bekar kalmak

Soru troll mü fkdkfldlfldlf kahkaha attım. Herşey inançla olmuyor. Kimsenin alkolü sizi bağlamaz. Bu şekilde evlenmeniz çok zor. Ben inançlıyım sevdiğim adam ateist ve iyi ki hayatımda
herkesin mutlulk anlayışı farklıdır . kimse dedeinz kişi benim eşim olacak kişi ? ben kimse içki içmesin demiyorm ki. size mutlulklar

Şimdi konu sahibesi muhafazakar bir insansınız gördüğüm kadarıyla, aileniz ve çevreniz de öyledir diye tahmin ediyorum. Onlara çıtlattınız mı? Önerileri olursa görüşün bence.
çevrem öyle değil :) ve zaten yazdığım yazıda çelişkiden bahsediyorm çoğu kişi bunu atladı. çevremde tanıştırıldğım insanlarad inançlı gibi ama yaptıkları farklı şikayet ettiğim konu bu. herkes koca arıyormuşum gibi çevreme yönlendiryır. görende par pavyondan arkadaş edinyorm sanacak. :)

Ben tum dinlere saygiliyim ama herhangi bir bagliligim yok. Bu senelerdir boyle. Esim inancli bir musluman. Bi gun dediki bana en basinda tanistigimizda gorusunun boyle oldugunu bilsem, tanismak istemezdim. Bende dedimki sorsam kendine hosgoruluyum saygiliyim dinim bunu emreder dersin. Oysa sensin aramiza dini sorun eden sensin. Sonra haklisin dedi sen gayet saygilisin sadakatlisin hosgorulusun ozur dilerim. 6. Yilimizdayiz kimse kimseyi aldatmadi bizim iliskimizde esim ailesi sebebiyle yalana basvurmus olsa da bi kac kez guvenimi sarsmadi ben ne yalan souledim ne aldattim.
Simdi sizi ne kadar ikna eder bilmem. Saygili yalansiz sadakatli biri illa cikar karsiniza ama dine mesafesini sevdim deyip gormezsiniz. Birakin insanlar istedigine inansinlar ama once insan olsunlar.

Sizin çevreniz muhafazakar değilse ve siz kendinize böyle çevre edinmezseniz işiniz daha zorlaşır. Zira sizin hassasiyetlerinizi anlamayacaklar, zahiren ve kendi akıllarına göre değerlendirip! birilerini önerecekler. O yüzden aracı çok önemli. Bulunduğunuz şehirde görüşlerinize yakın derneklerde, vakıflardan faal olmaya çalışın.

öncelikle mutlulklar dilerim .... ben insanları laflarıyla yaşmlarınn farklı olmsandan şikyetçiyim. dese ki hem böyleyim hem böyleyim tamm . ama lafda kusursuz yaşamda aynısını yapıyor anlatabuldm mi ?

hanımefndi demek istediğim inançlı birini arıyorm demiyorm ama ben Allah aşkına. inançlı gibi konuşup yapmayan veya birin yapıp ötekini yapan . dürüstlük yok onu diyorm

Ben hak veriyorum. Benim evlendiğim kadın kapanacak bik bik bik diyen biriyle tanışmıştım, adam Rus tanışma sitesine üye, Taylanda gitmiş orda düşmüş kalkmış, sonra başka birileriyle yatmış kalkmış ... yani lafa gelince çok dindarım, namaz 5 vakit, oruç tutuyorum ama bakıyorsun zina var, içki var her halt var. Söylememe gerek yok sanırsam kaçtımmmmmmmmm

Muhafazakarım diyen erkeklerin çoğu dürüst değil, işlerine gelince dindar işlerine gelmeyince her naneyi yiyorlar. O yüzden dini kriter edinmeyin bence, insanlar artık çok ikiyüzlü

Benim şöyle bir tavsiyem olacak, %100 kriterlere uygun insan bulmak çok zor bence bu şartı sağlamayan yani ibadet etmeyen ama düzgün ahlaklı insanlara da şans verin. Sırf bu yüzden çok seveceğiniz, iyi anlaşacağınız birini tanımayi kaçırdınız belki. Bence yeni insanlara din konusunda daha rahat davranarak açık olun. Yani inancınıza çok terso durumlar olmasın tabi, ama çok dindar olmasa da bir şey olmaz bence.Genel olarak kader çok ters köşe yapabiliyor, ben bunu beğenmedim hiç tipim değil bu iş olmaz ama ehhh bir görüşeyim bari adam ısrar etti diyip delice aşık olup evlenen en az 3 kişi tanıyorum Bu yüzden farklı adaylara şans verin derim. Bol şans dilerim.

Gerçekten haklısınız ben dindar değilim çok dindar birini de istemezdim dindar değilim ama bel altı şakalar yapan birini istemem çok alkol tüketen birini istemem rakı sofralarinda sabahlayanlari istemem. Ama siz dininize göre yaşıyorsanız tabiki de haklı olarak içki içmeyen bel altı şakalar yapmayan birini bulacaksınız. Maalesef günümüzde bir çoğunluk var dindarım diye geçinip dini kitaba göre değil de kendi dogrularina göre yaşıyor. Mesela namaz kılıyor dindarım diyor ama aynı zamanda kadınlar hakkında ileri geri konusuyor ne bileyim sürekli rakı içiyor. Bence evlilik konusunda çok katı olmayın yani illa karşınıza 4/4 lük biri çıkmayabilir. Nelere katlanıp nelere katlanmayacagınızın bir listesini yapın. Siz ve ben de dahil kötü huyu olmayan insan yoktur.

Eleştirmek için değil gerçekten bir arkadaş olarak yazıyorum. Dini kriter alırsanız eşinizin dine bağlılığı azalınca ortada kalırsınız. Ahlaklı biriyle evlenmeyi hedef olarak koyarsanız ahlaklı birinin dindar olması daha muhtemel ve dine bağlılığı daha sahici olur. Ahlaksız birinin dindar görüntüsü altında rol kesmesi ise gerçekten mide bulandırıcı olabilir. Yanlış yoldan gidiyorsunuz. Dindar arkadaşlarım var anne tarafım dindardır bahsettiğiniz dünyayı tanıyorum emin olun ahkam kesmiyorum.

doğru olan yol nedir ?

Ne aradığınızı herkese yaymayın ki o kılıfa bürünmesinler. Dindar isterim demeyin yani nesela.
Tekliflere acık oldugunuzu gizlemeyin ama tarif de etmeyin

Eşimde en çok dikkat ettiğim cinsel konuları vb acmamasindan dolayı efendi ve ahlaklı olarak düşünüyordum. Aslında namazlarını aksatan ve bir süre sonra da hiç kılmayan biriydi nişanlı iken. İçki sigara yoktu. Meslek, görüntü vs itibariyle uyduğu için beğeniyordum. Severek evlendim ama mantıklı düşünüyordum . Sonradan sonraya çok saygisizlasti ama nişanı atmadım . Evlenince de şiddete meyli ve cinsel isteksizliği ortaya çıktı. Bu yüzden boşandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…