Bekar Kuzenler

bir an ben mi yanlış düşünüyorum dedim kendi kendime, konu sahibinin yazdıklarına inanamadım.
Çoluğu çocuğu bahane ediyorsunuz bence, çocuklar olmasa bile onlar size yine de yük gibi gelecek.

Yazdıklarıyla yaptıkları çok tezat . Derli toplu insanım gözüme barıyo oraya atılmış oijama açık yatak diyo ama çamaşırları götürüp salona atıyo.

Bence evine kimse gelsin istemiyo hep bahane bunlar

Yok iş yapmazlar istesemde.sofrasını hazırlayıp bıraksam yeyip kalkarlar dursun ya derler.onlar evde lazım olanı yıkayıp kullanıyorlarmış.
Tabii ki ağır geliyor 1 2 gün değil ki eyvallah diyeyim.1 ay boyunca dönüşümlü kalıyorlar biri gidip diğeri kaldığında bende değişen yok. ama o 1 haftadır yokum diye düşünüyor.

Memleketle alakası var yetiştirme tarzı ona göre şekilleniyor.Çanakkale den zarar grlmez.
Zannetmiyorum, her şehrin iyisi veya kötüsü olabiliyor genelleme yapamam.size göre veya bana göre değişebiliyor iyilik ve kötülük kavramı.

o kadar yüzsüzlerse sen de biraz yüzsüz olacaksın o zaman. onlar gelince yemek vermeyeceksin, yatak sermeyeceksin. geçip odana oturacaksın çocuklarla.
tamam kuzendir, akrabadır da, akrabasınız diye yenge, abla diye hizmetçi gibi davranma özgürlüğü de olmamalı.
çok ayıp.
kendilerini sizin evde de bekar evinde zannedip, pişkince oturmalarına diyecek laf bulamıyorum artık. bence eşin onlarla açık açık konuşmalı her şeyi.

Bukadar kötü davranıyosunuz ve hala ısrarla geliyolar mı ?

Üzüldüm kuzenlere

Ben düzenliyim evet. pijamayı ve yatağı ben bırakmıyorum açık bırakıp üstünü çıkarıp gidiyorlar.

Çamaşırlarını ütüleyip katlama zorunluluğum yok.onca yükü çekip bir tabak bile kalkmıyorsa bir zahmet kendi çamaşırını katlayabilirler.zaten fırlatıp gittim demedim.kurutma bitirince aldım bıraktım odasına dedim.bir kere kendi katlasa zahmet olmaz.

Ayrıca kimse kimseye katlanmak zorunda değil.kocaman insanlar evlendirilseler yok demezler.Bir insan yatağını kaldırabilmekten aciz olmamalı.kendini bir yere yıkmamalı.

bir an ben mi yanlış düşünüyorum dedim kendi kendime, konu sahibinin yazdıklarına inanamadım.
Çoluğu çocuğu bahane ediyorsunuz bence, çocuklar olmasa bile onlar size yine de yük gibi gelecek.
Ben sadece çoluk çocuktan bahsetmedim.
Kendi halimizide söyledim.
Mesela özel günlerimiz davetlerimiz oluyor hiç hoş geçmiyor.biz şimdiye dek kendimizi bir yere yıkmadık yük olmadık alışık değiliz biz.o yüzden garipsiyorum.

Kaldı ki sadece sebep çocuklarım bile olsa yeterli bir sebep.

Ben misafir gibi de davrandım kızdığım konuştuğum zamanda oldu.
Anladım ki yetmemiş gayet rahatlarmış.yazdıkça daha net gördüm.
Dünkü gelmez artık konuştum dedi eşim. gelmesinde zaten hatırdan gönülden gelmiyorlar.onlar için pansiyonda tatil.
Arkadaşlarımız bile hepsini tanıyor biliyor artık.
Diğerleriylede konuşacağım gelmelerine yakın.

Akrabalık yönünden bu kuzenlerin ebeveynleriyle görüşmeyiz öyle.kuzenlerle de paylaşacak birşeyim yokki.
Diğer kuzenlerimizde gelir kalır devamlı görüşürüz de hiç biri bu dördü gibi değil.

yatıya kalma olayından vazgeçsinler.Sadece oturmalı kalkmalı gelsinler.Yemekti çaydı meyveydi sonrada go go go.Eşine bunu söyle öyle konuşsun kuzenleriyle.Oturmaya gelen misafir iyide gelip bi kaçgün kalan ve bunu muhtelif zamanlarda tekrarlanan misafir zaten her türlü zor yani.

