Bekar olsanız yada engel olmasa 0 dan hayatı nasıl kurarsınız

Minimini22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
987
806
103
Merhaba arkadaşlar bekarım bir engelim yok sayılır işte korku ve konfor alanından çıkmama çabaları dışında bunlar hep olur zaten neler yapardınız nasıl 0 dan hayat kurardiniz. 2023 de neler yapmak istiyorsunuz hedef belirlediniz mi merak ettim :)

Merhaba arkadaşlar bekarım bir engelim yok sayılır işte korku ve konfor alanından çıkmama çabaları dışında bunlar hep olur zaten neler yapardınız nasıl 0 dan hayat kurardiniz. 2023 de neler yapmak istiyorsunuz hedef belirlediniz mi merak ettim :)
2023'te tek hedefim ruh sağlığımı koruyabilmek. Varsa dinleriz ama,şurda bekleyim😅

Sıfırdan hayat kurmam gerekmiyor
Allah biricik ailelerimize sevdiklerimize sağlık versin hiç birşeyi geri almak sıfırdan başlamak istemem onlar sağ oldukça sağlıklı oldukca

Hayaller '' Yerim yurdum olmasın ömrümü dünyayı gezerek geçireyim. '' Hayatlar '' Sinir, strese girmeden, gürültünün olmadığı, doğayla iç içe bir hayatım olsun. '' artık hangisini gerçekleştiririm bilmem :D Tek memnun olduğum nokta bekar olmam onun dışında henüz bir hedefimi gerçekleştiremedim :D

Hayaller '' Yerim yurdum olmasın ömrümü dünyayı gezerek geçireyim. '' Hayatlar '' Sinir, strese girmeden, gürültünün olmadığı, doğayla iç içe bir hayatım olsun. '' artık hangisini gerçekleştiririm bilmem :KK70: Tek memnun olduğum nokta bekar olmam onun dışında henüz bir hedefimi gerçekleştiremedim :KK70:
Valla haklısın hala imkan var :) bende bekarim

Bekar hayatima donsem kiziim olmaz,amannn cok sıkıci olurdu be hayat😏
Suan evde 2 issisiz😄
2023 de sanirim tazminati yicez.Saglik olsun gerisi hallolur🙏

Allahım bana ve sevdiklerime sağlık, mutluluk ve umut versin inşallah.

Dosta düşmana muhtaç etmesin inşallah.

Başka da bir temennim yoktur.

ilk atandığım bekar anlarıma dönsem, gezme-yeme -içme özgürlüğümü kısıtlamayacak yatırımlar yapardım. Arsa, ev, araba ne olursa artık.

Back
X