediğim bir durum bu. yazımda toplum baskısından bahsetmedim bunu nasıl çıkardınız
Başka bir üyenin yazdığına cevap olarak yazdım ve zaten alıntılamıştım. Dikkatli okuyun.

ınsanlar zamanla degısır. sevmem yapmam dedıklerını gunluk yasantısında sık sık tekrarlar olur .. sosyal cevre ugraslar meslek herkesde bısıler degıstırır... bı arkadas edınır dınine yonelır bı arkadas kotu alıskanlık getırır.. ben kendımden bıle bu kadar emın olamazken ınsan sevdıklerı ıcın hıc olmamalı dıye dusunuyorum. zaman bana neler eder ne bıleyım sımdı dosdogru gıtmeye calısıyorum. evlendıgım adamı da oylelıkle sectim. sonradan degısse napabılırdım? bence ınsanlık kısmına bakmalı.. ahlaki degerlere saygısına empatı yetenegıne bakmalı.. baba olsa cocuk ıcın yeterlı mi.. eviyle ılgılenebılır mı..akli dengesınde bı sorun var mı .. sıddete meyıllı mı.. o kadar cok sey var kı sorgulanacak .. cok derın detaylarda bogulmamak lazım.. bence kısmen degısecek kotuye bıle gıtse bıgun duzelme ıhtımalı olan seyler yerıne kalıcı sorunlara bakmak lazım.. yanı kımsenın ımanını falan bılemezsın.. ne zaman hangı yola sapacagını da. ne dıyebılırm .. allah hayırlı esler versın herkese.. gecım versın.. ben bı bunu ısterım.

kafa dengi birini bulduğunuzu düşündüğünüzde bile tartışmalar yaşayabiliyorsunuz. hiç tartışmamak imkansız fikir ayrılıkları illaki oluyor. ama önemli olan kafa yapısı olarak size en yakın olanı bulmanız. yoksa özendiğiniz evlilik hayatı cehenneme dönüşür. ben de evli değilim ama bunlar çevremden gördüklerimden öğrendiklerim.

kıyamma ama ya . anne acısı çok kötü onunda acı çekmesini istemem ki
Annesi ölmemiş. Bunlar özel konular. Burda herkes eşinin ailesi ile ilgili sorunlardan bahsediyor. Bizde bu sorunlar yok. Vurgulamak istediğim buydu. Yoksa ohh ölsünler diye düşünmem zaten.
Konunuza gelecek olursak önceden de yazmıştım. Kriterleriniz ne olursa olsun uygun birini bulmak çok çok zor. Evet evlilik yaşı ilerledi bundan sonra da denk gelebilir.ama zor. Bu sadece sizin kriterlerinizle alakalı değil. Yaşam tarzına takılmasanız farklı bir tarzda birini de arasanız da zor olurdu. Sizin konunuzda bahsettiğiniz kişilerin sizin yaşam tarzınıza uygun olmamaları değil asıl sorun dürüst olmamaları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…