- 20 Ocak 2010
- 50.378
- 201.393
- 1.223
- 44
- Konu Sahibi healthandbreath
-
Önemsemeseyen erkek yok yazık bitti hayatın evlenemicenÖnemsemeyen bir erkek var mıdır hiç örnekler istiyorum iste gerçek hayattan
Önemsemeyen bir erkek var mıdır hiç örnekler istiyorum iste gerçek hayattan
Ben ilk ilişkimden sonra başka insanlarla tanıştım.bunu söylediğimde ya uzaklaştılar benden ya da bir müddet takıldık ayrıldık sonraHe erkekler hep bakire kiz ister ama sorsan kendileri kac kadinla beraber olduklarini saymaya baslarlar. Kendi rizaniz vardi sanirim. O zaman o an o kafayla size göre o insanla beraber olmak dogru karardi. Bugün size göre bir hataydi veya kötü tecrübe. Önemli olan kendinizi oldugunuz gibi kabul etmek erkekleri düsünmeden önce
Önemsemeyen bir erkek var mıdır hiç örnekler istiyorum iste gerçek hayattan
Ben ilk ilişkimden sonra başka insanlarla tanıştım.bunu söylediğimde ya uzaklaştılar benden ya da bir müddet takıldık ayrıldık sonra
Ben ilk ilişkimden sonra başka insanlarla tanıştım.bunu söylediğimde ya uzaklaştılar benden ya da bir müddet takıldık ayrıldık sonra
Canım İnan bir önemi yok. Şu devirde anlaşıp mutlu olabilecek birbirine saygı duyabilecek birbirinin arkasında durabilecek çift olmaya bakmak varken eğer bekarete bakılıyorsa ne denir ki.... İnan evlilik yürütmek çok zor. Ama işte erkekler istiyor maalesef bence dürüst olmak önemli.İyi geceler herkese.Benim sorum şu ki evlendiğinde bakire olmayan var mıydı?ya da bunu bi şekilde halletmiş olan veya eşine olduğu gibi her şeyi anlatan.Ben bi hata yaptım ve bu benim psikolojimi çok etkiliyor evlenemeyeceğim asla evlensem bile mutlu olamayacağım gibi geliyor.tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Şuan böyle düşünmen gayet normal ama inan seni böyle kabul eden birisiyle daha mutlu ve huzurlu olursun. Çünkü gizleyecek olsan birgün acaba öğrenirmi duyarmı diye stresli olursun ve tabi birde vicdanın eşine karşı hep sızlar durur...En mantıklısı.ama gerçekçi olalım her erkek bekar bi kız ister ne kadar takmıyorum dese bile bence içinde ister bunu her zaman.
Ya ama sırf dürüst olcam diye de aşkından öldüğüm birinden ayrılmayı gözüm kesmiyor işte.Karsi tarafin bu konuda tutumu nasil oldugunu bilmeden önce konuyu acmayin derim. Zaten bir cok erkek rengini bastan belli eder. Ama sizi sirf bakire degilsiniz diye istemiyorsa sizin icin dogru insan zaten degil.
Ya ama sırf dürüst olcam diye de aşkından öldüğüm birinden ayrılmayı gözüm kesmiyor işte.
Tabii akıllı bir adam buna bakmaz bir bira için ters ilişki yaşayan oral sexde altin madalyaları olan ne badireler varBenim düşüncem bu konu da çok farklı. Erkek olsaydım bekaret dışında herkesle herseyi yapan bir kadın yerine bir hata yapmış bekaretini kaybeden bir kadınla olmak isterdim. Ama malesef bizim erkeklerimizin gözünde ki tek namus o. Oysa onlar neler yapıyorlar
Aynen öyle işte diyorum ya erkekler namusu bir parça kan sanıyorlar ama aslında öyle değil. Onun dışında neler yapıyor insanlar. Tabiki onları yargilamiylrum herkesin kendi hayatı. Ama bu erkeklerin de erkek eli değmemiş kız arama lafları bayiyor beniTabii akıllı bir adam buna bakmaz bir bira için ters ilişki yaşayan oral sexde altin madalyaları olan ne badireler var
O zamana kadae el sürdükleri neymiş peki hakareti kutsal sayanlar kimseyle birlikte olmasın o zama vajinismus sebebi bunlarmis amerika da bu vaka gorulmuyormusAynen öyle işte diyorum ya erkekler namusu bir parça kan sanıyorlar ama aslında öyle değil. Onun dışında neler yapıyor insanlar. Tabiki onları yargilamiylrum herkesin kendi hayatı. Ama bu erkeklerin de erkek eli değmemiş kız arama lafları bayiyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?