Bekaret sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konu cok cetrefilli ama bu bekaret mevzusunun altini kazinca kadinin bu gunku konumunu cok iyi anliyor insan. O yuzden tercih deyip gecemiyorum maalesef.

Zina ettigimizi soylememiz gerekiyoemus saklamak gerekiyormus sonradan ogrendkm fitneye sebep olur soylemek tovbe eden konuyu acmamali etmeyen gecmisimi karistirma deyip ya kapatmali ya da ayrilmali diyordu.
Canım bazı şeyleri yanlış anlamışsın
Anlıyorum seni fakat sen onunla olurken gidip de bir başkasıyla yatmış olsaydın
Bu dediklerin geçerli olacaktı

deseydin ya ben bir adamı sevdim oramı buramı elletip afedersin başka yerlerden verip seni kandırmak da vardı ama sevdim yaptım
sen kaç vajinayla tanıstın hayatında
geçmişi açacaksak senden konuşalım daha uzun otururuz deseydin

Off boyle sevdigim insanla sinandigim zaman keske diyorum cok sevmistik inanin ama iste. Sevgimddn olurum olmaz diyor. Diceksiniz adam mi yok kizim diye ama ask iste

Biliyor musun kiz olsun yeter ona geri kalani sormuyor

Burda hemcinslerimi elestirmek istemem ama.o zara sahip olur her turlu cinselligi yasayip ben bakireyim diye gezen kadinlar da var
En makul olani durustluk ve bunu kaldiramiyorsa kendi bilir evlenip bosananlar da evlenebiliyor sonucta her sey o zar ile hallomuyor namus kavrami o zarla olusmuyor veya sadakat her neyse o senin karakterine deger veriyosa tutumu bu olmazdi zaten sen şu an olaya duygusal bakiyorsun gozlerin kör mantiksal baktiginda göreceksin.

Harika bir metafor, kitap yazmalisiniz.

Namus sanki sadece o ne insanlar var ya

Bu konu cok cetrefilli ama bu bekaret mevzusunun altini kazinca kadinin bu gunku konumunu cok iyi anliyor insan. O yuzden tercih deyip gecemiyorum maalesef.

Aslinda kadinin konumu gunumuzde boyle demeyin artik kadin erkek yapicagini yapiyor aldatma olarak da esitlendi diye okumustum.

Ben de hem cinlserimi savunurdum ama evli erkeklerle iliski kuran yuva yikan nisanlisi sevgilisi olan erkeklerle iliski kurup ayiranlar da kadinlar aynisini yapan erkekler de var.

Bakire aldigi karisina siddet hakaret eden ama oyle olmayan kadinla iliski yasayip ayrilmayan ona iyi davranan da var.

Sordunuz mu kendisine, açılmamış bir gonca misali kendisini evleneceği kadına mi saklıyormus ? Yoksa erkegin namusu olmaz diyip zina yapıp gezmiş mi ?
İkinci seçenek olduğu aşikar. Allah aşkına yolunuza bakın. Zamanınız kıymetli, böyle şeylerle üzmeyin kendinizi..

Bu ülkede anayasaya konulması gereken bir madde var: Tüm kadınların ergenliğe girer girmez kızlık zarı olarak adlandırılan koruyucu zarı doktorun cerrahi müdahalesiyle alınacaktır.
Kızlık zarı diye bilinen o lanet şeyin tek işlevi, kadınların iç organlarını ergenliğe kadar korumaktır. Bu nedenledir ki herhangi bir nedenle ergenliğe girmeden önce deforme olursa kendi kendini tamir eder. Ergenlikten sonraki deformasyonda kendi kendini tamir etmemesinin sebebi de artık işlevinin kalmamasıdır.
Ülkemizde yukarıda söylediğim gibi bir madde olsa anayasada, inanın 10 yıl içinde uzayda koloni kurarız.

Baska sebep olsa uzulmedim de bunun olmasi cok kirici bende ozaman zari olan ama sevmedigin bir kadinla evlen dedim

Hayır, bu paylaşılması gereken bir şey değil. Sadece kişiyi ilgilendirir. Özel bir şey.

Aslinda kadinin konumu gunumuzde boyle demeyin artik kadin erkek yapicagini yapiyor aldatma olarak da esitlendi diye okumustum.
Aldatmayla benim bahsettigim konunun bir alakasi yok.
Ben de hem cinlserimi savunurdum ama evli erkeklerle iliski kuran yuva yikan nisanlisi sevgilisi olan erkeklerle iliski kurup ayiranlar da kadinlar aynisini yapan erkekler de var.
Bir insan evliyse sadakatinden yalniz kendisi sorumludur, ucuncu kisiler degil. Ayrica evli bireyler birbirine karsi sorumludur, bu yine ucuncu kisileri alakadar etmez.
Bakire aldigi karisina siddet hakaret eden ama oyle olmayan kadinla iliski yasayip ayrilmayan ona iyi davranan da var.
Kadinlar erkeklere varmaz, erkekler kadinlari almaz; insanlar birbirleriyle evlenirler. Insanlar cesit cesit, buna katiliyorum.

Adamlığa göre değişiyor bu konular sevdiğini böyle bişey için bırakacak biri onu sevmemiştir zaten.
Bende evlendim sorun olmadı. Birde ne kızlar var herşeyi yaşıyor ama kandırıyorlar sen dürüst davranmışsın

Hayır, bu paylaşılması gereken bir şey değil. Sadece kişiyi ilgilendirir. Özel bir şey.
Kişi kendi kendine evlenmiyor.Başka bir kişiyle hayatını birleştiriyor.Iyi ozman o eşinden eşide ondan bazı şeyleri saklayıp mutluluk rolu yapmak mantikli deil.eger karsit goruslu bir adamsa asla saklanmamali ve evlenilmemeli.bu sekilde evlilik olmaz olsa bile sonu olmaz.bu psikoloji ile cocuk yetistirilmez.

Oha sende sacmalamissin ablam yaa:))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…