Bekaret sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baska sebep olsa uzulmedim de bunun olmasi cok kirici bende ozaman zari olan ama sevmedigin bir kadinla evlen dedim
Konu onun için senın zarın degıl baska bır erkegın senın vucuduna dokunmasını senınle sevişmiş olmasını kaldıramamış cunku sevdıgı kadınsın .

Oh Bella Ciao ! Bella Ciao ! Bella Ciao ciao ciao ciao

Seviyorum diye biraktim bana yakidmaz dedi isþe cok tezat bi durum . Hayallerimi yiktin dedi ne biliyim boyle olunca yasadigima gercekten pisman oluyorum. Yani karsinizdakine asiksiniz aa beni istemedi bu yuzden diyip bi anda sogunmuyor ki... tabi boyle dusununce o da asiksa oda benimsin derdi pek zor degil guvenini kirmadim ki kafasinda baska seyler kurdu

insanlar hala birbirlerinin bedenlerine aşık oluyorlar bu da bana korkunç geliyor. Şöyle bir örnek vereyim eşimle uzun yıllar birliktelik sonrası evlendik ve o ilk gece dedikleri ilişki sonrası zar yırtılması yaşanmadı ve eşim bir gün olsun bunı konu yapmadı ben kendimden şüphe duydum o neden böyle oldu demedi mesela ki çevremde bazı kişiler nedense aaaaa neden ki diye bana kendimi kötü hissettirip şüphe duydurdular doktora gittim ve doktor sarın kalın ve geride olduğunu söyledi yırtılması mümkün değildi eşime bunu gelip söylediğimde eşim saçma neden soruyorsun gelip neden açıklama yapıyorsun ki tersi bir durum olsa sana olan sevgim değişecek mi hayır rahat ol demişti yani sanırım bazı şeyler aşılmalı sizi böyle kabul etmeyen o kişi için lütfen üzülmeyin bugün bir zar yüzünden giden o kişi yarın yüzünüzde sivilce çıktı diye de gider rahat olun ve takılmayın bırakın gitsin öylesi lazım değil

Sitenin diyanet işlerinden sorumlu biri mi varmış? Yok ben değilim ya
Bu yorumu konu sahibinin yorumu üzerine yaptım. Ayrıca yasaksa bile site yöneticileri bu konuya el atar siz kendinizi yormayın.
İçinizdeki kini başka yere kusun

Evet bu sanirim dokunmaya kiyamadim ben sana dedi cunku
Evet zar falan degıl bu işte şimdi adam sureklı o adamın sana dokunusunu aklından gecırıyordur ve hazmedemıyordur yanı her erkekte kaldıramaz bunu onu suclama keske söylemeseydın söylemek zorunda degıldın Olan olmus artık baska bırı gırerse hayatına soyleme sakın .

Evlenmeden önce kimsenin eli elime değmedi.ama eşimin cinsel beraberlikleri olmuş.şimdi bu ayete göre eşimle evlenmemelimiydim.diğelim ki evlenmedim bakir bi erkeği nereden bulcam.hadi onlar bizi zardan anlıyor biz nasıl anlıycaz.yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum.

Oha sende sacmalamissin ablam yaa:))
Kime göre??? Bazı konulardaki mesajlarına baktım da tatlım, sanırım senin zihniyetine göre!!!
Erkeklerin zarı yok, bu yüzden çok rahatlar, ama kadınlarda var, erkekler öyle yüzsüz ki haksızlık olduğunu düşünmeden kadına bu konuda bir de hesap soruyorlar. Bu zihniyeti destekleyen bazı kadınlara göre de saçmalıyor oluyorum değil mi?

Ya oyle de her turlu seviyorum diyordu ne biliyim cok farkli gercekten keske demek cok baska bilemedim. Gelecegini dusunmemissin sen dedi cok zoruma gitti ya. Gitti ama ask olunca insan istiyor o kisiyi. Sinirle soylemis olabilir haa tamam diyemezdi ama gozleri piril piril parlayan biriydi beni paylasamayan gene olabilirdi ama asla eski degerin olmicak bende dedi ne biliyim

Evet bu sanirim dokunmaya kiyamadim ben sana dedi cunku
Bence uzulmene degecek bir sey gercekten yok cunku evlenseniz de bu adamla saglikli bir cinsel hayatiniz olmazdi adamin zihniyetinden oturu. Dokunmaya kiyamamak seklindeki igrenc arabesk yaklasimi Turk erkeklerinin aklina kim soktu bilmiyorum ama inanilmaz yanlis bir dusunce. Insan severse dokunmak ister, bu evrensel ama bu zihniyete gore birlikte olduklari kadin "kotu kadin"dir, sevdikleri "iyi kadin"larla asla boyle seyler yapmazlar.

Mille
Sorun şu ki, karşısındaki zina yaptığı halde zina yapmamış arıyor. Kendisi de bakir olana kimse bir şey demiyor zaten.

O zara sahip olup her turlu seyi yasayan ama zari gidenlerin arasinda fark yok iyice tiksindirip insanliktan cikarttilar.

Kas ettigim iki yuzlu davranmlari bu tur hesaplar bir tek beni mi rahatsiz ediyor

Ucuncu kisileri ilgilendirmiyor ama bu olayi yasayanlar topluma karisanlar bizi de etkiliyor haberlere cikiyorlar sonu siddet insana zarar verme olarak geri donebiliyor.

Is yerlerinde sahip oldugu konumu iliskiyle sahip olan ve yukselen insanlar var ayni isi yapan ve daha az maas alanlar var konu disina saptim fakat ben gercek degerleri olup savasan insanlara uzulurum ve savunurum digerlerini degil.

Almaktan kastim o degildi iyi niyetli farkli anlamlar dusunuyorum siz de cimbizlayip aliyorsunuz cok kaba kotu tabir kullandigimi dusunmuyorum.

Genelleme yap diye demedim ben:) msjlarima bakmismis :) kiyamam : (

Ne demek doktor bekaretini bozsun herkesin:) basbaya sacma bi yorum bu. Birde ne icin bunj yapicak gene erkekler icin

Ne zarmış anam seninki de kale kapısı mübarek

Zar kadınları birey yapan bir yapı değildir. Ergenlikten önce vajinal hastalıklardan korunmak için oluşan bir zar parçasıdır. Bu bağnaz düşünceleri ne zaman atacağız, ne zaman aşık olduğumuz kadını bu zar parçası yok diye terketmeyecegiz o zaman olmuşuz demektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…