Bekara ev vermeyen malsahipleri

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.803
248
Bir gün çok pis içimi dökücem, klimanjaro gibi patlicam bi tanesine ama kime denk gelecek ben de bilmiyorum.
Bu korkulan bekar kavramı hani nedir, adamın teki gelir öğrencidir veya tek yaşayan bi adamdır, eve gece yarılarında içkili gelir, karı kız atar, rahatsız edici davranış sergiler evi hor kullanır filan. O zaman eyvallah tamam haklılar. Benim de başıma geldi çünkü yan dairede öyle bi serseri otururken. Çok rahatsız oluyoduk. Tamam.
Ama ben, işinde gücünde yetişkin derli toplu insanım, konuşmam düzgün, belli ki saygılıyım filan. Emlakçı dediğin insan sarrafı, anlar hemen iki kelimemden ne olduğunu. Bana niye vermiyonuz be kardeşim? Ben napabilirim sizin eve? Duvara çivi çakmayayım diye tabloları silikonla yapıştıran insanım. Aman parke kalkar bişi olur diye sadece en pahalı ahşap temizleyicilerle silen insanım. Kirayı aksatmam apartmanla gönüllü ilgilenirim. Sessiz sakin yaşar komşularla iyi geçinirim.

Ama kilit soru şu.
-Evli misiniz aile mi kalacak?
- Yok efendim nişanlıyım.

Bitti konuşma. Çünkü niye, ben ne kadar iyi bi kiracı olursam olayım, nişanlıyım ben. Ya nişanlım gelir bende kalırsa. Tekim neticede.

-Haa yok malesef malsahibi bekara vermiyo kusura bakmayın.

Olduk mu sana gene bekar? Ha nişanlım gelir, bundan sana ne kısmına hiç girmiyotum. Sana ne anasını satayım sa na ne? Gelip kalırsa parkeni mi çiziktiricez, saten boyana küf mü enjekte edicez, napıcaz? Nedir kardeşim derdin açık açık söylesene? Ama yok, söyleyemez. Onun derdi evi mevi değil çünkü, o söyleyemediği cümle var ya o cümle.

"ya içerde sevişirseniz naparız biz?"

Neyse.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haklısınız ne yazıkki hor bir şekilde kullananlar yda kötü şekilde kullananlar yüzünden diğerleride zan altında kalıyor mesela bizim alt daire geçen sene oturanlar adeta pansiyon şeklinde kullanıyordu eve girip çıkan süslü kadınların haddi hesabı olmuyordu ev sahibi takmasada apartmandakiler takıyor. diğer daire de bekar bir bayan var sorun yaratmıyor mesela

Ben evimi hep bekarlara verdim
Aileler çoluk çocuk arkalarından bir sürü tadilat istiyor
Sevişmeleri umurumda değil, iki erkek bekara verdim
Pırıl pırıl oturup çıktılar, bir daha da öyle güzel kiracım olmadı =((
İlk zaman apartman biraz dır dır etti, yönetici alt katımda oturuyor, eve kızlar geliyor diye aradı beni bi hışımla
Size ne dedim, kızlar bir tarafınızı ödünç alıp mı yapıyor yapacaklarını, apartmanı rahatsız etmedikçe kimsenin yatak odasını taciz etmeyin dedim
Sonra bir alıştı komşular onlara, taşındıklarında benden çok üzüldüler
Sonraki kiracılarım da bekardı, hiç sıkıntı yaşamadım
Takma kafana, canı yanmış bir ev sahibi bulman lazım ki rahat edesin

Son düzenleme:
Canım seni çok iyi anlıyorum. Bende sevgilimle yaşıyorum. Ama insanlara ilk söylediğimde bir beni süzüyorlar. Sonra aaa ne güzel. Kim bilir içlerinden neler diyorlar. Allahtan ev sahibimiz anlayışlı adam. Gerçi beni hiç görmedi ama eşyalarım evin her yerinde Herhalde evinin içinde zina yapınca ev sahibi namusunu kaybediyor

Siz sevgilinizle yaşamıyor muydunuz? Neden çıktınız evinizden? Ayrıca gerçekten nisanlindiniz mi yoksa bilerek mi nisanliyim dediniz?

