Bekaret testi

Yani böyle bir konunun geyik olması,marsa ayak basması gibi bişey herhalde.
Düşününce ne kadar acı aslında,hiç mi bilmiyor acaba.
Ciddi eğitim şart bazı kadınlarımıza

Yorumların hepsini değil ama bir kısmını okudum.
Ama hala namusu bacak arasına bağlayan bu zihniyete neden meydan verilir bunu anlamakta güçlük çekiyorum.
Neden sen bir bayan olarak kız olduğunu ıspatlamak zorunda hissediyorsun kendini!
Sana olan sevgisine bir şey diyemem ama sana olan güvenini sorgula bence o da sana senden öncesinde hiçbir ilişki yaşamadığını ıspat etsin o zaman
Eee evlendiniz ve de diyelim ki beklentisi yerine gelmedi. Nolacak seni babanın evine mi yollayacak yoksa yüxüne sürekli bir suç işlemiş gibi mi bakacak sen bu bakışlara nasıl tahammül edeceksin!!!
Kusura bakma ama çok sinirlendim çookkk

vaalla erkeklerde suç yok. aşağılatan bu tarz kızlar. bunu istemeye cesaret vermesini geçtim,kabul bile etmiş.
Kime neyi neden ispatlama çabasında anlam verilcek gibi değil doğrusu.. Kabul etmesi başlıca yanlış oturup dinlemiş bide zaman harcamış kafa yormus

fake değilsen ;
koşarak uzaklaş bu manyaktan ! zira bugün bekaret raporu isteyen adam(!) yarın çocuğun olduğunda da DNA testi isteyecektir !

ayrıca bu duruma karşılık olarak kadınların da evlenmeden önce adamlardan akli denge raporu istemesi şart !!!

Yani böyle bir konunun geyik olması,marsa ayak basması gibi bişey herhalde.
Düşününce ne kadar acı aslında,hiç mi bilmiyor acaba.
Ciddi eğitim şart bazı kadınlarımıza

kendi bilmiyor diyelim, eşi de bilmiyormus...
zaten birbirimizin ilkiydik diye konuya baslamıstı... tutarlılık vardı da, hikayeyi kurgusunu guzel yaptı diyip okumustum.

bu yorumlarımı gorurse ona sesleniyorum, lutfen keklendigimi soyle, üzülmek yerine kahkaha atmak istiyorum

duygularıma tercümannnn!!!

Sen en azında kendine olan güveninden dolayı testi yapmayı kabul etmişsin; ama acaba o muayenenin psikolojin üzerinde bırakacağı etkiyi düşündün mü? Ben çok sarsılırdım şahsen. Ama kafana koyduysan rapordan sonra bağını kopar derim. Neticede tıbben bakireliğe önem veren biri ruhun fahişeliğinden habersiz demektir ki bu cahillik pek de çekilmez.

işte böyle tiplere prim veriyorsunuz sonra adamlar dövüp sövünce de ühüü ben ne yaptım oluyor.. resmen seni madde yerine koymuş kendi kim bilir ne haltlar yedi de seni de öyle zannediyor..

Erkek nasıl bilmez,hiç te inandırıcı değil yani,iyiki çocuğun çıktığı yer orasımı diyede sormamış ..

Sanki bana söylenmiş gibi sinirlendim .

Allahtan birinin adam olup olmadığını raporla anlamaya gerek yok .
Karşınızda erkek var ama adam yok .

Sevgi desen hiç yok . Hay s..ç.yım bakireliğe yahu !
Ne uğraştılar kadınlarla ya ...

O masaya ilk defa yatmak kolay bir şey mi bir kız için ?

Ben hiç cesaret edemedim. Neden bilmiyorum ama korkuyorum şahsen.
Ayyyyyyyyyyyyyyyy şuan var ya erkek arkadaşını elime verseler hiç acımadan "Mezarına Tüküreceğim" deki , kadının bahçe makası ile yaptığının aynısını ona yapardım.

Nefret geldi nefret !

Uzun süre sağlık sektöründe çalıstım bu rapor alına bilir (reşit olmayan, evden kaçan kızlara isteye baglı ailelerede veriliyor) yalnız şoyle bi durum var vajina raporu hani kendinden eminsin alırsnda makata napcan onu dusunuyorum , neticede onun raporu yok we bakire olan bayanlar(sozum meclisten dısarı) ters iliski yasiyor. Sevgilin çok namusuna duskun oldugu icn bence ilerde onuda sorgular bunun sonu gelmez ben sana soyleyim.. hıı demeden edemycem sevgilin karaktersiz kuzum ama sen ondanda karaktersizsin. MUTLULUKLAR SİZE

Ama burdaki hatun da zorla gitmiyor ki. İsteyerek ve razı olarak gidecek. Sonrasında dava açacağını sanmıyorum. Bu olay üzerinden gittiğimizi düşünüyorum.

Umarım yine bir ergen tarafından açılan fake bir konudur. Bir genç kızın kendi gururunu böyle ayaklar altına aldırabiliyor olmasına gerçekten çok üzülürüm fake değil ise.

Kadınları zardan ibaret görmeyen insanlar olduğumuz için şükür. Hep derim, eğer bekaret diye direten bir insan varsa ve kendi bakir değilse diktirenler ya da başka yollar deneyenler müstehaktır onlara.

Kimse kadin zardan ibaret demedi zatem beynin de namusu vardir.Arti ben ya bu adam bakirse ve ilki olmasini istiyorsa esinin de ve hymencilere cok tanik olmusa vs dedim.Yazilandan cikariminiz da,beyninizin tek bi noktasini kullanmayin bir de sirf muhalefet olsun diye yazmayin

Yaptığı açıklama ne kadar tuhaf esnektir değildir...
Ne kadarda bilgiliymiş!!!
Ben bekareti önemseyen biri olarak söylüyorum bunu,benden bu raporu isteyen şahıs kendiside aynı raporu verebilmeli....Biliyorsunki bu mümkün değil.
Hatta onada gerek yok...o güvensizliği hissettiğim an...zaten herşey bitmiş olurdu.
Kesinlikle o bekaret testini yaptırmamalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…