- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
- Konu Sahibi Yuksek_Voltaj
-
Konuştuk hatta kendide söyledi kuzenlerine ama anlamıyorlar sanırım.eşinle konuş. yatıya kalmaycaklarını bi şekilde belli etsin ama evinize davet edin.
Konuştuk hatta kendide söyledi kuzenlerine ama anlamıyorlar sanırım.
Yani gezdiriyoruz ağırlıyoruz götürüyoruz hop dönüşte bizdeler duş falan alıp benim yatak malz. nerde diyorlar.
Bir defa eşim ben seni bırakayım dedi yok amca sabah gideyim sen zahmet etme zaten çok yoruldum dedi.üstünede denmiyor birşey.
Aynı şehirdeyiz.Burası rahat evde olsalar yemek derdi çamaşır derdi olacak.yurttakilerde öyle ve 1 2 değil kaç gün böyle.aynı şehirde yaşamıyor musunuz,neden sizde kalıyorlar,yiyip içip gitsinler evlerine...
Aslında iyi insanlar ama ölçüleri yok.yani hem eve özen göstermezler hemde çocuklarıma çok yaklaşmalarını istemiyorum.:)) ya böyle iyi niyetli gibi geldiler. ama size de hak veriyorum. yani eğer cidden anlamıyolarsa da eve davet etmemekten başka çare yok.
Benimkiler Ankara eşim Çanakkale.Ya nereli bu insanlar? Ne bu rahatlık?
Ben davet edilmeden kendi kardeşime gidip kalmıyorum. Bayan olduğum halda evli çiftleri rahatsız etmek istemiyorum.
Siz olmasaydınız işlerini nasıl göreceklerdi? Okurken de çamaşırımı kimseye yıkatmadım, bedava yemek diye misafirliğe gitmedim.
Bayramdı, ayda bir falan olurda, insanın iyi niyeti sömürülmemeli. Gelip günlerce kalmak ne oluyor?
Ben korkuyorum hatta duyduğum zaman kendime gelemiyorum.Bu taciz vs konusunda çok doldurmayın kendinizi zira onun sonu yok insanın psikolojisini bozar
Evin uygun ise yani oda yatak vs varsa kalabilir ne olacak ki ama sürekli olmaz tabîi
Evde yoksam deli gibi ararlar ulaşana kadar.eşimi ararlar olağan üstü hal ilan edilir.illâ açılacak.Hic hoslanmiyorum boyle misafirlerden cok alismislar insan kapiyi acmayacak dereceye gelir yanliz ya bunaltmislar sizide
Ben küçükken bir akrabamız bana tacize yeltenmişti ama anladım sanırım bana sarılmasından gitmiştim. hatta gelmezsen annene söylerim dedi.aileminde gözü gibi sevdiği çook ahlaklı akrabalarıydı. Hâlâ öyle bilirlerdi.belki ondan sevmiyorum bende kalan gençleri.zaten bu tür olaylarda genelde ya komşu yada akraba tarafından gerçekleştiriliyor.İstismar konusunda bende paranoyak olma Safhasındayım. Artık haber izlemek okumak istemiyorum. Sanki bütün erkekler potansiyel tehlike gibi gelmeye başladı.
Onlarda öyle.10 yaş gibi fark varsa kuzene dayı yada amca diyorlar.kızlarda teyze ve hala.anlamam zor olmuştu ama alıştım.kuzen değil yeğen galiba
eşine amca dediklerine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?