Bekaret testi

Arkadaşım bana ne kim nasıl sevişiyorsa sevişsin.Hayret bişeysin yaa
Milletin sevişme derdi beni mi gerdi?
İyi ömür boyu sürtünsünler birbirine

dönen muhabbeti baştan okumaıgım ıcın yanlıs anladım kusura bakmayın

''Kızlar erkek arkadaşımla sürtünerek ilişkiye girdim hamile miyim?''konularıyla o kadar çok karşılaşmışız ki. İnsan kendinden şüphe ediyor.
Her biri birer Hz. Meryem mübarek.

benim dedigim uye gercek miydi bilmiyorum ama evliydi
ve oradan iliskiye girmen imkansız denilip tarif edince, sadece surtunmeyle hamile kaldıgı ortaya cıkmıstı

tabi kadınlarla dalga gecen bir ergen olma olasılıgı daha yuksek
mantıken inanmak istedigim de bu,
öbür turlu durumumuz hakkaten vahim

bayanın rızası varsa muayeneyi yapan doktor sözlü olarak belirtebilir o anda diğer türlü rapor için adli tıp uzmanı veya savcılığn izni şart

adam rapor istemiş. belgeli.
bayan sevgilisiyle gidiyor, zorla götürüldüğü belli. yapılmaz.

Kendi isteğiniz ile sözlü olarak bu cevabı doktor verebilir fakat rapor yazamaz, adli durumlarda verebilir o raporu.
Alttan bakarak 2-3 dakika içinde anlayacaktır. Eğer bakireyseniz bir zararda gelmez.
Ama o koltuğa ilk defa oturup bacaklarını açtığın o an varya , ömrün boyunca aklından silinmeyecektir. Çok ağır bir duygu.

Neyyy klitoristenmi hamile kaldığını söyledi yok artık

Yok öyle birşey,ironi yaptı sadece

kadın ciddi ciddi oyle anlatıyordu, çiş yaptıgımız yer var yaaa diyerek

oradan birsey giremez diye anlatılsa da nafile...

bir tane de cocugu vardı,

neyse ki olayı kk uyeleri ile cozduler

Ben de neye sukrettiginizi anlamadim yanlis anlamayin misillme degil.

Kendilerini durust gosterip de eslerini kandirmak icin suni zar yaptirip ohh kandirdim salagi diyen kizlar olmadigi icin mi bu sukur yoksa cevreniz de benim gibi ahlaki degerlere onem veren insanlar olmadigi icin mi bu sukur??

okuduğum kadarıyla bayan peki demiş ben ona binayen açıklama yaptım.zorla olmaz tabi ki ama rızası varsa sözlü olarak duyabilir hen ne duymak istiyorsa artık

doktor bunu tabi ki bakıp söyleyebilir. düğünden önce tedirgin olup giden bir sürü kız var.
ama sevgilisiyle giden bi kıza bakmazlar. bakmamaları gerekir. bu suç.

bütün mesajları okumadan direk cevap yazıyorum.... öncelikle evliyim ve evlilik öncesi cinsel bir birlikteliğim olmadı...ben karşıydım ama yaşayanlara da saygım var.... ve bu yazacaklarımı evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı olan birisi olarak yazıyorum.... birincisi şurda kaç kadın vardırki eşi bekaret testi istedi evlenirken... mutlaka sizden bir şekilde şüpheleniyor... bedense beden vücutsa vücut kendisi size bakir olduğunu ispatlayabiliyor mu ???? kendisi kadınlarla yatarken iyide siz yatmışsanız mı kötü insan oluyorsunuz.... onun bir kere beynin de var oro....spuluk... ben olsam o adama raporu gösterir sonrada senden önce evet cinsel bir ilişkim olmadı ama yiyebileceğim her b...ku yedim 50 tane adamla sev....iştim..... ama senin gözünde namus buysa evet namusumu korudum bunların hepsini yapıp kızlığımı bozdurmadım... bu mu bana güvenin ve sevgin o zaman al bak raporum ve ben bakireyim... şimdi için rahat mı diye sorardım... ve kendisine... bu güne kadar kaç kadınla yattın bilmiyorum.... ama ben seni sevdim ve evlenmek istedim.... bende düşüncelere ve davranışlara önem veren insanım.... maalesef görüyorumki senin beynin kaşarlanmış der ve giderdim....

sen bunu yapacaksın yani. gurur nerde peki. onur nerde peki.

Konu sahibi ortalıkta yok.

ben olsam yaptırmam demekki sana güvenmiyor yokesnek mesnek olursaymış yalan bekarete önem verdiği için kız olup olmadığını öğrenmek istiyor aslında bence

Bu kadar da olmaz yani,hiçmi bilgisiyokmuş hatunun

gobek deligi hikayelerinde etkilenip yazan bir uyemiydi bilemiyorum...

hani konu acsa fake dusuncem kuvvetlenirdi de,
milenana yazdıgı gibi konunun ortasında olabilme ihtimalini ve cocugunu gosterince şok olmustum

geyik yapıyordur diye keyifle okudum, guldum eglendim derken...
en sonunda trajikomik bir sonucla karsılastık, iddia ettigne gore gercekti

egitim şart abla

Kadınları zardan ibaret görmeyen insanlar olduğumuz için şükür. Hep derim, eğer bekaret diye direten bir insan varsa ve kendi bakir değilse diktirenler ya da başka yollar deneyenler müstehaktır onlara.

E ultrason çekse muayenenin ardından ne olacak. Tespit edilmesi çok mümkün değil bence.

senin dava açman da çok mümkün değil zaten. demek istediğim kızı sevgilisi zorla götürüp muayene ettiriyor, kız dava açıyor. doktorun bekaret kontrolü yapmadığını ıspatlaması gerekiyor. yani başka şey için giden kadın durduk yere doktoru niye dava etsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…