BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Duamız Salavat-ı Fatih.
Okunuşu; ALLAHÜMME SALLİ VE SELLİM VE BARİK ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİNİL FATİHI LİMA UĞLİKA VEL HATİMİ Lİ MA SEBEKA VEN NASIRIL HAKKI BİL HAKKI VEL HADİ İLA SIRATIKEL MÜSTEKIYMİ SALLELLAHÜ ALEYHİ VE ALA ALİHİ VE ASHABİHİ HAKKA KADRİHİ VE MİKDARİHİL AZİYM.
Manası ; Allahım! Kapalılıkları açan, geçmişe son veren, hakka hakikatla destek olan, mahlukatı senin doğru yoluna ileten Efendimiz Muhammed’e O’nun aline ve ashabına O’nun yüce kadr ü kıymetince salat eyle selam eyle ve O’nu mübarek kıl.
Hepimiz 200 tane 'Ya Latif' ve 20 tane 'Salavat-ı Fatih' okuyacağız. Süremiz 1 gün :)
S sibellcim Sibel’in duası; Allahim Sibel kuluna gonlune gore hayırlı olan bir kulunla tez zamanda hayirli bir evlilik yapmayi hayirlisiyla anne olmayi mutlu huzurlu bir yuva kurmayı nasip et duaya ortak olan herkesin de gonlundekileri hayirlisiyla ver Ya Rabbim Amin

Sibel okudum Allah kalbine göre versin inşallah

Bizguzellikkk canım ismini ve duanı paylaşır mısın? ☺
Adım İrem, duam:Allahım İrem'in gönlüne inşirah ferahlığı ver, karşısına ahlaklı ve anlayışlı kimselerden dünyayı ve ahiretini cennete çevirecek, göz nuru olacak bir eş çıkar. Hayırlı ve huzurlu bir evlilik yapabilmeyi nasip eyle.
Rabbim, bir insanı koy kalbime ama o insan seninde sevdiğin bir insan olsun.

Duamız Salavat-ı Fatih.

Okunuşu; ALLAHÜMME SALLİ VE SELLİM VE BARİK ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİNİL FATİHI LİMA UĞLİKA VEL HATİMİ Lİ MA SEBEKA VEN NASIRIL HAKKI BİL HAKKI VEL HADİ İLA SIRATIKEL MÜSTEKIYMİ SALLELLAHÜ ALEYHİ VE ALA ALİHİ VE ASHABİHİ HAKKA KADRİHİ VE MİKDARİHİL AZİYM.

Manası ; Allahım! Kapalılıkları açan, geçmişe son veren, hakka hakikatla destek olan, mahlukatı senin doğru yoluna ileten Efendimiz Muhammed’e O’nun aline ve ashabına O’nun yüce kadr ü kıymetince salat eyle selam eyle ve O’nu mübarek kıl.

Hepimiz 200 tane 'Ya Latif' ve 20 tane 'Salavat-ı Fatih' okuyacağız. Süremiz 1 gün

Bizguzellikkk İrem’in duası: Allahım İrem'in gönlüne inşirah ferahlığı ver, karşısına ahlaklı ve anlayışlı kimselerden dünyayı ve ahiretini cennete çevirecek, göz nuru olacak bir eş çıkar. Hayırlı ve huzurlu bir evlilik yapabilmeyi nasip eyle.

Rabbim, bir insanı koy kalbime ama o insan seninde sevdiğin bir insan olsun.
Aventuss S sibellcim love_story

Duamız Salavat-ı Fatih.

Hepimiz 200 tane 'Ya Latif' ve 20 tane 'Salavat-ı Fatih' okuyacağız. Süremiz 1 gün

humanbeings İsmim Yeter. Duam: Yarabbim, hem yüreğime merhamet et, hem de kalbime mutluluk esintileri nasip eyle. Yalnızlıkla imtihan etme. Hayırlı zamanda hayırlı insanı karşıma çıkar. Bana hayırlı bir eş ve hayırlı bir anne olabilmeyi nasip et. Senden kısmetimin açılmasını ve hakkımda hayırlı olan evlilik için bana bir yol açmanı niyaz ediyorum. Burada bulunan tüm arkadaşlarıma da hayırlı kısmetler nasip eyle. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…