Bekaret testi

Yok matmazelcim o evlendikten sonra sıcak suyla dikildimi yoksa gerçekten bakiremi diye bakılıyormuş..Konu sahibi raporunu alsın,evlendiği gecede sıcak suya oturur o sonra ki aşama..Konu sahibi raporu alacağına göre sıcak suyada oturur zaten ne olacak ki onun için bunu kabul eden onuda eder...Pess valla!!

O nasıl kontrol edilebilir ki? Yani doktor kontrol edip bakire ya da değil diyebilir ve kimsenin ruhu duymaz. Hangi yasa yasaklayabilir ki bunu?

kız sonradan dava açabilir bana bekaret kontrolü yaptı diye. sonuçta muayene olduğu ıspatlanır, doktor lisansını bile kaybedebilir.
doktor bunu göze almaz yani.

[QUOToTHiC, post: 38419249, member: 316620"]Hmm anladım şimdi..İyi ama sonuçta herkes böyle yapmak zorunda değil ki..Yani evlendikten sonra bekaretini korumak zorunda değilsin,sonuçta Allah katında sana helal kılınmış kocan o senin..[/QUOTE]

Ay arkadasim ya sen ciddi misin bence git uyu kuzum ya

Neyle ölçelim peki?
En basiti surada bi iki satir eslerle ilgili bisey okudugumuz da dahi icimiz de bazi seyleri sorgulayabiliyoruz degil mi? Ben bile bu hymencileri okuduktan sonra bi mide bulantisi yasadim erkekler nelere nelere tanik oluyordur allah bilir..
Bir de ne bu aaa guvenmiyor mu diye sok olmak kim kimlerden buyuk vurgunlar yasiyor.Iyi tamam adam cok guvenmiyorsa guvenmesin cok iyi yapiyor.Bu hayatta babana bile guvenmeyeceksn lafi hayvanlar arasinda gecerli sanirim

Şu durumda sana sağlam bi gol çakmış.. madem kabul ettin. Drun yanında raporu suratına çarp ve ne olursa olsun dönme . Bi de de ki eşimden önce drun görmesini istemezdim... bi gençkız için çookzor...

Ne kadar zamandir berabersiniz?

Hmm anladım şimdi..İyi ama sonuçta herkes böyle yapmak zorunda değil ki..Yani evlendikten sonra bekaretini korumak zorunda değilsin,sonuçta Allah katında sana helal kılınmış kocan o senin..

Hanımefendi bu forumda en çok beğendiğim mesaj bu oldu, çok teşekkür ediyorum.

daha neler okuyacam ve daha neler ogrenecem şu sitede..
arkadasim sen iyimisin yaa..bu sevgi degil asla degil adim kadar eminim..gözünü seveyi m bu adamla evlenip yakma kendini..sen buna tamam diyosan ben nisanlimdan bosuna ayrilmisim ki beni canindan cok seviyordu..karari sen ver kisa ve net..

nasıl rutin kontrol? kadının daha önce kaydı yok. istenmiş bi tahlil yok. yazılmış reçete yok.
Sadece reçete mi olması lazım. Ya da daha önceden kayıt. Defalarca gittim bu şekilde doktora, ne tahlilim vardı ne reçete . sadece ultrasonla muayene yapıldı. Bütün muayenelerim için dava açabilir miyim o zamn ben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…