- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Bekaret kontrolü kadın istediği sürece yapılır canım. Sadece rapor verilmez.
Valla bi 8-10 sene önce bir arkadaşımla sevgilisine eşlik ettim bu tarz bir muayene için. Bu süre içinde değiştiyse bilmem.arkadaş sevgilisiyle gidecekmiş. yapılabilemez.
Valla bi 8-10 sene önce bir arkadaşımla sevgilisine eşlik ettim bu tarz bir muayene için. Bu süre içinde değiştiyse bilmem.
Canım merhaba..Vallahi cehaletimden soruyorum,sakın gülme bana.Nasıl 3 çocuk doğurup hala bakire olabiliyorsun? Ya da kinayeli bişey söyledin de ben mi uyku sersemi anlamadım??Doğru söylüyorsun şekerim.
Bu sitede bekaret çok hafife alınır olmuş. Oysa ki KADIN (özellikle büyük yazdım cnm) bekareti çok önemlidir.
Namuslu kadın bekaretini yalnızca evlenmeden önce değil, evlendikten ve hatta çocuk doğurduktan sonra bile koruyabilen kadındır.
Misal ben. 3 çocuk doğurdum hala bakireyim.
Bazı kadınlar görüyorum bir evlendiler mi bekareti falan umursamaz oluyorlar amaaan ne de olsa nikahlı kocam deyip.
Bu kadınlarımız babalarının, abilerinin yüzlerine nasıl bakıyorlar?
Toplum nereye gidiyor?
Öncelikle herkese merhaba
Öyle kötü bi durumdayim ki ilk aklima gelen buraya yazip fikir danismak olsüredir çok güzel devam eden bir iliskim var, 10 gün önce evlenme teklifi aldigim, ve ailelerin taniştigi.. Ama az önce erkek arkasimla konustum ve söyledigi kanimi donduracak cinstendi.. Bana olan sevgisinden kesinlikle şüphem yok bunu belirteyim. Sana birsey söyliyecegim ama kesinlikle yanlis anlamandan korkuyorum dedi, soyle dedigimde senden bekaret raporu istiyorum ama bunu isterken kesinlikle güvensizlik olarak algilama bir kaç çesit kizlik zarinin oldugunu ve evlendigimizde esnek bir durum olusursa kanama olmadiginda en azindan hiç bir düsünceye kapilmamis olurum dedi.. Benim kendime kesinlikle güvenim sonsuz doktora gitme konumda bi sıkınti yok ve o doktora onunla beraber gidecegim de sirf bu sebeple alnimin açik oldugunu gostermek istiyorum. Sonrasinda nasil bir tavir takinacagim konusunda hic bir fikrim yok, ona kesinlikle yansitmadim peki deyip kabul ettim. Bekarete önem verdigini iliskinin basindayken zaten söylemisti, gecmisimde biseyler yasayip yasamadigimi sormustu.. Tabi ki boyle bisey asla yasamadim o konuda zerre sıkıntım yok. Ve o raporu veya rapor verilmese bile doktordan birebir duymasini istiyorum ama bu olaydan sonra ne yapacagimi doktordan duyduytan sonra ona nasil davranacagimi bilmiyorum. Sizce nasil bi tavir veya neler söylemeliyim? Kanitlama, ispatlama durumun yok bunu yapma demeyin çünkü o konuda dedigini yapip sonrasini soruyorum. Bu durumda sizlerin tepkisi nasil olurdu?
Cidden cok merak ettim, erkek arkadasin kac yasinda?
Canım merhaba..Vallahi cehaletimden soruyorum,sakın gülme bana.Nasıl 3 çocuk doğurup hala bakire olabiliyorsun? Ya da kinayeli bişey söyledin de ben mi uyku sersemi anlamadım??
Sürtünerek hamile kaldım, sezaryenle doğurdum.Canım merhaba..Vallahi cehaletimden soruyorum,sakın gülme bana.Nasıl 3 çocuk doğurup hala bakire olabiliyorsun? Ya da kinayeli bişey söyledin de ben mi uyku sersemi anlamadım??
O nasıl kontrol edilebilir ki? Yani doktor kontrol edip bakire ya da değil diyebilir ve kimsenin ruhu duymaz. Hangi yasa yasaklayabilir ki bunu?değişti. mahkeme kararı gerekiyor. başka türlü bakmıyorlar. raporu da direk mahkeme dosyasına gönderiyorlar, kişiye teslim etmiyorlar.
Hmm anladım şimdi..İyi ama sonuçta herkes böyle yapmak zorunda değil ki..Yani evlendikten sonra bekaretini korumak zorunda değilsin,sonuçta Allah katında sana helal kılınmış kocan o senin..Sürtünerek hamile kaldım, sezaryenle doğurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?