Ne varmış yanı gelsin kalsınlar diyenlere uyuz oldum. Ya konu sahibinin yazdıklarını okumuyorlar ya da gıcıklığına yorum yapıyorlar.
Evde üç çocuk var zaten. Kimsenin hizmetçiliğini yapma konu sahibi.

Şuan için doydum sanırım.belki biraz gelmezlerse iyi olur.
Geçtiğimiz günlerde 2 hafta griptim dinlemedim ki geçsin.ben hasta olunca evdeki tüm düzen alt üst oluyor.ardından çocuklara bulaştı gecem gündüzüme karıştı resmen.küçüğü alıp diğerleri kalkmasın diye salona geçemedim.
Ben müsait olurum alırım, ağırlarım kabul ama böyle yol geçen hanı gibi olmuyor.

Yapamam artık.bana da yapılmasın mümkünse. kendi başımın çaresine bakmam yeterli gelir.2 sinin annesi müsait yani tekler. gelip oğullarıyla ev tutup kalabilirler.bunu dediğimde düzenimi bozamam dediler.benimki düzen değil sanki :)

Hepsini okudum ama içim şişti yani.
Sanırım tek yol "Sıkıldık artık yatıya gelmeyin." demeniz. Öyle gel seni bırakayım, yok hamama gidin falan sökmüyor.
Söyleyin hem de üstüne basa basa.
Sı-kıl-dık.
Gel-me-yin.

Tabiki zorunluluğunuz yok zorunlusunuz demedim.
Ama yatağa takıp çamaşırı bırakmak aynı şey bence.

Özel günler konusunda haklısınız ama evinize gelen insanı helede kuzeninizi istememeniz hoş değil .

Sevdikleri için geliyolar sevmeselwr gelmezler

Haklısınız, ben bile yaşadıklarımı yazarken öff dedim.hissettiğimden daha çok sıkılmışım meğer.
Gelmeden arayacağım ,söylediklerimi daha baskın anlayana kadar diyeceğim artık.varsın böyle kötü olacağına öyle kötü olsun.

Yatak evimin bana kalanı. kıyafetini kalkıp götürecek.ben öyle el bebek gül bebek bakamam artık, yoruldum.

Anlattıklarımdan bana veya bize karşı bir sevgi emaresi hissetiniz mi?

Yatak evimin bana kalanı. kıyafetini kalkıp götürecek.ben öyle el bebek gül bebek bakamam artık, yoruldum.

Anlattıklarımdan bana veya bize karşı bir sevgi emaresi hissetiniz mi?

Bakın misafiri sevmeye bilirsiniz istemeyebilirsiniz.
Ama istemediğinizi bu şekilde göstermeniz bana göre yanlış.

Açıkça söyleyin öyle hamama git eve bırakıyım diyerek değil.

Bakın misafiri sevmeye bilirsiniz istemeyebilirsiniz.
Ama istemediğinizi bu şekilde göstermeniz bana göre yanlış.

Açıkça söyleyin öyle hamama git eve bırakıyım diyerek değil.
Ben anlatamadım galiba.
Ben misafiri sevmiyorum mu dedim?Benim ciddi manada gelenim olur hiç biride bunlar kadar yıpratmaz.

Bu denli gelip kalmaları sıkıcı yorucu.bu şekilde kalmanız olmuyor diyoruz aileleri giriyor.ailelerine de bahsediyoruz anlamıyorlar.
Sorun hamamı değil yani.

Kaldı ki istemesem bile gayette hakkım.kendi kuzeninizi yerine koyup düşünüyorsanız hata edersiniz.
Başka kuzenlerimizde var hiç biri böyle değil.

Evet tacizden korkmakta haklisiniz ama bunu hastalik boyutuna getirmeyin bence.
Bana da iyi niyetli gibi geldiler tabi kimsenin icini bilemeyiz orasi ayri.Cocuklariniza belli etmeyin bence bu huyunuzu yoksa onlar da korkabilirler.

Hic gorusmemek cok sacma sonucta akrabasiniz insan gorusmek ister.Sadece gorusmeyi kisitlayin

Ben de buna kızıyorum. Kadın yalnız seyahat edemez günahtır. Ama erkeklerin içinde günde 8 saat çalışması günah değildir. Sinemaya gitmesi günahtır , ama erkeklerle aynı evde oturması değildir. Konu sahibi bunu dese yobaz derler. Veya seni ne yapsınlar der kabalaşırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…