- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.527
- 133
- 31
Kolay gelsin, Allah yardımcın olsunAmin arkadaşlar bende ev taşıma telaşındayım akşam iftarı açtıktan sonra abdest alıp bende okuyacağım inşallah
Ben okudum kızlar Allah muradımıza en hayırlı şekilde ulaştırsın inşallah hayırlı iftarlar“Kim bilir, belki de bizden habersiz bir duâ kurtaracak bizi."
Yeni duamız: Fetih Suresi ilk ayeti.
Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm. Bismillahirrahmanirrahîm
İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ.”
إِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحًا مُّبِينًا
Anlamı : “Şüphesiz biz sana apaçık bir fetih verdik.”
Her kişi 1428 tane bu ayeti hepimizin niyetine okuyacak. Ayet olduğundan abdestli ve kıbleye karşı oturup okuma yapılır. Okumaya besmele ile başlayalım. Ara ara besmeleyi tekrar etmekte fayda var. Sayıya özen gösterelim. Dua süremiz 3 gün, tabi daha erken bitirirsek daha güzel olur ☺
Duamız: Allah’ım hayırlı bir evlilik ve hayırlı bir eş için okuduğumuz bu ayeti kerimeyi kabul eyle. Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olanı gönlümüzü razı eyle. Kalplerimize inşirah ferahlığı ver. Bu duamı Selen, Sibel, İrem, Özlem, Yeter, Emine ve Esra için okuyorum. Kabul eyle. Amin
Aventuss
love_story
Bizguzellikkk
S sibellcim
denizaslim
Pinkpotter
AminnBen okudum Allah Ramazan ayı hurmetine dualarımızı kabul etsin Selen Sibel İrem Ozlem Yeter Emine icin gonullerindeki gibi hayirli biriyle tez zamanda huzurlu bir aile olmayi nasip etsin amin.
Okudum canımPinkpotter canım ne durumdasın? ☺
Ben uyarım canım .Kızlar bu duamızda Allah’ın izniyle bitmek üzere.Dualarımıza devam edelim, ben varım diyenleri görebilir miyim?
Benim önerim bir uzun, bir kısa dua olarak gidelim. Uzun duaları toplu okuyalım, kısa duaları kişi adına okuyalım.
Bundan sonra okuyacağımız dua önerim Taha süresi ilk 12 ayeti 21 defa her birimiz için okumak ve yanında ‘Ya Cami’ tesbihini 114 kere okumak. Her birimiz 21 defa da okuyabiliriz, 21 sayısını bölüp de okuyabiliriz.
Müsait olma durumunuzu bilirsem ona göre düzenleme yapabilirim. ☺ Ramazan gibi mübarek bir ayda ne kadar çok dua okursak o kadar kar bizim için diye düşünüyorum.
Her türlü önerinize, fikrinize açığım. ☺
Aventuss love_story S sibellcim Pinkpotter Bizguzellikkk denizaslim
Ramazanın son haftasını ona ayıralım o zaman, detaylı bilgilendirebilirsen çok seviniriz.Bende uyarım ancak bugün reglimin ilk günü 2 gün sonra bitiyor. Dilerseniz cuma günü cuma saatinde başlayalım.
Bir de benim kişisel tavsiyem. Duaların başlangıç günlerini cumaya getirmek çok hayırlıdır. Özellikle bir haftalık okumalarda cuma le başlayıp cuma ile bitirmek çok güzel oluyor. Ayrıca evlenmek için annemin birçok arkadaşına yaptığı bir dua var elma ile yapılıyor dua defteri şu an maalesef yeni taşındığım evde. Ramazan ın son haftası onu yapalım dilerseniz. Annem kimin için yaptıysa herkes evlenmiş Bizde yapalım dilerseniz
Tamam yapması çok zor değil. Ama defter yıllarca yazlıktaki evdeymiş ara ara bulamamıştım. Nasip ya yeni buldum. Eve geçer geçmez yazacağım burayaRamazanın son haftasını ona ayıralım o zaman, detaylı bilgilendirebilirsen çok seviniriz.
Evet, cuma başlama fikrine ben de katılıyorum.
Bizim de nasibimiz varmış demek ki duadaTamam yapması çok zor değil. Ama defter yıllarca yazlıktaki evdeymiş ara ara bulamamıştım. Nasip ya yeni buldum. Eve geçer geçmez yazacağım buraya
Kızlar bu duamızda Allah’ın izniyle bitmek üzere.Dualarımıza devam edelim, ben varım diyenleri görebilir miyim?
Benim önerim bir uzun, bir kısa dua olarak gidelim. Uzun duaları toplu okuyalım, kısa duaları kişi adına okuyalım.
Bundan sonra okuyacağımız dua önerim Taha süresi ilk 12 ayeti 21 defa her birimiz için okumak ve yanında ‘Ya Cami’ tesbihini 114 kere okumak. Her birimiz 21 defa da okuyabiliriz, 21 sayısını bölüp de okuyabiliriz.
Müsait olma durumunuzu bilirsem ona göre düzenleme yapabilirim.Ramazan gibi mübarek bir ayda ne kadar çok dua okursak o kadar kar bizim için diye düşünüyorum.
Her türlü önerinize, fikrinize açığım.
Aventuss love_story S sibellcim Pinkpotter Bizguzellikkk denizaslim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?