- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
Konu onun için senın zarın degıl baska bır erkegın senın vucuduna dokunmasını senınle sevişmiş olmasını kaldıramamış cunku sevdıgı kadınsın .Baska sebep olsa uzulmedim de bunun olmasi cok kirici bende ozaman zari olan ama sevmedigin bir kadinla evlen dedim
Bu ülkede anayasaya konulması gereken bir madde var: Tüm kadınların ergenliğe girer girmez kızlık zarı olarak adlandırılan koruyucu zarı doktorun cerrahi müdahalesiyle alınacaktır.
Kızlık zarı diye bilinen o lanet şeyin tek işlevi, kadınların iç organlarını ergenliğe kadar korumaktır. Bu nedenledir ki herhangi bir nedenle ergenliğe girmeden önce deforme olursa kendi kendini tamir eder. Ergenlikten sonraki deformasyonda kendi kendini tamir etmemesinin sebebi de artık işlevinin kalmamasıdır.
Ülkemizde yukarıda söylediğim gibi bir madde olsa anayasada, inanın 10 yıl içinde uzayda koloni kurarız.
Seviyorum diye biraktim bana yakidmaz dedi isþe cok tezat bi durum . Hayallerimi yiktin dedi ne biliyim boyle olunca yasadigima gercekten pisman oluyorum. Yani karsinizdakine asiksiniz aa beni istemedi bu yuzden diyip bi anda sogunmuyor ki... tabi boyle dusununce o da asiksa oda benimsin derdi pek zor degil guvenini kirmadim ki kafasinda baska seyler kurduAdamlığa göre değişiyor bu konular sevdiğini böyle bişey için bırakacak biri onu sevmemiştir zaten.
Bende evlendim sorun olmadı. Birde ne kızlar var herşeyi yaşıyor ama kandırıyorlar sen dürüst davranmışsın
Bu yasağı deliyorum o zaman siz neden gerildiniz ?Dini yorum yapmak yasak tek seferde anlamıyor musunuz? Eski üyesiniz bir de.
Evet bu sanirim dokunmaya kiyamadim ben sana dedi cunkuKonu onun için senın zarın degıl baska bır erkegın senın vucuduna dokunmasını senınle sevişmiş olmasını kaldıramamış cunku sevdıgı kadınsın .
Sitenin diyanet işlerinden sorumlu biri mi varmış? Yok ben değilim yaPardon siz sitenin diyanet işlerinden sorumlu kişisi falan mısınız?
Sitede dini yorum yasak. Ki arkadaş dinle alakalı bir şey sormamış.
Belki karşınızdaki kişinin dini inancı islam değil, belki karşınızdaki kişi dini sizin perspektifinizde yaşamıyor, belki karşınızdaki insan günahını göze almış, belki de karşınızdaki insanın hiçbir dini inancı yok.
Neden hemen fetvacılığa soyunuyorsunuz?
Evet zar falan degıl bu işte şimdi adam sureklı o adamın sana dokunusunu aklından gecırıyordur ve hazmedemıyordur yanı her erkekte kaldıramaz bunu onu suclama keske söylemeseydın söylemek zorunda degıldın Olan olmus artık baska bırı gırerse hayatına soyleme sakın .Evet bu sanirim dokunmaya kiyamadim ben sana dedi cunku
Evlenmeden önce kimsenin eli elime değmedi.ama eşimin cinsel beraberlikleri olmuş.şimdi bu ayete göre eşimle evlenmemelimiydim.diğelim ki evlenmedim bakir bi erkeği nereden bulcam.hadi onlar bizi zardan anlıyor biz nasıl anlıycaz.yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum.Nur suresi 3. Ayet :
Zina eden erkek ancak zina eden veya müşrik bir kadınla evlenir. Zina eden bir kadınla da ancak zina eden veya müşrik bir erkek evlenir. Bu müminlere haram kılınmıştır.
Bir sonraki ayet sizin dediğiniz gibi değil
Nur suresi 4. Ayet :
Namuslu kadınlara zina isnat edip sonra da dört şahit getiremeyenlere seksen değnek vurun. Artık onların şahitliğini asla kabul etmeyin . İşte bunlar fasik kimselerdir.
