- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.076
- 1.423
- 60
gobek deligi hikayelerinde etkilenip yazan bir uyemiydi bilemiyorum...
hani konu acsa fake dusuncem kuvvetlenirdi de,
milenana yazdıgı gibi konunun ortasında olabilme ihtimalini ve cocugunu gosterince şok olmustum
geyik yapıyordur diye keyifle okudum, guldum eglendim derken...
en sonunda trajikomik bir sonucla karsılastık, iddia ettigne gore gercekti
egitim şart abla
Kime neyi neden ispatlama çabasında anlam verilcek gibi değil doğrusu.. Kabul etmesi başlıca yanlış oturup dinlemiş bide zaman harcamış kafa yormusvaalla erkeklerde suç yok. aşağılatan bu tarz kızlar. bunu istemeye cesaret vermesini geçtim,kabul bile etmiş.
Yani böyle bir konunun geyik olması,marsa ayak basması gibi bişey herhalde.
Düşününce ne kadar acı aslında,hiç mi bilmiyor acaba.
Ciddi eğitim şart bazı kadınlarımıza
bütün mesajları okumadan direk cevap yazıyorum.... öncelikle evliyim ve evlilik öncesi cinsel bir birlikteliğim olmadı...ben karşıydım ama yaşayanlara da saygım var.... ve bu yazacaklarımı evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı olan birisi olarak yazıyorum.... birincisi şurda kaç kadın vardırki eşi bekaret testi istedi evlenirken... mutlaka sizden bir şekilde şüpheleniyor... bedense beden vücutsa vücut kendisi size bakir olduğunu ispatlayabiliyor mu ???? kendisi kadınlarla yatarken iyide siz yatmışsanız mı kötü insan oluyorsunuz.... onun bir kere beynin de var oro....spuluk... ben olsam o adama raporu gösterir sonrada senden önce evet cinsel bir ilişkim olmadı ama yiyebileceğim her b...ku yedim 50 tane adamla sev....iştim..... ama senin gözünde namus buysa evet namusumu korudum bunların hepsini yapıp kızlığımı bozdurmadım... bu mu bana güvenin ve sevgin o zaman al bak raporum ve ben bakireyim... şimdi için rahat mı diye sorardım... ve kendisine... bu güne kadar kaç kadınla yattın bilmiyorum.... ama ben seni sevdim ve evlenmek istedim.... bende düşüncelere ve davranışlara önem veren insanım.... maalesef görüyorumki senin beynin kaşarlanmış der ve giderdim....
kendi bilmiyor diyelim, eşi de bilmiyormus...
zaten birbirimizin ilkiydik diye konuya baslamıstı... tutarlılık vardı da, hikayeyi kurgusunu guzel yaptı diyip okumustum.
bu yorumlarımı gorurse ona sesleniyorum, lutfen keklendigimi soyle, üzülmek yerine kahkaha atmak istiyorum
garantiğ belgedsi istiyo5 resmen. tse belgeli :)mal seçiyor sanki yuh be hayvan
Ama burdaki hatun da zorla gitmiyor ki. İsteyerek ve razı olarak gidecek. Sonrasında dava açacağını sanmıyorum. Bu olay üzerinden gittiğimizi düşünüyorum.senin dava açman da çok mümkün değil zaten. demek istediğim kızı sevgilisi zorla götürüp muayene ettiriyor, kız dava açıyor. doktorun bekaret kontrolü yapmadığını ıspatlaması gerekiyor. yani başka şey için giden kadın durduk yere doktoru niye dava etsin?
Kadınları zardan ibaret görmeyen insanlar olduğumuz için şükür. Hep derim, eğer bekaret diye direten bir insan varsa ve kendi bakir değilse diktirenler ya da başka yollar deneyenler müstehaktır onlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?