- 26 Şubat 2020
- 211
- 94
- 53
- 27
Amin canım inşallah cümlemizinBizguzellikkk İrem canım duan bitti. Allah kalbindeki tüm dileklerinin çok şükür oldu sevincini yaşatsın sana bu mübarek günde. Amin ☺
Canım ben sana dua ettim Rabbim hayırlı kılsınDuamız Salavat-ı Fatih.
Okunuşu; ALLAHÜMME SALLİ VE SELLİM VE BARİK ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİNİL FATİHI LİMA UĞLİKA VEL HATİMİ Lİ MA SEBEKA VEN NASIRIL HAKKI BİL HAKKI VEL HADİ İLA SIRATIKEL MÜSTEKIYMİ SALLELLAHÜ ALEYHİ VE ALA ALİHİ VE ASHABİHİ HAKKA KADRİHİ VE MİKDARİHİL AZİYM.
Manası ; Allahım! Kapalılıkları açan, geçmişe son veren, hakka hakikatla destek olan, mahlukatı senin doğru yoluna ileten Efendimiz Muhammed’e O’nun aline ve ashabına O’nun yüce kadr ü kıymetince salat eyle selam eyle ve O’nu mübarek kıl.
Hepimiz 200 tane 'Ya Latif' ve 20 tane 'Salavat-ı Fatih' okuyacağız. Süremiz 1 gün ☺
humanbeings İsmim Yeter. Duam: Yarabbim, hem yüreğime merhamet et, hem de kalbime mutluluk esintileri nasip eyle. Yalnızlıkla imtihan etme. Hayırlı zamanda hayırlı insanı karşıma çıkar. Bana hayırlı bir eş ve hayırlı bir anne olabilmeyi nasip et. Senden kısmetimin açılmasını ve hakkımda hayırlı olan evlilik için bana bir yol açmanı niyaz ediyorum. Burada bulunan tüm arkadaşlarıma da hayırlı kısmetler nasip eyle. Amin
Hepsi guzel dualar hepsi abdestli okunacak dualar bence sirasiyla üçüne de devam edebilirizKendim için okudum ben de, Allah hepimizin duasını hayırlısıyla kabul etsin. ☺ Kızlar benim de duam bittikten sonra yeni bir duaya geçeceğiz. 3 tane önerim var benim. Sizlerin de başka öneriniz varsa hep birlikte karar verelim.
1. Taha suresi ilk 12 ayet/21 defa+ Ya cami 114 defa
2. 313 Fatiha suresi
3. Fetih suresi ilk ayeti 9999 defa( ben bunu geçen senelerde bir niyetim için okumuştum. Etkisini 3-4 ay içinde gördüm. Allah’ım bu niyetimin, bu kişinin benim için ne kadar hayırsız olduğunu bir kaç olayla bana yaşattı, canlı canlı tanıklık etmiştim çok şükür)
Merhaba canım. HoşgeldinKızlar fetih suresi için beni de dahil eder misiniz ?
Adım Esra canımPinkpotter hoşgeldin canım ☺ İsmin nedir, ekleyeyim duaya
Ben de 7 gün içinde bitmesi gerekiyor diye biliyorum. Biraz araştırdım ama sayıların bölünmesiyle ilgili bir şey bulamadım. İsim isim okursak bayağı bir uzun sürecek gibi görünüyor.Ben bu fetih okumasına şu şekilde rastlamıştım
Pazartesi 1500 salı 1500 çarşamba 1500 perşembe 1500 cuma 1500 cumartesi 1500 pazar 999 toplam 9999 oluyor sayımız uygun olursa bu şekilde bölebiliriz herkes kendi gününde 999 okur gibi
Ben de 7 gün içinde bitmesi gerekiyor diye biliyorum. Biraz araştırdım ama sayıların bölünmesiyle ilgili bir şey bulamadım. İsim isim okursak bayağı bir uzun sürecek gibi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?