Bekaret testi

Umarım yine bir ergen tarafından açılan fake bir konudur. Bir genç kızın kendi gururunu böyle ayaklar altına aldırabiliyor olmasına gerçekten çok üzülürüm fake değil ise.
fake'sede düşünmüş üşenmeyip yazmış ama bnu sonucta insanlar çok boş şeylerle uğraşabiliyolar görüldüğü gibi..

Çok merak ettim şimdi bu adamla hiç ten teması yaşamadınız mı.... yada bu adam hiç kimseyle el ele bile tutuşmamış mı.... yada kimseyle cinsel birlikteliği olmamış mı???? muhtemelen öyle görünüyor.... adam çok temiz ve titiz bir adam baksana kendisi hep temiz bırakıyor olacak ki temizde almak istiyor.... zihniyetine sı....tığım....

Ama burdaki hatun da zorla gitmiyor ki. İsteyerek ve razı olarak gidecek. Sonrasında dava açacağını sanmıyorum. Bu olay üzerinden gittiğimizi düşünüyorum.

ben de diyorum ki sevgilisiyle gideceği için doktor "zorla" getirildiğini düşünecek ve başı belaya girmesin diye muayene etmeyecek.

kusura bakmayın da adam size ne diyo siz hala sevgisinden şüphem yok triplerindesiniz
ben daha kadınları anlamıyorum,erkeklerin de böylelerini elinde oynatmalarına da hiç şaşırmıyorum ne demek bekaret testi istiyorum

Bakir olması bekaret raporu istemsi için hoşgörülebilir bir sebep mi sizce? Neye tanık olursa olsun insan sevdiği kadından bunu isteyebilir mi? Bu güvensizlik değilde nedir diye sordum size daha önce de. Cevabınızdan pek bişey anlayamamıştım malum. Muhalefet olsun diye yazmıyorum, beynimin kaç noktasını kullandığım hakkında da emin olmayın derim.

ben de diyorum ki sevgilisiyle gideceği için doktor "zorla" getirildiğini düşünecek ve başı belaya girmesin diye muayene etmeyecek.
Deneyesim var şu işi, bakalım muayene ediyorlar mı etmiyorlarmı. Neyse konu sahibi fake değilse ve muayeneye gittikten sonra bizi bilgilendirirse öğrenmiş oluruz. Aksi takdirde farazi konuşmaktan öteye gidemiyoruz.

insanlar demişler ki sıkıntı adamın evleneceği kadına değil doktora inanmasında. size yalan söylediğini düşünüyorsanız evlenmeyin.

Ben sirf kocam olsun emin olsun beni alsin diye tamam demedim. Lafimin dogrulugunu kanitlatip utanmasini saglamak istiyorum. Sonrasinda ben zten esim olmasini istemem, ama oyle bi sekilde soylemek istiyorum ki asla unutmasin kendinden utansin..
hiç değmez. bu pislik için doktota gitmene değmez. bu durumu doktora açıklayıp, kendinmi rezil etmene,,küçük düşürmene değmez,kendini alçaltmana değmez.
defet pis manyağı gitsin

yazmadan duramıyorum.... raporunu al bekaretini ispatla bu adamla evlen.... ama bu adamada bekaretini verme.... yoksa evlendikten sonra maazallah bu adam senden şüpheleniyorum beni aldatıyorsun falan derse nasıl ispatlayacaksın en azından bekaretini bozmasın ki gider yine rapor alırsın ispatlarsın.... nasılsa alıştınız artık dimi....

O testi yapma düsüncenizden ben burdan utandim.
Nasil böyle bir zihniyete sahip olabilir bir insan, aileden görmüs olamazsiniz onlar böyle bir istegi duysa cildirirdi eminim hangi hakla hangi mantikla diye.
Nasil hala bu kadar cahil olunabiliyor? Mümkün mü bu kadari.
Nasil bir evde kalma korkusu.
Bir de anne baba olursunuz, olacak cocuklariniza acidim.

Kendimden yüzde bir milyon emin olsamda o adamı koluma takıp muayneye gitmem, o kim oluyormuş, ben ondan nasıl bakirlik testi istemiyorsam o da benden bakirelik testi isteyemez, bunu söylemesi, teklif etmesi bile bana hakarettir, direkt ayrılırım, dönüpte arkama bile bakmam

Nasıl ya adam senden nasıl test istiyo ne hakla bekaret önemli dedi diye sende kabul mü ettin..Bu nasıl güven böyle ilişki mi olur..Yani her durumda belge mi sunacaksın..Neyi ispatlamış olacaksın ki..Madem illa yaptırcaksın yaptır kağıdı al suratına çarp çünkü o kagıdı istediğine göre sen umrunda değilsin..Bide sende ondan belge iste seceresini tutmuş mu bakir mi değilse hıv mi mikroplu mu değilmi en doğal hakkın madem

Evlenmeden once bekaret testi isteyen bir canli - adam insan diyemeyecegim kusura bakma -
Evlendikten sonra cocugunuz oldugunda dna testi isteyebilir, buna da hazirlikli misiniz.
Bakiresiniz veya degilsiniz bu sizi baglayan bir durum ayrica biliniyorki her bakire cinsellik yasamiyor degil.
Uyanik gecinen o canli bunun icinde bir test uygulayacak miymis size?
Sonuc olarak fikri de zikri de kotu

O erkek müsvettesi ne diyecekti? sana güvenmiyorum bu sebeple rapor istiyorum mu diyecekti?
Hakkında hayırlısı olsun.. Eğer o raporu alır ve evlenirsen, burada daha çok konu açarsın...
"Çocuğun benden olduğuna inanmıyor, testi yaptırıcam ama ondan sonra nasıl davranmalıyım" gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…