Bekar kızlara imreniyorum

Allah iyiliğini versin yaa

Sabah sabah çok güldüm.

Arkadaşım biraz monotona bağladı heralde hayatın yuvayı dişi kuş yapar doğru biraz sende bitiyor iş..

Bi kitapta mutlu evliliğin en önemli unsurları
Güzel yemek
Cinsellik
Huzurlu ev ortamı diye yazıyordu
Böyle evi olunca insan hemen evine gitmek ister. Huzurlu ortam insanın kendi evinddir çünkü. Azıcık cilve yap arkadaşların dediği gibi sende mutlu olursun eşinde. :)

Cinsellik kaynaklı olabilir böyle bir sorun, cinsellik sadece fiziki tatmin olmayı değil duygusal olarak yakın hissetmeyi de sağlıyor hem erkek hem kadın için.
Eşinizle güzel zaman geçirmeye çalışın özel şeyler paylaşın bekarken gittiğiniz yerlere gidin duygusal olarak yakınlaşırsınız. Fiziksel temas çok önemli. siz sarılıp öpün mesela o yapmıyosa. Eğer büyük bir sorun yoksa -aldatma-şiddet vs iyi biriymiş de çabalamaya değer insanlar aldatılıyor da kocamı nasıl kazanırım diye yollar arıyor.

Evlilik böyle bişey değil ama.
Naparsınız bilmiyorum da hayatın böyle geçmiceği kesin.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ya senin yaşadığın sıkıntıları bende yaşıyorum.Yanlız insanın eşinden soğuması hiç iyi olmuyor.söyliyeyim.Bu şekilde evliliğini devam ettirmen ileride sevgi açlığına düşmene sebep verir ve Allah muhafaza kalbin yanlışa sen istemesende mail edebilir.bak canım ben 12 yıllık evliyim bunu göz ardı ettim şimdi eşimle ayrı yaşıyorum.Ve çocuğum olmasına rağmen geri dönemiyorum.Bak canım benden farklı olarak sen severek evlenmişsin.Bence eşini al bir aile terapistine gidin.İnan bana çok iyi geliyor.Aile terapisti ikinizinde nerlerde hata yaptığınızı gösteriyor.Bence bir dene.Mutsuz evlilik nereye kadar?

Son düzenleme:
erkekler cinsellik bekler,kadınlar duygusallık.sen cinsellik verirsen eğer romantiklik olarak geri dönebilir.bence onunda senden beklentileri var.cinsel hayatınızı biraz renklendirirsen sürprizler falan.aranızdaki aşk sevgi duygusallık hepsi güçlenir.

"Erkek o, ilk adımı o atmalı" kafasıyla gidersen çok beklersin düzelmeyi. Yazık ona da. Artık ne kadar soğuk ve ne kadar duygusal boyutu abarttıysan geri çekmiş kendini o da. Napsın adamcağız. Ve çok da doğru söylemiş. Cinsellik, duygusallık vs. bunlar bir bütündür. Ayrıca bütünü bırak sadece çatır çatır sevişsen nolacak yani? Nedir mıy mıy haller ya. Kadınlığını ön plana çıkar önce. Kafandaki tabuları yık. Sıkıcılıktan uzaklaş.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sonrada kocam beni sevmiyor aldatıyor , internette başkalarıyla görüşüyor , uygunsuz sitelere giriyor galiba , bana kötü davranıyor ! ya siz erkeği mutlu etmezseniz daha cok yanarsınız , ahirette bile sorulacak soru eşinizden memnun kaldınmı erkeğe sorulacak bir soru ,!!!!! Ama biz kadınların coğu genelde surat yapmada üstümüze yok ... bir erkeğin ağzınızın içine düşmesini istiyorsanız kızlar CİLVE CİLVE CİLVEEEE pardon ama cincellik bu konuda büyük rol oynuyor ... eşinizile cinsel hayatın bitmesi demek eşinizin sizden uzaklaşması demek . 11 de geliyor diyorsun uyan canım ne olucak hep erkeğin istemesini bekemeyin yani , sizin istemeniz erkeğin cok hoşuna gidicektir erkeğin size ilk yaklaşmasını beklemeyin siz yaklaşın cinsel yaşamınızı hayata geri döndürün herşey normale girecek , herşeye surat yapmayın herşeye alınmayın erkekler bzim kadar ince düşünmüyor yani sizin alındığınızı düşünmeyecektir bile ki siz bu sürecte kendinizi üzmekten başka birşey yapmayacaksınız .OLUR OLMADIK HERYERDE CİLVE BAYANLAR BAKIŞLARINIZ KONUSSUN ONU HEYCANLANDIRIN

Ablamiz cok ayip etmissin basliginla, inan bana bekar kizlar da sana ozeniyor.

Ne guzel bir cocugun, yuvan, sevdigin bir erkek var. Benim hicbir seyim yok sana kiyasla, amacsiz yasiyorum. Keske senin elindekilere ben de sahip olsaydim.

duygusallık istiyorsun anladık ama erkeklerde duygusallık işlemiyor sen ver gazı sonra istediğin duygular gelir merak etme
eşinin geç gelmesi hiçbir şeye engel değil olmadı sabah azıcık erken uyan sokul yanına mutlu etmen lazım adamı ki istediklerini alasın
adam apaçık diyor sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…