Hahahaha çok iyiBekar abi kayinbirader...
Benim basimda da var ayni model, hep promosyon olarak bir yerlerden cikiyordu, gecen sene gecirdigim devasa cinnet sonrasi simdi evimde adi dahi anilamiyor.
Tavsiye ederik bir cinnet herseyi cozer.
Ya bir görseniz bana ilgisini falan kim görse beni çok sevdiğini söylüyor. Ama sıkıntı şu ki ailesini daha çok seviyo bende farkındayım
Ama kocan seni çok seviyo kıyamazsınOnu sen yap istersen ben kabul edicem demedimki. Onu bile teklif ederler dedim
Yok o kadar da değil merak etmeyinAma kocan seni çok seviyo kıyamazsın
Bunun özür kabul etmesi olamaz ki. Karı koca karar verir ayrılacaksa. Eş ailesinin haddine değil. Kocan koca olsaydı seni bahsettiğin kadar sevseydi oğlunu karşısına alacağını düşünen kaynana hazretleri geri vites atardı oğlunu kaybetmemek için. Ama senin Şehzade hazretleri kocan sustu ve sana kızdı. Bu ayrılalım demekten daha kötü anlıyor musun? Pek sanmıyorum ama..Dediğim gibi bu iş bitti dediklerinde ben zaten tamam dedim sonrasında da özür dileyen ben değil onlardı. Ama tabiki yaptıklarını unutmadım. Bu konuda da haklı mıyım ona göre kendimi savunayim diye sordum
İşte bende hep eşime bunu diyorum ailene karşı beni savun diye malesefBoş boş ilgiyi göstermek zor değil, siz daha once ilgi gormediyseniz belki coo buyuk bir sey saniyor olabilirsiniz ama sevgi zor zamanlarda belli olur.
Her şey güllük gülistanlik istedigi gibi gidiyorken ortada bir sorun yokken sevgi göstermek zor değil.
Seven adam karisinin yaninda durur, ailesine ezdirmez. Bunu yapmayan adam sabahtan aksama kadar yağ çekse ne olur?
Doğru söylüyorsunuz boşanmak dünyanın sonu değilBunun özür kabul etmesi olamaz ki. Karı koca karar verir ayrılacaksa. Eş ailesinin haddine değil. Kocan koca olsaydı seni bahsettiğin kadar sevseydi oğlunu karşısına alacağını düşünen kaynana hazretleri geri vites atardı oğlunu kaybetmemek için. Ama senin Şehzade hazretleri kocan sustu ve sana kızdı. Bu ayrılalım demekten daha kötü anlıyor musun? Pek sanmıyorum ama..
Meslek sahibi kadınlar ayrılmak için etraftan onay bekliyor. Elimde mesleğim yok bir cesaret ailemle konuşup ayrılmaya karar veriyorum. Çalışır onlara da çocuğuma da bakarım. Beni ailesi olarak görmeyen koca da geldiği yere geri dönebilir yallah
Ne yaptınız?Bekar abi kayinbirader...
Benim basimda da var ayni model, hep promosyon olarak bir yerlerden cikiyordu, gecen sene gecirdigim devasa cinnet sonrasi simdi evimde adi dahi anilamiyor.
Tavsiye ederik bir cinnet herseyi cozer.
Kocana da bu kadar cesaret örneği sergile. Burada kadınlara aslan kesiliyorsun. Oh ya ne ala memleketŞansini zorlama istersen kimin ne olduğu ortada. Dava bile açarım bu hakaretinden dolayı istersen kendine gel yaptıklarının nelere mal olacağını bil
Kişilik olarak kendine faydası olmayan insanların öğretmen olup nesil yetiştirmesi beni üzüyor da o yüzden merak ettim. Evlenmeden önce belliymiş her şey, ayrılmamışsınız. Haklı olmanıza rağmen ödünüz kopuyor kocanızla aranız bozulacak diye. Kocam iyi, sadece ailesi söz konusu olduğunda sorun çıkarıyor diyorsunuz. Bu kocanızın iyi olmadığını gösteriyor zaten, bu kadar basit bir mantığı bile yürütemiyorsunuz. Hani 19 yaşında, okumadan gözü açılmadan evlenen, ailesi yanında olmayan bir kız olsanız normal görebilirim bakış açınızı ama sizin için bu biraz cehalet. Elinizde mesleğiniz varken aile desteğine ihtiyacınız yok. Tesettürlüsünüz bir de. Elin herifini evinizde niye besleyesiniz? Eşim bana böyle bir teklifle gelemez bile, nasıl dünyalarınız var sizin anlamıyorum.Evet neden merak ettiniz? Kimin ne yaşadığını kimse bilemez. Arkamda duran ailem eşim yok bu yüzden hep sorun bende mi diye şüpheye düşüyorum
Hmm anladım.Eşim söyleyip söyleyip özür dileyen biri zaten defalarca ayrılıp barışmış bir çiftiz. Malesef biraz toksik ilişki ama seviyoruz da
Kendime faydam olmadığını nereden biliyorsunuz? Uzaktan bence önyargılı olmayın kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz. O dönem zaten ücretli öğretmenlik yapıyordum daha yeni düzenli bir işim olmadı. Mesele iş de değil istesem her türlü boşanirim. Eşim temelli kalsın demedi ben ailesi temelli kalsın diyecek potansiyeldeler dedim. Ama bir hafta gelip kalma olayında eşimde kalsın derKişilik olarak kendine faydası olmayan insanların öğretmen olup nesil yetiştirmesi beni üzüyor da o yüzden merak ettim. Evlenmeden önce belliymiş her şey, ayrılmamışsınız. Haklı olmanıza rağmen ödünüz kopuyor kocanızla aranız bozulacak diye. Kocam iyi, sadece ailesi söz konusu olduğunda sorun çıkarıyor diyorsunuz. Bu kocanızın iyi olmadığını gösteriyor zaten, bu kadar basit bir mantığı bile yürütemiyorsunuz. Hani 19 yaşında, okumadan gözü açılmadan evlenen, ailesi yanında olmayan bir kız olsanız normal görebilirim bakış açınızı ama sizin için bu biraz cehalet. Elinizde mesleğiniz varken aile desteğine ihtiyacınız yok. Tesettürlüsünüz bir de. Elin herifini evinizde niye besleyesiniz? Eşim bana böyle bir teklifle gelemez bile, nasıl dünyalarınız var sizin anlamıyorum.
