Bekaret ne kadar önemli?

Sevdiğin kişiyle birliktelik yaşamak ahlaksızlık değildir. Ahlâk algısı da farklılık gösterebiliyor demekki. Ayrıca siz pek bir dinli imanlı olabilirsiniz. Fakat dünya üzerindeki herkes hayatını din kurallarına göre şekillendirmiyor. Acınacak kişi her pencereden farklı görünüyor.

Mune bilip bilmeden insanlara dinsiz imansız diye yakıştırmalarda bulunan, ahlaksız diye hakaret eden, kötüye teşvik ediyorsunuz diye yargılayan, size acıyorum diyecek kadar kibir sahibi olup aşağılayan, ısrarla dini ve hakaret icerikli yorum yapan bu yorum sahibesini sizin şevkatli cımbızınıza emanet ediyorum. Zira daha bi sayfa öncesinde kocaman uyarmışsınız "kimseye geniş, ahlaksız diye hakaret etmeyin" diye ama yorum sahibi pek ciddiye almamış.

Son düzenleme:

Ama bu da çelişki değil mi yaşamak yaşamamak herkesin kendi bileceği iş yorumlarım da o yönde zaten ama ben anlamadım ilişki sonrası zarın durumunu öğrenip ne yapacağını, tabu olarak görülmemeli ama gene de bir umut belki ordadır diye yoklanmali mı

Bu konuya da kilidi vurduk çok şükür, yasak olmasına rağmen dini yorumlar yapıldığı için, kimse kimsenin düşüncesine saygı duymadığı için, bekareti önemseyenlerle önemsemeyenler dönüp dolaşıp herşeyi zar'a endeksledikleri için konu kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…