- 26 Nisan 2016
- 85
- 107
- 18
- Konu Sahibi healthandbreath
-
Bunu sorun eden biriyle birlikte olmayınİyi geceler herkese.Benim sorum şu ki evlendiğinde bakire olmayan var mıydı?ya da bunu bi şekilde halletmiş olan veya eşine olduğu gibi her şeyi anlatan.Ben bi hata yaptım ve bu benim psikolojimi çok etkiliyor evlenemeyeceğim asla evlensem bile mutlu olamayacağım gibi geliyor.tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
En mantıklısı.ama gerçekçi olalım her erkek bekar bi kız ister ne kadar takmıyorum dese bile bence içinde ister bunu her zaman.Bunu sorun eden biriyle birlikte olmayın
En mantıklısı.ama gerçekçi olalım her erkek bekar bi kız ister ne kadar takmıyorum dese bile bence içinde ister bunu her zaman.
Söylemedim kimseye bi şey daha bekarım.ilerisi için konuşuyorumNeden söyleme gereği duydun ki gerek varmiydi
Biliyorsun ki bizim toplum erkekler böyle şeyleri sorun eder
Kendileri her halti yer kadına gelince bekaret ister
24yaşınız kaç?
En mantıklısı.ama gerçekçi olalım her erkek bekar bi kız ister ne kadar takmıyorum dese bile bence içinde ister bunu her zaman.
Pardon "ben bi hata yaptım "cümlesini söyledin olarak anlamıştımSöylemedim kimseye bi şey daha bekarım.ilerisi için konuşuyorum
Kişiye göre değişir, bana göre önemsiz.İyi geceler herkese.Benim sorum şu ki evlendiğinde bakire olmayan var mıydı?ya da bunu bi şekilde halletmiş olan veya eşine olduğu gibi her şeyi anlatan.Ben bi hata yaptım ve bu benim psikolojimi çok etkiliyor evlenemeyeceğim asla evlensem bile mutlu olamayacağım gibi geliyor.tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Önemsemeyen bir erkek var mıdır hiç örnekler istiyorum iste gerçek hayattanKişiye göre değişir, bana göre önemsiz.
Namus varlığı bile kesin olmayan bir zar parçasından ibaret değil. Mutluluk için de garanti değil.
Zorla birlikte olmadığınıza göre psikolojinizi bozacak bir durum yok ortada.
Tek tavsiyem bunu önemseyen bi adamı hayatınıza sokmayın.
Tabii ki var.Önemsemeyen bir erkek var mıdır hiç örnekler istiyorum iste gerçek hayattan
Önemsemeyen bir erkek var mıdır hiç örnekler istiyorum iste gerçek hayattan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?