Bekar kaynımın evimde kalmasını istemiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocana da bu kadar cesaret örneği sergile. Burada kadınlara aslan kesiliyorsun. Oh ya ne ala memleket
Size hakaret edilse acaba ne yaparsınız? Hiç öyle ses çıkarmayan biri değilim merak etmeyin

Ben tek bu sebepten değil en cok da bu sebepten nişan atmıştım .İlerde cocuğumuz olunca annem sık sık torununu görmek ister demiişti.Ben de ta ordan buraya nasıl sık sık gelecekler basta böyle konusmamıstık demiştim.Sana mı soracaklar diyince benm şarteller atmıştı.Ben zamanında dayımlarda 1 ay kaldım demişti .Ben de ben hiçbi erkeği 1 haftadan fazla kabul etmek zorunda değilim demiştim.Düğüne yakın bu sorunlar cıkmaya baslamıstı en son ayrıldım

En iyisini yapmışsınız. Bunlari ben de söylüyorum o an tamam diyor ama sonra ailesi bir şey diyince hemen onlar haklı oluyor. Ailevi biriyle evlilik çok zor

Daha haklı olduğunuz konuda bile dik duruş sergileyemiyorsunuz. Temelli ya da uzun süreli hiç fark etmez. Diğer abisinin evinde aylarca kalan sizde niye kalmasın? Ailesi istese eşinizde he diyecek bir tip var, sizde de itiraz edemeyecek. Gitsin anası babası baksın, kazık kadar adamın zırt pırt evinizde işi ne? Bodrum katta yaşıyorsunuz bir de. Biraz mantıklı olun, dişinizi gösterin.

Hayır ya emin olun temelli kalmasını kabul edecek biri değilim. Benim sorduğum bir hafta kalması ya da ailesinden biri gelince onunda kalmasiydi. Temelli kalmak ne demek. Onu teklif edecek potansiyele sahipler ama onu eşim bile istemez istese bile ben istemem asla

Size hakaret edilse acaba ne yaparsınız? Hiç öyle ses çıkarmayan biri değilim merak etmeyin
Moderatöre şikayet edin. Dava ile tehdit etmeniz trajikomik oluyor çünkü. Yanınızdakine dava açamıyorsunuz. Anonim bir sitede anonim bir kişinin size ettiğine dava açmayı düşünüyorsunuz. Sanki yedi düvele rezil olmuş gibi bir haliniz var.

Yanlış anlamayın evde kedi burada aslan samimi olmuyor.

Zaten elbet evlenir, temelli kalacak durumu olmaz. Ama aylarca kalma ihtimali de yüksek duruyor. Onlarda aile geleneği herhalde.

Anonim olunca kim olduğu bilinmiyor mu? Şikayet ettim ayrıca merak etmeyin. Evde de kedi değilim konuda hakliligimdan şüphe ettiğim için danıştım. Arkadaşım bile her zaman söyler hep kadın haklarını savunan kendini ezdirmeyen biriyim

Bu sebepten boşanma noktasına geldiğiniz evlilikte çocuk düşünüyor musunuz peki?
Çocuk olunca kaynin size yerleşmesi kısmında bağlantı kuramadım ayrıca.
Anladığım kadarıyla şimdi yeni evli oldukları için aile sürekli seks yaptıklarını ya da yapacaklarını düşündüğü için abiyi göndermiyor. Ama çocuk olunca nasıl olsa seksin amacı tamamlanmış oldu diyerekten gönderebilirler diyor konu sahibi.
Bir de bebek olunca kv ve görümce vs sık sık ziyarete gelecek belki de gelip kalacaklar yardımcı olmak için ee her geldiklerinde kaynını da çağırıyorlarmış o yüzden o da sık sık gelecek demek istemiş.

Bilinmiyor demedim. Yıllarca adliye koridorlarında bir karar bekleyecek kadar büyük konu değil. Kolay sanıyorsunuz sanırım siz bu süreçleri. Anonim bir sitede bir insansız kimsiniz nesiniz bilinmiyor moderatöre şikayet edersiniz rahatsız oluyorsanız geçersiniz. Sanki sizi bilen tanıyan kişilere rezil olmuş gibi bir kelime büyümüşsünüz

Mesleğinizden bahsetmemin sebebi, burda ara ara açılan benzer konularda kadınların öğretmen olması ortak noktalarıydı. Daha önce çokça sohbeti de oldu, konu içinde sorulup siz de alakasını sorunca cevaplayayım dedim. Yoksa işin içine katan ben değilim.
Bir de bazı konularda haklı haksızdan ziyade kişinin isteyip istememesi belirleyici olmalı. Siz istemiyor musunuz bitti. Hakkımı ya da isteklerimi başkalarının görüşüne göre belirlemezdim ben olsam. Bu konuda rest çekmezseniz devmaı geldiği gibi evliliğinizde sizin fikriniz hiç sorulmaz hale gelir. Sevdiğiniz adamdan nefret edersiniz, hasta olursunuz, yazık olur

Ben burda sana salak desem acaba bir şey demeyecek misin

Şimdi olaya şu yönden bakarsak gelen insanlar sonuçta eşinizin akrabaları. Mesela kv geldiğinde kaynınızı da görüp onunla da vakit geçirmek istiyor ve o yüzden davet ediyor. Size kapak atmaya çalıştığı yok bence. Şimdi mantıken baktığımızda benim aynı durumda erkek kardeşim olsa ve annem şehir dışından bana kalmaya gelse erkek kardeşimi de çağırırdım diye düşünüyorum birlikte vakit geçirmek için. Temizlik konusu çok hassas ona ben de tahammül edemem bunu eşinizle konuşmalısınız ama kv geldiğinde diğer oğlunu da çağırmasını ben garip bulmadım nedense. Tabi bunu yine de size danışarak yapmalı.
Eğer bir evi yoksa nerde kalıyor bu adam?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…