Nikah olmadan sevişmek yassaaahhh
imam nikahiyla evliyim kocam in 3. Imam nikahli karisiyim o nedenle eşim arada bir uğrar deyin. Hoca lafını duydular mi verirler evi

Ay ben de o durumdan çok çektim... Muhtemelen ne sen ne de ben yalnız değiliz. Öğrenci de olsan, çalışan bir bayan da olsan hemen yargılanıyorsun. Hele hele Fatih'te oturmak zorunda kaldığımda ilk zamanlarda çok zorlanmıştım... Sonradan alıştım.
Ama bu seferki ev sahibim iyi bir aile. Mesela eşi kapalı, ama hiç öyle baskılarını falan görmedim "eve erkek arkadaşlarınız gelmeyecek!" diye hatta komşunun laf etmesine de izin vermiyorlar. Karışmıyorlar. E adam gördü evi bize verdiği halden daha iyi hale getirdik taşınmadan önce aldık boyalarımız bütün odaları duvarları falan boyadık, banyoyu yaptırdık, temiz de kullanıyoruz, ses de çıkarmıyoruz.
Alt kalttaki yaşlı amca dışında bütün komşularımla da aram iyidir, hemşireler zaten, benim de hastahenede çalıştığımı öğrenince muhabbet etmiştik baya.

Atom bombası örneği veren arkadaş ne doğru demiş, bunun dert olduğu kadar bilim, sanat falan dert olsaydı marsa gitmiştik şimdiye.

Hadi bekar erkeğe vermiyorlar desek haklılar.
Bende evimi bekar bir erkeğe kiralamazdım.
Ama bir bayan yani ya ne yapabilir. Aksine daha derli toplu tutar.
Çoluk çocuklu olsa daha beter ya duvarların kapıların hali, apartmanda şikayetin biri bin türlü..
Aman iyice çivisi çıktı bu insanların.

esyali evimiz var kiraya verdigimiz iki erkek bekara verdik evimizi okullar bitti ve anahtari teslim ederken ev tertemizdi hor kullanilmamis mutlu olduk eve kiz arkadaslarini getiriyorlar diye telefon gelirdi annem genc onlar diyip kapatırdi..aman yarabbi kizlara verdik sonra bu sene mezun oldular ev ahıra donmus perdelere bile yag olmus esyalar harap olmus nitekim bu isin cinsiyeti yok. kurunun yaninda yaniyor insanlar...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çeşit çeşit insan var herkesi genellemek neden bende anlamıyorum. Sanki evli çiftler evleri pür-i pak içinde bırakıyorlar. Aksine ev yaşanmayacak duruma geliyor çocuklardan. Sevişme konusuda ayrı mevzu sanki onun ırzına geçiliyor kim ne yaparsa yapsın bırakın yahu. Kimseyi rahatsız etmedikleri sürece kime ne? Ah hep o cık cıklayan kapı önünde oturan yaşlı teyze amcalar :))

allah muhafaza sevişmek falan. siz sevişirseniz biz sevişirsek bu insanlar nasil devam eder hayata..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyi de adam parasını vermis almış evi kime isterse verir. Hem bilmiyoruz ki daha once agzi yandı adamın. Babamin iki evi var ikisini de bekar kızlara kıraya verirdi ozellikle mağdur olmasınlar diye ama kusura bakmayın da her gelen kız öğrenci evin icine....
Ayrıca nikahsiz birliktelik zina mı? Evet. E adam sahibi olduğu mülkde günah işlenmesi istemiyor olabilir. Bu onun en dogal hakkı. Bana gore her koyun kendi bacağından asılır ama olsun. Siz kendinize yaşamınıza ve fikrinize saygı bekliyorsunuz. Ama adam kendine ait bi mülkü kendi fikirleri doğrultusunda vermeyince adamı yerden yere vurup,düşünceleriyle e fikirleriyle alay ediyorsunuz. Ilginç bi ironi.

peki herkes sizin gibi olursa yalnız yaşayanlar sokaktamı kalacak. bende yalnız yaşıyorum mesela. hoş kendii evimdeyinm ama evim olmasaydı ve herkes yalnız diye evini kiralamasaydı ne olacaktı durumum.

