Bekaret testi

Çok anlamadım yazdıklarınızı, ya biraz karışık olmuş ya benim kafam güzel. Ama tek söyleyebileceğim, kızlık zarı diktirenleri okuduktan sonra midem bulandı evet ama kadınlardan değil erkeklerden bulandı. Defalarca şükrettim çevremde, ailemde böyle insanlar olmadığı için.

sizde aynı şeyi ondan isteyin çünkü karşıısnda ki insanın öyle olmasını isteyen birinin kendine şöyle bakması lazım

Sevgilin çok şüpheci. Şimdi bekaretini sorguluyor ,evlendiğinde de aldatıp aldatmadığını sorgulayacak gibi. Bu adamla devam edersen işin çok zor

git cnm hiç durma koşa koşa almaya git raporunu.o rapor isteyen şahsiyet bu zamana kadar kaç kızın kızlığını aldı acabada böyle bişey istiyor.bende evlilikten önce cinselliğe karşı bi insanım ama hayatımda böyle çirkin bişey duymadım.çok aşalayacı bişey bu.seninde kabul etmiş olman dahada garip.bence siz tam bulmuşmusunuz birbirinizi.mutluluklar

Pardon bana mıydı bu söylediğiniz?

yani. çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu taam mı. şimdi mesela bekaret olayını çok karıştırdılar. aralarında bir fark kaldı, o fark da çok güzel oldu. herkesin hayatına kimse karışamaz. ha nasıl karışamaz. ben bu şekil sevişirim, bu bayan şu şekil sevişir. hiç kimsenin kimseye karışmaya bi hakkı yok. özgürlüğü birdir. bekaret kurban olduğum ya resullallahtan gelebilir ama lakin ki öyle değildir. benim yorumlamam bu kadar. hadi hayırlı işler.

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aklıma, klitoristen hamile kaldıgını ve bekaretinin dogumda bozuldugunu soyleyen uyeyi getirdin milena
''Kızlar erkek arkadaşımla sürtünerek ilişkiye girdim hamile miyim?''konularıyla o kadar çok karşılaşmışız ki. İnsan kendinden şüphe ediyor.
Her biri birer Hz. Meryem mübarek.

aklıma, klitoristen hamile kaldıgını ve bekaretinin dogumda bozuldugunu soyleyen uyeyi getirdin milena

Neyyy klitoristenmi hamile kaldığını söyledi yok artık

Ablam nolmuş yahu yetişemedim valla açılısı okudum ama aklım mantıgım almadı sürtünerek hamıle kalıp sezeryanla doguran arkadası gönülden tebrık edıyorm bu arada

Yok öyle birşey,ironi yaptı sadece

ultrason kaydı vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…