Az önce dışarıdan sesler geldi camdan baktım. Bir kadın ve azaman kılıklı bir adam. Karşı İnşaatın kapısında bağrışıyorlar. Kavga düğün alışverişi esnasında çıkmış sanırım. Kadının ağzı adamdan iyi laf yapıyor. Tabi evli olmadığından canı ne isterse söylüyor. "Sen erkekliğini taşıyamıyorsun "falan dedi. Adam el kaldırdı bir kaç kez vurdu. Aldım elime telefonu 155 yazdım vurdu diye. Sonra baktım adamı biri arıyor kadın telefonu elinden almaya çalışıyor kim o falan diye
hoppala sanane adam sana vurdu sen hala onu arayanın derdindesin. Neyse dedim banane ama sesler yine yükseldi baktım yine bi kaç tokat yedi kadın ama tabi evli değiller ve adam terk eder korkusuyla yapamıyor bişey çok açık belli. Kadını da bırakmıyor. Sonra yok oldular barıştılar belki dedim. Ama baktım yine sesler geliyor inşaatın girişine girmişler kadın ağlıyor acaba kadına bişeymi yaparmı dedim. Camdan aşşağı sarkıyorum sadece ayaklarını görebiliyorum elime aldım teli yine beklerken birde bunlar sarılıp gözyaşlarını silerek çıktılar gittiler. Yahu bir gelinlik ayakkabısı için sokak ortasında rezil olacak kadar dayak yiyecek kadar kötü bir ilişkiniz var arkadaş. Şimdi böyle yapan adamdan ileride ne dayak lar yiyeceksin. Adama zerre kadar kızmadım. Kimse dayağı hak etmez deriz ya. Bu dayağı yiyip yinede bu adamla evlenirse bı kız baya dayak arsızı demektir. Baya sinir oldum ve bekar kızları uyarmak istedim. Evlilik dediğin bir kumar ama evlenmeden önce azda olsa şiddet hakaret vs gibi olumsuz herhangi birşey görürseniz emin olun evlenince o adamdan 10 20 katını görürsünüz. Evlenmeden önce melek evlenince değişen evet kumar ama bu kötü huyu göre göre evleniyorsanız . Kendinizi cehennemin dibine atıyorsunuz. Lütfen akıllı olun. Sözlüyüm Nişanlı yım, 10 yıllık emeği var bu ilişkide diye saçma sapan bahaneler ütetmeyin nikah masasında dahi olsanız basın totosuna tekmeyi