BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Canım ben sana dua ettim Rabbim hayırlı kılsın

Kendim için okudum ben de, Allah hepimizin duasını hayırlısıyla kabul etsin. Kızlar benim de duam bittikten sonra yeni bir duaya geçeceğiz. 3 tane önerim var benim. Sizlerin de başka öneriniz varsa hep birlikte karar verelim.
1. Taha suresi ilk 12 ayet/21 defa+ Ya cami 114 defa
2. 313 Fatiha suresi
3. Fetih suresi ilk ayeti 9999 defa( ben bunu geçen senelerde bir niyetim için okumuştum. Etkisini 3-4 ay içinde gördüm. Allah’ım bu niyetimin, bu kişinin benim için ne kadar hayırsız olduğunu bir kaç olayla bana yaşattı, canlı canlı tanıklık etmiştim çok şükür )

Hepsi guzel dualar hepsi abdestli okunacak dualar bence sirasiyla üçüne de devam edebiliriz

Fetih suresinden baslayalım mı o zaman kızlar ne dersiniz:) Yeter de mucizelerini yasamış . Bizde yasarız insallah.
Birde ramazanda tövbe etmek cok mühim , Estafirullah cekiyorum aklıma geldikce . Sizede öneririm. Zaten dileklerimizinde kabul olması büyük ölçüde günahlarımızın bagıslanmasına ve nasip olmasına bağlı

Ben bu fetih okumasına şu şekilde rastlamıştım
Pazartesi 1500 salı 1500 çarşamba 1500 perşembe 1500 cuma 1500 cumartesi 1500 pazar 999 toplam 9999 oluyor sayımız uygun olursa bu şekilde bölebiliriz herkes kendi gününde 999 okur gibi

Ben de 7 gün içinde bitmesi gerekiyor diye biliyorum. Biraz araştırdım ama sayıların bölünmesiyle ilgili bir şey bulamadım. İsim isim okursak bayağı bir uzun sürecek gibi görünüyor.

Ben de 7 gün içinde bitmesi gerekiyor diye biliyorum. Biraz araştırdım ama sayıların bölünmesiyle ilgili bir şey bulamadım. İsim isim okursak bayağı bir uzun sürecek gibi görünüyor.

Evet 7 gün içinde bitiyor sayıları bölmek kolay olsun diye ben örnek vermiştim yoksa önemli olan 9999 u yakalamak Hani toplu 7 gün değil de bireyselde de 7 gün okuyalım derseniz yine yapabiliriz hertürlü uygundur benim için :)))

“Kim bilir, belki de bizden habersiz bir duâ kurtaracak bizi."

Yeni duamız: Fetih Suresi ilk ayeti.

Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm. Bismillahirrahmanirrahîm

İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ.”

إِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحًا مُّبِينًا

Anlamı : “Şüphesiz biz sana apaçık bir fetih verdik.”

Her kişi 1428 tane bu ayeti hepimizin niyetine okuyacak. Ayet olduğundan abdestli ve kıbleye karşı oturup okuma yapılır. Okumaya besmele ile başlayalım. Ara ara besmeleyi tekrar etmekte fayda var. Sayıya özen gösterelim. Dua süremiz 3 gün, tabi daha erken bitirirsek daha güzel olur

Duamız: Allah’ım hayırlı bir evlilik ve hayırlı bir eş için okuduğumuz bu ayeti kerimeyi kabul eyle. Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olanı gönlümüzü razı eyle. Kalplerimize inşirah ferahlığı ver. Bu duamı Selen, Sibel, İrem, Özlem, Yeter, Emine ve Esra için okuyorum. Kabul eyle. Amin

Aventuss
love_story
Bizguzellikkk
S sibellcim
denizaslim
Pinkpotter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…