- 27 Nisan 2011
- 1.189
- 1.137
- 248
Nee kocanızla has sürtünme yoluyla haSürtünerek hamile kaldım, sezaryenle doğurdum.
Yok matmazelcim o evlendikten sonra sıcak suyla dikildimi yoksa gerçekten bakiremi diye bakılıyormuş..Konu sahibi raporunu alsın,evlendiği gecede sıcak suya oturur o sonra ki aşama..Konu sahibi raporu alacağına göre sıcak suyada oturur zaten ne olacak ki onun için bunu kabul eden onuda eder...Pess valla!!Geçen de kızlık zari yapay mi yok değil mi diye sıcak suya oturtmuş mu nedir bir konu vardı.
Rapor sonrası daha da emin olmak için bunu bile yapabilir
Seviyor güveniyor ama emin olmak istiyor ya
Dr cozmezse sıcak su çözer...
O nasıl kontrol edilebilir ki? Yani doktor kontrol edip bakire ya da değil diyebilir ve kimsenin ruhu duymaz. Hangi yasa yasaklayabilir ki bunu?
[QBööö E="HanimKelesimiGetir, post: 38419218, member: 71105"]Gözlerimiz yolda kalmıştı,zıpzıp gelsede yaş sorsun diyorduk
En basiti surada bi iki satir eslerle ilgili bisey okudugumuz da dahi icimiz de bazi seyleri sorgulayabiliyoruz degil mi? Ben bile bu hymencileri okuduktan sonra bi mide bulantisi yasadim erkekler nelere nelere tanik oluyordur allah bilir..Neyle ölçelim peki?
Öncelikle herkese merhaba
Öyle kötü bi durumdayim ki ilk aklima gelen buraya yazip fikir danismak oldu. Bir süredir çok güzel devam eden bir iliskim var, 10 gün önce evlenme teklifi aldigim, ve ailelerin taniştigi.. Ama az önce erkek arkasimla konustum ve söyledigi kanimi donduracak cinstendi.. Bana olan sevgisinden kesinlikle şüphem yok bunu belirteyim. Sana birsey söyliyecegim ama kesinlikle yanlis anlamandan korkuyorum dedi, soyle dedigimde senden bekaret raporu istiyorum ama bunu isterken kesinlikle güvensizlik olarak algilama bir kaç çesit kizlik zarinin oldugunu ve evlendigimizde esnek bir durum olusursa kanama olmadiginda en azindan hiç bir düsünceye kapilmamis olurum dedi.. Benim kendime kesinlikle güvenim sonsuz doktora gitme konumda bi sıkınti yok ve o doktora onunla beraber gidecegim de sirf bu sebeple alnimin açik oldugunu gostermek istiyorum. Sonrasinda nasil bir tavir takinacagim konusunda hic bir fikrim yok, ona kesinlikle yansitmadim peki deyip kabul ettim. Bekarete önem verdigini iliskinin basindayken zaten söylemisti, gecmisimde biseyler yasayip yasamadigimi sormustu.. Tabi ki boyle bisey asla yasamadim o konuda zerre sıkıntım yok. Ve o raporu veya rapor verilmese bile doktordan birebir duymasini istiyorum ama bu olaydan sonra ne yapacagimi doktordan duyduytan sonra ona nasil davranacagimi bilmiyorum. Sizce nasil bi tavir veya neler söylemeliyim? Kanitlama, ispatlama durumun yok bunu yapma demeyin çünkü o konuda dedigini yapip sonrasini soruyorum. Bu durumda sizlerin tepkisi nasil olurdu?
:) ironiy açıkla istersen :)Sürtünerek hamile kaldım, sezaryenle doğurdum.
Hmm anladım şimdi..İyi ama sonuçta herkes böyle yapmak zorunda değil ki..Yani evlendikten sonra bekaretini korumak zorunda değilsin,sonuçta Allah katında sana helal kılınmış kocan o senin..
Muayene olduğu nasıl ıspatlanacak. Doktor kayıtlara rutin knteol falan diye geçse mesela?kız sonradan dava açabilir bana bekaret kontrolü yaptı diye. sonuçta muayene olduğu ıspatlanır, doktor lisansını bile kaybedebilir.
doktor bunu göze almaz yani.
nasıl sevişeceğimizi sizden öğrenecek değiliz!!!!!
Muayene olduğu nasıl ıspatlanacak. Doktor kayıtlara rutin knteol falan diye geçse mesela?
Hmm anladım şimdi..İyi ama sonuçta herkes böyle yapmak zorunda değil ki..Yani evlendikten sonra bekaretini korumak zorunda değilsin,sonuçta Allah katında sana helal kılınmış kocan o senin..
Sürtünerek hamile kaldım, sezaryenle doğurdum.
Sadece reçete mi olması lazım. Ya da daha önceden kayıt. Defalarca gittim bu şekilde doktora, ne tahlilim vardı ne reçete . sadece ultrasonla muayene yapıldı. Bütün muayenelerim için dava açabilir miyim o zamn ben?nasıl rutin kontrol? kadının daha önce kaydı yok. istenmiş bi tahlil yok. yazılmış reçete yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?