Bekaret ne kadar önemli?

Bir erkek bakir ise bakire bir kızla evlenmek istemesi hakkıdır. Ama yok orda burda gezmiş, erkeğin namusu mu olur diyerek yemediği halt kalmamışsa, kusura bakmasın.. Sinir oluyorum genelevden çıkmayıp da bakire kız bakan dangalaklara..

bunu neden hata olarak górüyosun...yasadigin kisi mi hataydi dogru insan degildi...sunu soyliyim cinsellik yasamak hata degil bizim toplum baskilarmizdan dolayi iste suan seni bu ruh haline buruyorlar bakire ol olma sen ayni sensin bekaret zarda dedil beyindedir sevgilerle

erkek zaten seviyorsa bakire misin diye sormaz

Bir erkek bakir ise bakire bir kızla evlenmek istemesi hakkıdır diye bir şey yok bakire kadın bir hak değildir yüksek bir mevki değil hak edilecek bir durum yoktur ortada

Bir erkek bakir ise bakire bir kızla evlenmek istemesi hakkıdır diye bir şey yok bakire kadın bir hak değildir yüksek bir mevki değil hak edilecek bir durum yoktur ortada
Yahu illa ki olacak manasında demedim bakire birini istiyor ama kendisine bakmıyor manasında demiştim. Yoksa mesele kızlık zarında değil, yürekte..

Herkese saygım var, kim nasıl isterse öyle yaşasın. Ama ben düşünüyorum da asla bakir bir erkekle sevişmek istemem, gülesim gelir benim :)

Daha kötüsü de iki bakir bence. Nasıl ilerliyor acaba sevişme

İki bakirden bildiriyorum gayet güzel ilerliyo

bekaretle kafayı bozmak, balkona kanlı çarşaf asmak vs ne kadar aptalcaysa bakire insanlar için kezban, gerikafalı, kendini kadınlığını keşfedememiş, öcü yaftalarını yapıştırmak aynı ölçüde aptalca. herkesin yaşantısı, kararları kendini ilgilendirir. ayrıca kişi istediği özelliği talep etmekte özgürdür. yani cinsel deneyimi olan bir kadın bakir erkekle evlenmek isteyebilir aynı şekilde cinsel deneyimi olan erkek bakire kadınla evlenmek isteyebilir, yalan söylememek kaydıyla bu işler karşılıklı rızaya bakar. yeter ki dürüst olsun karşıdakini kandırmasın.

ama bir güruh var ki kendimi gülmekten alamıyorum, uzay çağındayız insanları.. yahu arkadaş uzaya çıkarken bekaret ağırlık yapıyor da mutlaka kurtulunması mı lazım geliyor, bakirelik gidince beyne giden oksijen artıyor da benim mi haberim yok, IQnuz mu birden yükseldi de modern bilimsel toplum oldunuz. böyle sonradan görme, batı özentisi (düşünce özgürlüğü bakımından değil sadece erken yaşta seks tecrübesi özentiliği), üstelik kendini çağdaş sanan insanlara üzülüyorum. özgürlükten, farklı fikirlere saygıdan nasibini almamış yobazlardan başka şey değiller. kanlı çarşaf asanların ayna görüntüleri..

Herkese saygım var, kim nasıl isterse öyle yaşasın. Ama ben düşünüyorum da asla bakir bir erkekle sevişmek istemem, gülesim gelir benim :)

Daha kötüsü de iki bakir bence. Nasıl ilerliyor acaba sevişme

Ilk başta eşimle tabiki eksiklerimiz oldu ama birbirimizi tanidikca kusursuzu yakaladik. Burda bakir olup olmamakla kaliteli sevismenin baglantisini anlayamadim. Seven insan zaten dikkat eder esinin tepkilerini olcer kisa zamanda gerekli tüm herseyi ogrenir. zaten siz de doğuştan tecrübeli doğmadınız. Komik buldum.
Kedinin uzanamadigi ciğere pis demesi gibi olmuş

Doğa yönlendiriyo zaten o kadar zor bisey degil penetrasyon
Bu tip konulardaki marjinalleşme çabası beni benden alıyo
Bak mesela ben kezban kareyim sadece eşimle birlikte oldum

Daha yazacam da ban yemeyeyim

Doğa yönlendiriyo zaten o kadar zor bisey degil penetrasyon
Bu tip konulardaki marjinalleşme çabası beni benden alıyo
Bak mesela ben kezban kareyim sadece eşimle birlikte oldum

Daha yazacam da ban yemeyeyim

Aynen çok yazmayacam ben de :)

Sevgilimin bir grubu var. Amalieyat hemşiresi kendisi. Hekim asistan vs. Sanirsam 9 kişiler ve 2 si müslüman sadace. Buna rağmen grubun baskin fikri bekaret önemli yönünde diyor. Kendisi eskiden takmazdi ama artık herkes dengine demeye başladı. Ben şunu anladim. Takip takmamanin sosyal sınıf, eğitim, din pipi büyüklüğü vs ile alakası yok. Doğuştan kimi takıyor kimi takmıyor. Türkiyede bile en sukuler sehirde malesef yarisindan fazlası takıyor, öyle laf arasinda beyinde yiaa dediklerine bakmayin, temkinli olun.

2018 yılında hala bu konunun tartışılması midemi bulandırıyor benim. Bekaretini kutsallaştırıp bakire olmayana vebalı muamelesi yapan da, çatır çatır sevişip bakire olmayı tercih edene Kezban diyen de başka bir gezegene gitsin lütfen artık. Ben bel altını tartışmayacak olgunluğa erişmiş, kendi kararlarını uygularken toplumun her kesimine saygı duymayı başarabilen insanları göremeyeceğim sanırım. Ömrüm yetmeyecek buna. İnşallah oğlum benim için ütopik olan böyle bir dünyada yaşamayı başarır. Ne bileyim büyüyüp evlenmeye karar verdiğinde kız arkadaşının vicdanlı olup olmadığına bakar umarım. Önceliği bu olur. Ya da bakir olarak evlense bile onlarca kızla birlikte olan kankasına "bu senin kararın beni ilgilendirmez" der mesela. Gerçekten çok içten diliyorum bunu. Olur da ömrüm yeterse, dilerim oğlumun evleneceği dönemler gelinimin bel altı ile ilgili hiçbir bilgimin olmadığı, merak dahi etmediğim bir dönem olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…