- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.527
- 133
- 31
Sibel okudum Allah kalbine göre versin inşallahDuamız Salavat-ı Fatih.
Okunuşu; ALLAHÜMME SALLİ VE SELLİM VE BARİK ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİNİL FATİHI LİMA UĞLİKA VEL HATİMİ Lİ MA SEBEKA VEN NASIRIL HAKKI BİL HAKKI VEL HADİ İLA SIRATIKEL MÜSTEKIYMİ SALLELLAHÜ ALEYHİ VE ALA ALİHİ VE ASHABİHİ HAKKA KADRİHİ VE MİKDARİHİL AZİYM.
Manası ; Allahım! Kapalılıkları açan, geçmişe son veren, hakka hakikatla destek olan, mahlukatı senin doğru yoluna ileten Efendimiz Muhammed’e O’nun aline ve ashabına O’nun yüce kadr ü kıymetince salat eyle selam eyle ve O’nu mübarek kıl.
Hepimiz 200 tane 'Ya Latif' ve 20 tane 'Salavat-ı Fatih' okuyacağız. Süremiz 1 gün :)
S sibellcim Sibel’in duası; Allahim Sibel kuluna gonlune gore hayırlı olan bir kulunla tez zamanda hayirli bir evlilik yapmayi hayirlisiyla anne olmayi mutlu huzurlu bir yuva kurmayı nasip et duaya ortak olan herkesin de gonlundekileri hayirlisiyla ver Ya Rabbim Amin
Adım İrem, duam:Allahım İrem'in gönlüne inşirah ferahlığı ver, karşısına ahlaklı ve anlayışlı kimselerden dünyayı ve ahiretini cennete çevirecek, göz nuru olacak bir eş çıkar. Hayırlı ve huzurlu bir evlilik yapabilmeyi nasip eyle.Bizguzellikkk canım ismini ve duanı paylaşır mısın? ☺
Ben de kendime okudum, Allah razı olsun hepinizdenBizguzellikkk İrem senin için okudum, Allah kabul eylesin inşallah ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?