- 3 Ocak 2021
- 235
- 160
- 23
- 38
- Konu Sahibi perihan yay
-
herkesin mutlulk anlayışı farklıdır . kimse dedeinz kişi benim eşim olacak kişi ? ben kimse içki içmesin demiyorm ki. size mutlulklarSoru troll mü fkdkfldlfldlf kahkaha attım. Herşey inançla olmuyor. Kimsenin alkolü sizi bağlamaz. Bu şekilde evlenmeniz çok zor. Ben inançlıyım sevdiğim adam ateist ve iyi ki hayatımda
koca aramak sabahtır yormlaşyırz çıkardığınz sonuca bak.Aman bana ne be. Zaten beni ilgilendiren bir konu değil. Size konu sahibiyle birlikte koca arayışında başarılar ve bol şanslar. Byesss
çevrem öyle değil :) ve zaten yazdığım yazıda çelişkiden bahsediyorm çoğu kişi bunu atladı. çevremde tanıştırıldğım insanlarad inançlı gibi ama yaptıkları farklı şikayet ettiğim konu bu. herkes koca arıyormuşum gibi çevreme yönlendiryır. görende par pavyondan arkadaş edinyorm sanacak. :)Şimdi konu sahibesi muhafazakar bir insansınız gördüğüm kadarıyla, aileniz ve çevreniz de öyledir diye tahmin ediyorum. Onlara çıtlattınız mı? Önerileri olursa görüşün bence.
öncelikle mutlulklar dilerim .... ben insanları laflarıyla yaşmlarınn farklı olmsandan şikyetçiyim. dese ki hem böyleyim hem böyleyim tamm . ama lafda kusursuz yaşamda aynısını yapıyor anlatabuldm mi ?Ben tum dinlere saygiliyim ama herhangi bir bagliligim yok. Bu senelerdir boyle. Esim inancli bir musluman. Bi gun dediki bana en basinda tanistigimizda gorusunun boyle oldugunu bilsem, tanismak istemezdim. Bende dedimki sorsam kendine hosgoruluyum saygiliyim dinim bunu emreder dersin. Oysa sensin aramiza dini sorun eden sensin. Sonra haklisin dedi sen gayet saygilisin sadakatlisin hosgorulusun ozur dilerim. 6. Yilimizdayiz kimse kimseyi aldatmadi bizim iliskimizde esim ailesi sebebiyle yalana basvurmus olsa da bi kac kez guvenimi sarsmadi ben ne yalan souledim ne aldattim.
Simdi sizi ne kadar ikna eder bilmem. Saygili yalansiz sadakatli biri illa cikar karsiniza ama dine mesafesini sevdim deyip gormezsiniz. Birakin insanlar istedigine inansinlar ama once insan olsunlar.
hanımefndi demek istediğim inançlı birini arıyorm demiyorm ama ben Allah aşkına. inançlı gibi konuşup yapmayan veya birin yapıp ötekini yapan . dürüstlük yok onu diyormSizin çevreniz muhafazakar değilse ve siz kendinize böyle çevre edinmezseniz işiniz daha zorlaşır. Zira sizin hassasiyetlerinizi anlamayacaklar, zahiren ve kendi akıllarına göre değerlendirip! birilerini önerecekler. O yüzden aracı çok önemli. Bulunduğunuz şehirde görüşlerinize yakın derneklerde, vakıflardan faal olmaya çalışın.
Doğrudur. Kolay gelsin.hanımefndi demek istediğim inançlı birini arıyorm demiyorm ama ben Allah aşkına. inançlı gibi konuşup yapmayan veya birin yapıp ötekini yapan . dürüstlük yok onu diyorm
çevrem öyle değil :) ve zaten yazdığım yazıda çelişkiden bahsediyorm çoğu kişi bunu atladı. çevremde tanıştırıldğım insanlarad inançlı gibi ama yaptıkları farklı şikayet ettiğim konu bu. herkes koca arıyormuşum gibi çevreme yönlendiryır. görende par pavyondan arkadaş edinyorm sanacak. :)
doğru olan yol nedir ?Eleştirmek için değil gerçekten bir arkadaş olarak yazıyorum. Dini kriter alırsanız eşinizin dine bağlılığı azalınca ortada kalırsınız. Ahlaklı biriyle evlenmeyi hedef olarak koyarsanız ahlaklı birinin dindar olması daha muhtemel ve dine bağlılığı daha sahici olur. Ahlaksız birinin dindar görüntüsü altında rol kesmesi ise gerçekten mide bulandırıcı olabilir. Yanlış yoldan gidiyorsunuz. Dindar arkadaşlarım var anne tarafım dindardır bahsettiğiniz dünyayı tanıyorum emin olun ahkam kesmiyorum.
görücü olarak baz almayın. onlara zaten güvenmiyorm bahsettigğm normal arkadaşım olan bir beyfendiNe aradığınızı herkese yaymayın ki o kılıfa bürünmesinler. Dindar isterim demeyin yani nesela.
Tekliflere acık oldugunuzu gizlemeyin ama tarif de etmeyin
İşte cevrenize de yaymayın.görücü olarak baz almayın. onlara zaten güvenmiyorm bahsettigğm normal arkadaşım olan bir beyfendi
ne çok zor yaşamak . bi tek bu ikili ilişkiler için değil . insanlara güvenmek zorİşte cevrenize de yaymayın.
Suan günümüzde insanlar tuhaflaştı gercekten ona ben de katılıyorum
bu kötü veya yanlış bir şey mi ?Onaylanma ihtiyacı sadece .Beğenilme arzusu .
Eşimde en çok dikkat ettiğim cinsel konuları vb acmamasindan dolayı efendi ve ahlaklı olarak düşünüyordum. Aslında namazlarını aksatan ve bir süre sonra da hiç kılmayan biriydi nişanlı iken. İçki sigara yoktu. Meslek, görüntü vs itibariyle uyduğu için beğeniyordum. Severek evlendim ama mantıklı düşünüyordum . Sonradan sonraya çok saygisizlasti ama nişanı atmadım . Evlenince de şiddete meyli ve cinsel isteksizliği ortaya çıktı. Bu yüzden boşandımMerhaba biraz önceki alkol alınmaması konusunda yorumlara beğeni yapmışsınız özel değilse neden boşandınız dini hassasiyete bakıp umduğunuz gibi çıkmadı mı acaba sonuçta bi çok kritere bakmışsınızdır evlenirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?