Valla bu soruları soranların da, böyle saçma cevap verip moral bozanların da kasıtlı yaptığını düşünüyorum artık. Sanane ulan yani sanane, geç kalmışsın da bilmem ne, kime göre neye göre nereye geç kalmak. Hayatı işte böyle sadece level atlayarak yaşamak gören, içinde bulunduğu anın tadını çıkarmak yerine sürekli bir koşturmaca, sürekli bir herkesle s.dik yarıştırmaca olarak geçirenlerin cahilce bir kıstası bunlar ve bu cahil dediğimiz güruh her yerde var, mürekkep yalayanda da, iş güç sahibi olanda da, ben çok ufku geniş bir insanım diyende de. Size bunu söyleyen o topluluğun yüzde doksanı size özenmiyorsa ben de bir şey bilmiyorum.
Benim kardeşim de sizin gibiydi, 31 yaşına gireceğiz ben evliyim o bekar çok üzülürdü neden ben evlenemiyorum, herkes bana acıyarak bakıyor derdi. Sonra bana ve evli arkadaşlarına baktı, kendine vakit ayırmak için kırk takla atıp zaman yaratan, çocukların peşinde koşturmaktan kendi bakımını yapmakta zorlanan, bir kahve içmeye bile vakti olmayan, uyuyamayan dilediği gibi gezip tozamayan kişilere nasıl evrildiğimizi gördü, evlendikten sonra sorumlulukların nasıl bir bir arttığını ve altında kalmamak için nasıl uğraş verdiğimize şahit oldu. Şimdi var ya ondan mutlusu yok yemin ederim. Her gün farklı yerlere gider, gezer tozar, dilediğini yapar, turlara katılıp şehir şehir dolaşır. Attığı her storye hayranlıkla bakarım, içimi ferahlatır o halleri, doğayla iç içe oluşu, mutlu oluşu. Siz de içinde bulunduğunuz anın tadını çıkarın boşverin Allah aşkına, ilelebet bekar kalacak haliniz yok sadece size ait olan şu zamanların kıymetini bilin ya. Size böyle hadsizce cevap veren insanlara gerekli karşılığı da verin. 33 yaş nedir ki, daha çok gençsiniz