Son düzenleme:
Canım ev sahibi bu konularda hassas olamaz mı? Adamın tercihi bu yöndedir.

Kimsenin evinde sevişmesini istemiyordur . Bu günaha ortak olmak istemiyordur. Onu geçtim mal senin mi ki sana ne diyebiliyorsun?

Açık konuşayım, ben ev sahibi olsam kadın veya erkek kimsenin evime karşı cinsten nikahının düştüğü birisini almasını istemezdim, bu çok çirkin.

Bence insanları yadırgamaktansa hayata sizin gibi bakan birilerinin evinde kiracı olmak daha doğru olacaktır.

Öyle birileri yok mu? O zaman içinde bulunduğunuz topluma uyum sorunu yaşıyorsunuz demektir ki bu durumda yaşadığınız toplumdan uzaklaşmanız gerekir belkide kimbilir...

Yazınız bana biraz erkeksi geldi nedense:44:

bende bekar bir bayanım, memurum. hangi emlakçıya gitsem, kaçırmamak için dört döndüler deyimi yerindeyse. Ama bekar erkeklere pek ev vermek istemiyorlar orası ayrı. Karı kızdan ziyade, erkekler pek eve bakmıyor.
Bekar adamın kaldığı ev hemen anlaşılıyor, tuvaletlerinden falan.

biraz da yaşadığınız şehirle de ilgili olablir, kim bilir?

peki herkes sizin gibi olursa yalnız yaşayanlar sokaktamı kalacak. bende yalnız yaşıyorum mesela. hoş kendii evimdeyinm ama evim olmasaydı ve herkes yalnız diye evini kiralamasaydı ne olacaktı durumum.

Bakim ben ne diyorum
Babamin iki evi var ikisini de "ozellikle" bekar ve öğrenci bayanlara verir mağdur olurlar diye. Benim düşüncem de her koyun kendi bacağından asılır. Ama siz kendi düşüncenize ve yaşamınıza saygı beklerken bu sekilde inançları ve yasamı olan insanlarla dalga geçemezsiniz veya onların düşüncelerini hor göremezsiniz. Sonucta ev adamın evi

Arkadaşlar konuyu neden sevişmeye yada sevişme meye getiriyorsunuz? Bu tür hassasiyeti olan insanlar sevişmiyor mu kardeşim? Onların evlatları yok mu?

Bakın konu çok farklı. Bende bekarken yalnız kalıyordum, ev tutarken hiçbir sorun yaşamadım, üstelik Konya' da yaşıyorum. Mesele bekar olmak yada olmamak değil mesele usulüne uygun olmayan bir cinsel yaşam (İslama göre).

Adam müslüman, onun inancına göre zina haram, harama yol açmakta haram. Bu kadar basit. Adam sana evimde kiracı olamazsın demiyor ki. Benim evimde zina yapamazsın diyor, ikisi aynı şey değil.

İnsanların değerlerini bu kadar basite almak doğru mu? Yani sırf birileri kız yada erkek arkadaşıyla rahat vakit geçirsin diye adam günaha girsin öyle mi?

Bir insan kendi değerleri ve inançları doğrultusunda hareket ediyorsa ona ancak saygı duyulur. Adamın nüfusunda müslüman yazıyor nasıl abdest alınır haberi yok, ömrü boyunca bir kez kuran okumamış. Haramı helali bilmez.

Dini kitabımıza uydurmaya çalışmayalım. Zina haramdır ve büyük günahlardandır. Siz farklı bir yaşam biçimini benimseyebilirsiniz bu hakkınız var elbette ama din dogmatiktir. Kuralları bellidir.

Son düzenleme:
ben konuyu yanlışmı anladım.
konu sahibi,medeni durumunuz ne diye sorulduğunda nişanlıyım dediği için i için vermiyorlarmış evi. yani beraber kalacağız beraber yaşayacağız demiyorki. benmi farklı okuyorum acaba. sadece hımm bu nişanlı eve alır şimdi sevişir nişanlısıyla diye düşündükleri için vermiyorlar diye okudum.
yani nişanlı olmak suçmu. buna takıldım ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…