- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
- Konu Sahibi naneli_limon
-
Hatırladım Canan tan "kocacım istersem kölem olursun"çok faydalı gerçek evlilikleri nasıl kurtardığını her ayrıntısına kadar anlatıyor evli değilim ama benim bile çok dikkatimi çekmişti
Yaa bunu değiştirmek için mutlaka bişeyler yapabilirsiniz bence. Ama siz istiyo musunuz en önemli olan nokta bu tabi ki?
Ben çok üzülürüm sanırım ilerde evlenince eşimle kardeş gibi uyumak istemezdim yani bu cinselliğe düşkünlük değil ama onu mutlu etmek ve onla mutlu olabilmek isterdim, benden uzaklaşmasını istemezdim falan garip bir duygu ve korkuyorum ilerde öyle olur diye. erkek arkadaşım da 5 sene sonra falan isteksizleşiliyor falan diyor
Bence siz onun ilk adımı atması için ne gerekiyosa yapın ve gerisini ona bırakın. Seksi çamaşırlarla falan hiçbi şey olmamış gibi önünden geçseniz, bornozla otursanız frikik verseniz ama hiçbi adım atmasanız meselaErkek olan o. İlk adımı o atmalı. Ama o da benden bekliyo hata ediyo.
duygu enişte çok şanslı bırak senden uzaklaşmayı yanından ayrılamaz bu dediklerinle
Ben güzel sözler işitmek istiyorum beni sevdiğini söylesin istiyorum ben sarılmadan o sarılsın istiyorum yok olmayıncada üzülüyorum. O beni duygusal yönden tatmin edemiyor. artık bıraktım ne kadar az beklenti o kadar mutluluk.. evlilikten artık bi beklentim yok. Ev arkadaşı ile yaşıyor gibiyim ama en azından kalıcı ev arkadaşı :-D bıkmıştım artık sürekli ev arkadaşı aramaktan bi bakımada iyi oldu
İnşallah canım.. :))) Ben de çok şanslıyım bence.. Bi de iki akrebiz
evet çok şanslısınız... zaten konu sahibi bunu çok merak ediyordu...
bizde öğrendik hepimizin içi rahatladı...
kadın derdini açıyor sen kocanla aranda ki şanstan bahsediyorsun sayfasında...
doğru kk da vardı sizlerden...
Tuz bastığım için özür dilerim.. :)
seninle tartışmayacağım, özel mesajını yöneticilere bildireceğimden emin olabilirsin...
senin lakayt konuşman beni pek etkilemiyor, daha yaratıcı ol...
seviyeni koru...
Erkek olan o. İlk adımı o atmalı. Ama o da benden bekliyo hata ediyo.
Bilmiyorumki sorun ne?
Acaba düzenli cinsel hayatımız olsa bana daha mı iyi davranır?
32yaşındayım. Boşanmagı gerektirecek kadar büyük sorunlarımız yok. İyi bi insan eşim ama kardeşlerine davrandığı gibi davranıyo. Eskiden öyle değildi herhalde benden soğudu. Neden böylesin dediğimde halinde bişey olmadığınu söylüyı. Bütün bu olanları tekrar yaşamıştık yani aramızda koca bi duvar vardı ve bana sarılmıyodu sarılsa bile soğuktu. Soğukluğunu kabul etmiyodu nedeninide söylemiyodu ben ağlaya ağlaya söylettim. O da dayanamadı ağladı ve benim sadece sarılıp öpmem devamının olmamasımdan dolayıymış. Devamı olduğunda bana ertesi günlerdede daha sıcak davranabiliyomuş. Madem istiyosun neden söylemiyosun?sanki ben erkek o kız.o zamanlar devamınıda getirdiğim için düzeldi aramız ama bu sebepten dolayı da bu kadar soğuk olunmazki :-(
Çocuğumuz 1yaşında o doğdu doğalı kesinlikle 10u bulmadı. 7-8 olmuştur
Cinselliginizin yoluna girmesi aranızdaki samimiyeti arttıracak ve duygusal bagınızı guclendirecektir
İlk adım o atsın demeyiniz
Şahsım adına evlenince ilk adım bekleyeceğimi düşünmüyorum, bunun gurur meselesi oldugunu düsünmuyorum
Cinsellik ikiniz icin de var sadece erkekler icin degil ki niye ilk adım ondan gelmeli? :)
Tuz bastığım için özür dilerim.. :)
seninle tartışmayacağım, özel mesajını yöneticilere bildireceğimden emin olabilirsin...
senin lakayt konuşman beni pek etkilemiyor, daha yaratıcı ol...
seviyeni koru...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?