Bekaret testi

Sen o raporu aldıktan sonra ilişkine hiç birşey olmamış gibi devam edersen gurur diye bişey kalmaz sende.
O raporu almanı gerektircek bi durum görmedim ben. Zaten böyle bi rapor isteyen erkek hayatın boyunca sana ASLA güvenmez...

Gerceksiniz varsayarak size devam fikir üretmege ugrasayim.... Sevgilinize sordunuz mu acaba, diyelim ki zarim yerinde senin icin ertemiz mi olacam? Yani zarin durup durmamasi önemli degilki, zar olsa ne olcak? Onu bozmaktan haric herseyi yaptiysaniz peki, bunu nasil ispatlatacak size? ...

Önce onunla gider raporu alırdım,sonra da sen yoluna ben yoluma deyip ayrılırdım..Bu ne yaa..Güvenmiyorum sana demiyor da bahaneler uyduruyor..

Bekaret raporu isteyen sevgili bunu ilk defa duyuyorum desem yalan olmaz
siz nasil boyle birseyi kabul ettiniz yaptirdiktan sonra sizin o anki duygu ve dusunceleriniz belirler nasil davranmaniz gerektigini bizim fikirlerimiz degil
boyle bir sacmaligi kabul ettiyseniz eger bi iki gun surat asip sonrasindada unutur gidersiniz gibi geldi bana

Eğer bu konu gerçekse sen o raporu alırsın
O adamla da evlenirsin, anandan emdiğin süt nasıl burnundan gelecek görürsün
Temenni değil bunlar sadece tahmin

Geçen de kızlık zari yapay mi yok değil mi diye sıcak suya oturtmuş mu nedir bir konu vardı.

Rapor sonrası daha da emin olmak için bunu bile yapabilir

Seviyor güveniyor ama emin olmak istiyor ya

Dr cozmezse sıcak su çözer...

Böyle birşey nasıl olur ya. Senin gururunu hiçe saymaktir bu. Guvenmiyor apaçık belli böyle adamla ömür mü geçer allah aşkına.
Doktor muayenesinden sonra sen yoluna ben yoluma derdim. Hatta o doktora hiç gitmezdim ölsün merakından

Valla bi 8-10 sene önce bir arkadaşımla sevgilisine eşlik ettim bu tarz bir muayene için. Bu süre içinde değiştiyse bilmem.

değişti. mahkeme kararı gerekiyor. başka türlü bakmıyorlar. raporu da direk mahkeme dosyasına gönderiyorlar, kişiye teslim etmiyorlar.

Canım merhaba..Vallahi cehaletimden soruyorum,sakın gülme bana.Nasıl 3 çocuk doğurup hala bakire olabiliyorsun? Ya da kinayeli bişey söyledin de ben mi uyku sersemi anlamadım??

Cidden cok merak ettim, erkek arkadasin kac yasinda?

Canım merhaba..Vallahi cehaletimden soruyorum,sakın gülme bana.Nasıl 3 çocuk doğurup hala bakire olabiliyorsun? Ya da kinayeli bişey söyledin de ben mi uyku sersemi anlamadım??
Sürtünerek hamile kaldım, sezaryenle doğurdum.

değişti. mahkeme kararı gerekiyor. başka türlü bakmıyorlar. raporu da direk mahkeme dosyasına gönderiyorlar, kişiye teslim etmiyorlar.
O nasıl kontrol edilebilir ki? Yani doktor kontrol edip bakire ya da değil diyebilir ve kimsenin ruhu duymaz. Hangi yasa yasaklayabilir ki bunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…