- Konu Sahibi healthandbreath
-
bunu neden hata olarak górüyosun...yasadigin kisi mi hataydi dogru insan degildi...sunu soyliyim cinsellik yasamak hata degil bizim toplum baskilarmizdan dolayi iste suan seni bu ruh haline buruyorlar bakire ol olma sen ayni sensin bekaret zarda dedil beyindedir sevgilerleİyi geceler herkese.Benim sorum şu ki evlendiğinde bakire olmayan var mıydı?ya da bunu bi şekilde halletmiş olan veya eşine olduğu gibi her şeyi anlatan.Ben bi hata yaptım ve bu benim psikolojimi çok etkiliyor evlenemeyeceğim asla evlensem bile mutlu olamayacağım gibi geliyor.tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
erkek zaten seviyorsa bakire misin diye sormazErkek zaten seviyorsa,sevdiğinin lafına inanır.Kız bakireyim,kimseyle ilişkiye girmedim diyorsa girmemiştir.Erkek eğer onu gerçekten seviyorsa ona inanır.
Bekaret sadece kızlık zarına bağlı değil zaten.Kızlık zarının hassas bir yapısı var,ilişkiye girmeden de bozulması mümkün.Veya bazı kadınların zar yapısı esnek oluyor.İlk birlikteliğinde kanamayabiliyor.O yüzden sadece bir zar parçasıyla bekarete karar vermek de doğru değil o kısmı eklemeyi unutmuşum.
Erkeğinki fizyolojik olarak anlaşılamaz evet,ama kadın da seviyorsa sevdiğine güvenmeli ve inanmalıdır.
Kadın veya erkek,yalan söylüyorsa da bu onun karaktersizliğidir.Allah kimseyi karşılaştırmasın öyle insanlarla.
Bir erkek bakir ise bakire bir kızla evlenmek istemesi hakkıdır diye bir şey yok bakire kadın bir hak değildir yüksek bir mevki değil hak edilecek bir durum yoktur ortadaBir erkek bakir ise bakire bir kızla evlenmek istemesi hakkıdır. Ama yok orda burda gezmiş, erkeğin namusu mu olur diyerek yemediği halt kalmamışsa, kusura bakmasın.. Sinir oluyorum genelevden çıkmayıp da bakire kız bakan dangalaklara..
Yahu illa ki olacak manasında demedim bakire birini istiyor ama kendisine bakmıyor manasında demiştim. Yoksa mesele kızlık zarında değil, yürekte..Bir erkek bakir ise bakire bir kızla evlenmek istemesi hakkıdır diye bir şey yok bakire kadın bir hak değildir yüksek bir mevki değil hak edilecek bir durum yoktur ortada
olsun böyle demeyelim bence bu tarz cümleler bizim cinsiyetimizi bir takım kalıplara sokuyorYahu illa ki olacak manasında demedim bakire birini istiyor ama kendisine bakmıyor manasında demiştim. Yoksa mesele kızlık zarında değil, yürekte..
Estağfurullah o sizin lüzumsuzluğunuz
Ya siz benim konuma yorum yapmayın mümkünse zira çok gerekli olduğunu sanmıyorumEstağfurullah o sizin lüzumsuzluğunuz
Herkese saygım var, kim nasıl isterse öyle yaşasın. Ama ben düşünüyorum da asla bakir bir erkekle sevişmek istemem, gülesim gelir benim :)
Daha kötüsü de iki bakir bence. Nasıl ilerliyor acaba sevişme
Peki :))olsun böyle demeyelim bence bu tarz cümleler bizim cinsiyetimizi bir takım kalıplara sokuyor
Herkese saygım var, kim nasıl isterse öyle yaşasın. Ama ben düşünüyorum da asla bakir bir erkekle sevişmek istemem, gülesim gelir benim :)
Daha kötüsü de iki bakir bence. Nasıl ilerliyor acaba sevişme
Ilk başta eşimle tabiki eksiklerimiz oldu ama birbirimizi tanidikca kusursuzu yakaladik. Burda bakir olup olmamakla kaliteli sevismenin baglantisini anlayamadim. Seven insan zaten dikkat eder esinin tepkilerini olcer kisa zamanda gerekli tüm herseyi ogrenir. zaten siz de doğuştan tecrübeli doğmadınız. Komik buldum.
Kedinin uzanamadigi ciğere pis demesi gibi olmuş
bekaretle kafayı bozmak, balkona kanlı çarşaf asmak vs ne kadar aptalcaysa bakire insanlar için kezban, gerikafalı, kendini kadınlığını keşfedememiş, öcü yaftalarını yapıştırmak aynı ölçüde aptalca. herkesin yaşantısı, kararları kendini ilgilendirir. ayrıca kişi istediği özelliği talep etmekte özgürdür. yani cinsel deneyimi olan bir kadın bakir erkekle evlenmek isteyebilir aynı şekilde cinsel deneyimi olan erkek bakire kadınla evlenmek isteyebilir, yalan söylememek kaydıyla bu işler karşılıklı rızaya bakar. yeter ki dürüst olsun karşıdakini kandırmasın.
ama bir güruh var ki kendimi gülmekten alamıyorum, uzay çağındayız insanları.. yahu arkadaş uzaya çıkarken bekaret ağırlık yapıyor da mutlaka kurtulunması mı lazım geliyor, bakirelik gidince beyne giden oksijen artıyor da benim mi haberim yok, IQnuz mu birden yükseldi de modern bilimsel toplum oldunuz. böyle sonradan görme, batı özentisi (düşünce özgürlüğü bakımından değil sadece erken yaşta seks tecrübesi özentiliği), üstelik kendini çağdaş sanan insanlara üzülüyorum. özgürlükten, farklı fikirlere saygıdan nasibini almamış yobazlardan başka şey değiller. kanlı çarşaf asanların ayna görüntüleri..
Doğa yönlendiriyo zaten o kadar zor bisey degil penetrasyon
Bu tip konulardaki marjinalleşme çabası beni benden alıyo
Bak mesela ben kezban kareyim sadece eşimle birlikte oldum
Daha yazacam da ban yemeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?