Kime göre??? Bazı konulardaki mesajlarına baktım da tatlım, sanırım senin zihniyetine göre!!!Oha sende sacmalamissin ablam yaa:))
Bence uzulmene degecek bir sey gercekten yok cunku evlenseniz de bu adamla saglikli bir cinsel hayatiniz olmazdi adamin zihniyetinden oturu. Dokunmaya kiyamamak seklindeki igrenc arabesk yaklasimi Turk erkeklerinin aklina kim soktu bilmiyorum ama inanilmaz yanlis bir dusunce. Insan severse dokunmak ister, bu evrensel ama bu zihniyete gore birlikte olduklari kadin "kotu kadin"dir, sevdikleri "iyi kadin"larla asla boyle seyler yapmazlar.Evet bu sanirim dokunmaya kiyamadim ben sana dedi cunku
Sorun şu ki, karşısındaki zina yaptığı halde zina yapmamış arıyor. Kendisi de bakir olana kimse bir şey demiyor zaten.Adama neden bu kadar tepki gösterildiğini anlayamıyorum. Evlenip ayrılma dışında ilişki yasamis biriyle evlenmek istememesi bir insanın neden suç? Sadece sizin durumunuz için konuşmuyorum.
Dini açıdan bakacak olursak da zina yapmış kadın/ erkek zina yapmamış kadın/ erkekle evlenemez
Burda hemcinslerimi elestirmek istemem ama.o zara sahip olur her turlu cinselligi yasayip ben bakireyim diye gezen kadinlar da var
En makul olani durustluk ve bunu kaldiramiyorsa kendi bilir evlenip bosananlar da evlenebiliyor sonucta her sey o zar ile hallomuyor namus kavrami o zarla olusmuyor veya sadakat her neyse o senin karakterine deger veriyosa tutumu bu olmazdi zaten sen şu an olaya duygusal bakiyorsun gozlerin kör mantiksal baktiginda göreceksin.
Aldatmayla benim bahsettigim konunun bir alakasi yok.
Bir insan evliyse sadakatinden yalniz kendisi sorumludur, ucuncu kisiler degil. Ayrica evli bireyler birbirine karsi sorumludur, bu yine ucuncu kisileri alakadar etmez.
Kadinlar erkeklere varmaz, erkekler kadinlari almaz; insanlar birbirleriyle evlenirler. Insanlar cesit cesit, buna katiliyorum.
Genelleme yap diye demedim ben:) msjlarima bakmismis :) kiyamam : (Kime göre??? Bazı konulardaki mesajlarına baktım da tatlım, sanırım senin zihniyetine göre!!!
Erkeklerin zarı yok, bu yüzden çok rahatlar, ama kadınlarda var, erkekler öyle yüzsüz ki haksızlık olduğunu düşünmeden kadına bu konuda bir de hesap soruyorlar. Bu zihniyeti destekleyen bazı kadınlara göre de saçmalıyor oluyorum değil mi?
Ne zarmış anam seninki de kale kapısı mübarekZarın ne önemi varmış ki.. saçma geldi bana. Ben eşimle evlenirken başkası olmamıştı ilk eşimle birlikte oldum ama öyle bakire olduğuma dair bir şey gelmedi benden eşimde hiç sormadı bende şaşırdım allah allah filan oldum :))) yıllar sonra 3. Kez düşük yapıp kürtaj olduktan sonra rahatsızlandım doktor beni incelerken aaa siz hala bakiresiniz dedi :)) düşün o kadar cinsel ilişki 3 kürtaj yine de yırtılmamış .
Evet bu sanirim dokunmaya kiyamadim ben sana dedi cunku
http://www.fetva.net/yazili-fetvala...at-tevbe-etmis-biriyle-evlenebilir-miyim.htmlEvlenmeden önce kimsenin eli elime değmedi.ama eşimin cinsel beraberlikleri olmuş.şimdi bu ayete göre eşimle evlenmemelimiydim.diğelim ki evlenmedim bakir bi erkeği nereden bulcam.hadi onlar bizi zardan anlıyor biz nasıl anlıycaz.yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?