Bu konu cok cetrefilli ama bu bekaret mevzusunun altini kazinca kadinin bu gunku konumunu cok iyi anliyor insan. O yuzden tercih deyip gecemiyorum maalesef.Kendi adima ben de kabul etti kalibini kullandim ama bundan maksadim eksiklik degil bir dusunceyi fikri inanci kabul etmek gibi dusunun ben o bakimdan soyledim.
Insanlarin fikri hayat gorusu farkli oluyor kaldirdiklari sevdikleri sevmedikleri farkli oluyor o anlamda kabul etmek kalibimi kullandim.
Iki kisi gorusup acik acik bunu isterim ben boyleyim sunu severim sevmem diye ki gorusup ki veya erkek kabul etmedim diyebiliyorlar.
Canım bazı şeyleri yanlış anlamışsınZina ettigimizi soylememiz gerekiyoemus saklamak gerekiyormus sonradan ogrendkm fitneye sebep olur soylemek tovbe eden konuyu acmamali etmeyen gecmisimi karistirma deyip ya kapatmali ya da ayrilmali diyordu.
Biliyor musun kiz olsun yeter ona geri kalani sormuyordeseydin ya ben bir adamı sevdim oramı buramı elletip afedersin başka yerlerden verip seni kandırmak da vardı ama sevdim yaptım
sen kaç vajinayla tanıstın hayatında
geçmişi açacaksak senden konuşalım daha uzun otururuz deseydin
Harika bir metafor, kitap yazmalisiniz.deseydin ya ben bir adamı sevdim oramı buramı elletip afedersin başka yerlerden verip seni kandırmak da vardı ama sevdim yaptım
sen kaç vajinayla tanıstın hayatında
geçmişi açacaksak senden konuşalım daha uzun otururuz deseydin
Biliyor musun kiz olsun yeter ona geri kalani sormuyor
Namus sanki sadece o ne insanlar var yaÖncelikle bakire olmadan evlenen ya da dikim yaptırıp evlenenlerin yorum yapmasını istiyorum. Bana aşık olduğunu söyleyen sevgilimle bu sebepten ayrıldık. Benim karakterimi huyumu suyumu bağlılığımı sadakatimi hiçe sayarak bir anda onun gözünde hiçe dönüştüm bu beni gerçekten çok üzdü. İnsanların laflarından korktuğu için ve en önemlisi beni bırakması adamlığından dolayıymış. Onu aldatmışım gibi muamele yaptı. Sadece sebebimiz bu. Bütün ayrılık sebebi sadece bekaret. Giderken sana olan sevgim bitmez dedi. Böyle bir olay yaşayan var mı? Ya da evlenen var mı?
Bu cevaba bayildimisabet olmuş o zihniyetle ömür geçmezdi
elalemin kızlarıyla yat kalk sonra kendine kimseyle olmamış kız ara
e o zaten kendi istedi derler
e sen istemeseydin
Bu konu cok cetrefilli ama bu bekaret mevzusunun altini kazinca kadinin bu gunku konumunu cok iyi anliyor insan. O yuzden tercih deyip gecemiyorum maalesef.
Düşünceniz sacma.Disin agrirsa bir gecmisinden dolayi deildir bu ama bakirelik yoksa bu gecmisinden kaynaklidir.erkeginde kadinin da bilmesi gerekir bunu.ki ileride karsisina cikarsa yalan solememek ve o kisinin hakkina girmemek icin.Konu sahibi en doğrusunu yapmis bi hata yapmissada saklamamis
Umarim Allah gonlune gore verir.Bu arada bu durumda ewlenn arkadasimda var ve inanilmaz mutlu esiyle.ikisininde zamaninda olmus boyle seyler.konu sahibi bu adam deil ama umarim dengini bulursun.
Aldatmayla benim bahsettigim konunun bir alakasi yok.Aslinda kadinin konumu gunumuzde boyle demeyin artik kadin erkek yapicagini yapiyor aldatma olarak da esitlendi diye okumustum.
Bir insan evliyse sadakatinden yalniz kendisi sorumludur, ucuncu kisiler degil. Ayrica evli bireyler birbirine karsi sorumludur, bu yine ucuncu kisileri alakadar etmez.Ben de hem cinlserimi savunurdum ama evli erkeklerle iliski kuran yuva yikan nisanlisi sevgilisi olan erkeklerle iliski kurup ayiranlar da kadinlar aynisini yapan erkekler de var.
Kadinlar erkeklere varmaz, erkekler kadinlari almaz; insanlar birbirleriyle evlenirler. Insanlar cesit cesit, buna katiliyorum.Bakire aldigi karisina siddet hakaret eden ama oyle olmayan kadinla iliski yasayip ayrilmayan ona iyi davranan da var.
Yapılması gereken yorum en başında yapılmış, başka söze gerek yokIyi olmus
Boyle bir herifle evlenmekten kurtulmussunuz
Mumkunse kendinize bir insan bulun evlenmek icin
Kişi kendi kendine evlenmiyor.Başka bir kişiyle hayatını birleştiriyor.Iyi ozman o eşinden eşide ondan bazı şeyleri saklayıp mutluluk rolu yapmak mantikli deil.eger karsit goruslu bir adamsa asla saklanmamali ve evlenilmemeli.bu sekilde evlilik olmaz olsa bile sonu olmaz.bu psikoloji ile cocuk yetistirilmez.Hayır, bu paylaşılması gereken bir şey değil. Sadece kişiyi ilgilendirir. Özel bir şey.
Oha sende sacmalamissin ablam yaa:))Bu ülkede anayasaya konulması gereken bir madde var: Tüm kadınların ergenliğe girer girmez kızlık zarı olarak adlandırılan koruyucu zarı doktorun cerrahi müdahalesiyle alınacaktır.
Kızlık zarı diye bilinen o lanet şeyin tek işlevi, kadınların iç organlarını ergenliğe kadar korumaktır. Bu nedenledir ki herhangi bir nedenle ergenliğe girmeden önce deforme olursa kendi kendini tamir eder. Ergenlikten sonraki deformasyonda kendi kendini tamir etmemesinin sebebi de artık işlevinin kalmamasıdır.
Ülkemizde yukarıda söylediğim gibi bir madde olsa anayasada, inanın 10 yıl içinde uzayda koloni kurarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?