- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
- 108
Arkadaşım bana ne kim nasıl sevişiyorsa sevişsin.Hayret bişeysin yaayani. çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu taam mı. şimdi mesela bekaret olayını çok karıştırdılar. aralarında bir fark kaldı, o fark da çok güzel oldu. herkesin hayatına kimse karışamaz. ha nasıl karışamaz. ben bu şekil sevişirim, bu bayan şu şekil sevişir. hiç kimsenin kimseye karışmaya bi hakkı yok. özgürlüğü birdir. bekaret kurban olduğum ya resullallahtan gelebilir ama lakin ki öyle değildir. benim yorumlamam bu kadar. hadi hayırlı işler.
''Kızlar erkek arkadaşımla sürtünerek ilişkiye girdim hamile miyim?''konularıyla o kadar çok karşılaşmışız ki. İnsan kendinden şüphe ediyor.
Her biri birer Hz. Meryem mübarek.
bayanın rızası varsa muayeneyi yapan doktor sözlü olarak belirtebilir o anda diğer türlü rapor için adli tıp uzmanı veya savcılığn izni şart
Neyyy klitoristenmi hamile kaldığını söyledi yok artık
Yok öyle birşey,ironi yaptı sadece
okuduğum kadarıyla bayan peki demiş ben ona binayen açıklama yaptım.zorla olmaz tabi ki ama rızası varsa sözlü olarak duyabilir hen ne duymak istiyorsa artıkadam rapor istemiş. belgeli.
bayan sevgilisiyle gidiyor, zorla götürüldüğü belli. yapılmaz.
Çok anlamadım yazdıklarınızı, ya biraz karışık olmuş ya benim kafam güzel. Ama tek söyleyebileceğim, kızlık zarı diktirenleri okuduktan sonra midem bulandı evet ama kadınlardan değil erkeklerden bulandı. Defalarca şükrettim çevremde, ailemde böyle insanlar olmadığı için.
okuduğum kadarıyla bayan peki demiş ben ona binayen açıklama yaptım.zorla olmaz tabi ki ama rızası varsa sözlü olarak duyabilir hen ne duymak istiyorsa artık
kadın ciddi ciddi oyle anlatıyordu, çiş yaptıgımız yer var yaaa diyerek
oradan birsey giremez diye anlatılsa da nafile...
bir tane de cocugu vardı,
neyse ki olayı kk uyeleri ile cozduler
sen bunu yapacaksın yani. gurur nerde peki. onur nerde peki.Öncelikle herkese merhaba
Öyle kötü bi durumdayim ki ilk aklima gelen buraya yazip fikir danismak oldu. Bir süredir çok güzel devam eden bir iliskim var, 10 gün önce evlenme teklifi aldigim, ve ailelerin taniştigi.. Ama az önce erkek arkasimla konustum ve söyledigi kanimi donduracak cinstendi.. Bana olan sevgisinden kesinlikle şüphem yok bunu belirteyim. Sana birsey söyliyecegim ama kesinlikle yanlis anlamandan korkuyorum dedi, soyle dedigimde senden bekaret raporu istiyorum ama bunu isterken kesinlikle güvensizlik olarak algilama bir kaç çesit kizlik zarinin oldugunu ve evlendigimizde esnek bir durum olusursa kanama olmadiginda en azindan hiç bir düsünceye kapilmamis olurum dedi.. Benim kendime kesinlikle güvenim sonsuz doktora gitme konumda bi sıkınti yok ve o doktora onunla beraber gidecegim de sirf bu sebeple alnimin açik oldugunu gostermek istiyorum. Sonrasinda nasil bir tavir takinacagim konusunda hic bir fikrim yok, ona kesinlikle yansitmadim peki deyip kabul ettim. Bekarete önem verdigini iliskinin basindayken zaten söylemisti, gecmisimde biseyler yasayip yasamadigimi sormustu.. Tabi ki boyle bisey asla yasamadim o konuda zerre sıkıntım yok. Ve o raporu veya rapor verilmese bile doktordan birebir duymasini istiyorum ama bu olaydan sonra ne yapacagimi doktordan duyduytan sonra ona nasil davranacagimi bilmiyorum. Sizce nasil bi tavir veya neler söylemeliyim? Kanitlama, ispatlama durumun yok bunu yapma demeyin çünkü o konuda dedigini yapip sonrasini soruyorum. Bu durumda sizlerin tepkisi nasil olurdu?
vaalla erkeklerde suç yok. aşağılatan bu tarz kızlar. bunu istemeye cesaret vermesini geçtim,kabul bile etmiş.azina saglik kardes nedir bu erkekleri bizi asagilamalri ya bizde buna neden goz yumuyoruz bunuda anlamis degilim
E ultrason çekse muayenenin ardından ne olacak. Tespit edilmesi çok mümkün değil bence.ultrason kaydı vardır.
Bu kadar da olmaz yani,hiçmi bilgisiyokmuş hatunun
Kadınları zardan ibaret görmeyen insanlar olduğumuz için şükür. Hep derim, eğer bekaret diye direten bir insan varsa ve kendi bakir değilse diktirenler ya da başka yollar deneyenler müstehaktır onlara.Ben de neye sukrettiginizi anlamadim yanlis anlamayin misillme degil.
Kendilerini durust gosterip de eslerini kandirmak icin suni zar yaptirip ohh kandirdim salagi diyen kizlar olmadigi icin mi bu sukur yoksa cevreniz de benim gibi ahlaki degerlere onem veren insanlar olmadigi icin mi bu sukur??
E ultrason çekse muayenenin ardından ne olacak. Tespit edilmesi çok mümkün değil bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?