- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
Canım şaka yapmıştım ben. :)Pardon bana mıydı bu söylediğiniz?
Rica ederimHanımefendi bu forumda en çok beğendiğim mesaj bu oldu, çok teşekkür ediyorum.
PekiiiCanım şaka yapmıştım ben. :)
Çok anlamadım yazdıklarınızı, ya biraz karışık olmuş ya benim kafam güzel. Ama tek söyleyebileceğim, kızlık zarı diktirenleri okuduktan sonra midem bulandı evet ama kadınlardan değil erkeklerden bulandı. Defalarca şükrettim çevremde, ailemde böyle insanlar olmadığı için.En basiti surada bi iki satir eslerle ilgili bisey okudugumuz da dahi icimiz de bazi seyleri sorgulayabiliyoruz degil mi? Ben bile bu hymencileri okuduktan sonra bi mide bulantisi yasadim erkekler nelere nelere tanik oluyordur allah bilir..
Bir de ne bu aaa guvenmiyor mu diye sok olmak kim kimlerden buyuk vurgunlar yasiyor.Iyi tamam adam cok guvenmiyorsa guvenmesin cok iyi yapiyor.Bu hayatta babana bile guvenmeyeceksn lafi hayvanlar arasinda gecerli sanirim
Sürtünerek hamile kaldım, sezaryenle doğurdum.
Sevgilin çok şüpheci. Şimdi bekaretini sorguluyor ,evlendiğinde de aldatıp aldatmadığını sorgulayacak gibi. Bu adamla devam edersen işin çok zorÖncelikle herkese merhaba
Öyle kötü bi durumdayim ki ilk aklima gelen buraya yazip fikir danismak oldu. Bir süredir çok güzel devam eden bir iliskim var, 10 gün önce evlenme teklifi aldigim, ve ailelerin taniştigi.. Ama az önce erkek arkasimla konustum ve söyledigi kanimi donduracak cinstendi.. Bana olan sevgisinden kesinlikle şüphem yok bunu belirteyim. Sana birsey söyliyecegim ama kesinlikle yanlis anlamandan korkuyorum dedi, soyle dedigimde senden bekaret raporu istiyorum ama bunu isterken kesinlikle güvensizlik olarak algilama bir kaç çesit kizlik zarinin oldugunu ve evlendigimizde esnek bir durum olusursa kanama olmadiginda en azindan hiç bir düsünceye kapilmamis olurum dedi.. Benim kendime kesinlikle güvenim sonsuz doktora gitme konumda bi sıkınti yok ve o doktora onunla beraber gidecegim de sirf bu sebeple alnimin açik oldugunu gostermek istiyorum. Sonrasinda nasil bir tavir takinacagim konusunda hic bir fikrim yok, ona kesinlikle yansitmadim peki deyip kabul ettim. Bekarete önem verdigini iliskinin basindayken zaten söylemisti, gecmisimde biseyler yasayip yasamadigimi sormustu.. Tabi ki boyle bisey asla yasamadim o konuda zerre sıkıntım yok. Ve o raporu veya rapor verilmese bile doktordan birebir duymasini istiyorum ama bu olaydan sonra ne yapacagimi doktordan duyduytan sonra ona nasil davranacagimi bilmiyorum. Sizce nasil bi tavir veya neler söylemeliyim? Kanitlama, ispatlama durumun yok bunu yapma demeyin çünkü o konuda dedigini yapip sonrasini soruyorum. Bu durumda sizlerin tepkisi nasil olurdu?
Nasıl becerdin böyle aferin sana bacım
Milena gösteriyor ama elletmiyor..
bayanın rızası varsa muayeneyi yapan doktor sözlü olarak belirtebilir o anda diğer türlü rapor için adli tıp uzmanı veya savcılığn izni şartbekaret kontrolü için mahkeme kararı şart. başka türlüsü suç.
Pardon bana mıydı bu söylediğiniz?
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrYerinde olsaydım, " aşkım, beni yanlış anlamadan çok korkuyorum ama içimde hiçbir şüphe de kalsın istemiyorum. Biliyorsun, biseksuellik çok yaygın. Gel, bir doktora gidelim, anal muayeneni yaptiralim bir güzel , bir ariza cikmazsa evleniriz sonra." Derdim.
''Kızlar erkek arkadaşımla sürtünerek ilişkiye girdim hamile miyim?''konularıyla o kadar çok karşılaşmışız ki. İnsan kendinden şüphe ediyor.aklıma, klitoristen hamile kaldıgını ve bekaretinin dogumda bozuldugunu soyleyen uyeyi getirdin milena
bir kaç çesit kizlik zarinin oldugunu dedi..
aklıma, klitoristen hamile kaldıgını ve bekaretinin dogumda bozuldugunu soyleyen uyeyi getirdin milena
Ablam nolmuş yahu yetişemedim valla açılısı okudum ama aklım mantıgım almadısürtünerek hamıle kalıp sezeryanla doguran arkadası gönülden tebrık edıyorm bu arada
Sadece reçete mi olması lazım. Ya da daha önceden kayıt. Defalarca gittim bu şekilde doktora, ne tahlilim vardı ne reçete . sadece ultrasonla muayene yapıldı. Bütün muayenelerim için dava açabilir miyim o zamn ben?
Neyyy klitoristenmi hamile kaldığını söyledi yok artık
Yok öyle birşey,ironi yaptı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?