O yüzden gerçekten öğretmen misiniz diye soruyor insanlar. Çocuklarımız sizlern elinde geçiyor. Ne öğretmeni olduğunuz önemli değil. Sınırlarınını sürekli ihlal ediliyor, bir aile toptan haklarınızı çiğniyor, siz ama beni seviyor bırakmaz diyorsunuz. Hayatımız tüm halimize siner. Bir kız öğrencinin sizden alacağı ne olabilir mesela, hayatınızda uygulamadığınız hangi öğretiyi kendine rehber edinebilir ki. Bir mesleğiniz var ve siz hala arkanızda aileyi dayanak istiyorsunuz, o zaman ayaklarınız üstünde durmanın anlamı nedir yani.Ailem ailem diyor ama beni de çok sevdiğini söylüyor ayrılalım desem o istemez bile ayrılmak. Ama ailesi yüzünden büyük kavga ederiz
Evimin kurallarini hatirlattim ciddi bir dille.Ne yaptınız?
Beni seviyor diye değil çevremdeki insanlar ailem dahil beni haksız bulduğu için. Yani ailem arkamda dursun demiyorum ama herkes sen haksizsin derse insan şüpheye düşüyor elbet. Zaten istemediğim için böyle bir konu açtım. Emin olun kendi ayakları üstünde duran kendini kimseye ezdimeyen biriyim inanmasanizda. Öğrencilerimle ilişkide beni ilgilendirir her zaman mesleğimi en iyi şekilde yapmaya çalışan biriyim. Ben özel hayatımdan bahsederken mesleğimi neden işin içine kattiniz bu kadar anlamadım. Ne öğretmenler gördüm işini pafa için yapan. Öğrencielre neler anlatan.O yüzden gerçekten öğretmen misiniz diye soruyor insanlar. Çocuklarımız sizlern elinde geçiyor. Ne öğretmeni olduğunuz önemli değil. Sınırlarınını sürekli ihlal ediliyor, bir aile toptan haklarınızı çiğniyor, siz ama beni seviyor bırakmaz diyorsunuz. Hayatımız tüm halimize siner. Bir kız öğrencinin sizden alacağı ne olabilir mesela, hayatınızda uygulamadığınız hangi öğretiyi kendine rehber edinebilir ki. Bir mesleğiniz var ve siz hala arkanızda aileyi dayanak istiyorsunuz, o zaman ayaklarınız üstünde durmanın anlamı nedir yani.
Beni seviyor ama ailesine değer veriyor. Hayır efendim sizi sevmiyor, size değer vermiyor. Kendinizi kandırmayın. Evlilik iki tarafın da eşit olduğu bir kurumdur. Seven adam da sevdiğine değer verir ne ailesine ezdirir, ne de evine bekar kardeşinin çöreklenmesine izin verir. Bunun tesettürle falan alakası da yok. Ben buna izin veren adamların bazı duygularının eksik olduğuna inanırım bu kadar net. Bana yabancı olan bir adamın sadece kardeşiyle evli olduğum için evimde kalması, günlerce ona hizmet etmem normal mi? Değil. Siz niye ama beni seviyor diyerek buna katlanıyorsunuz. Sırf sizi seviyor diye her sınırınızı çiğnemesine izin veriyorsunuz? Siz kendinize kıymet vermiyorsunuz ki eşiniz versin.
Ee her şey anlattığınız gibiyse bu konuda rest çekmeniz lazım. Başka bir yolu yok ki.Tamam arkadaşlar yeterince linçlediniz:) biraz empati bekliyorum burası bir derdim var konusu ve derdime derman arıyorum hani kavga edercesine konuşmanızı yargilamaniza gerek yok. Teşekkürler saygılı yorum yapan arkadaşlara
Salon kadını çizgisinden çıkmış bir seferlik.Ne yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?