fake'sede düşünmüş üşenmeyip yazmış ama bnu sonucta insanlar çok boş şeylerle uğraşabiliyolar görüldüğü gibi..Umarım yine bir ergen tarafından açılan fake bir konudur. Bir genç kızın kendi gururunu böyle ayaklar altına aldırabiliyor olmasına gerçekten çok üzülürüm fake değil ise.
Ama burdaki hatun da zorla gitmiyor ki. İsteyerek ve razı olarak gidecek. Sonrasında dava açacağını sanmıyorum. Bu olay üzerinden gittiğimizi düşünüyorum.
Bakir olması bekaret raporu istemsi için hoşgörülebilir bir sebep mi sizce? Neye tanık olursa olsun insan sevdiği kadından bunu isteyebilir mi? Bu güvensizlik değilde nedir diye sordum size daha önce de. Cevabınızdan pek bişey anlayamamıştım malum. Muhalefet olsun diye yazmıyorum, beynimin kaç noktasını kullandığım hakkında da emin olmayın derim.Kimse kadin zardan ibaret demedi zatem beynin de namusu vardir.Arti ben ya bu adam bakirse ve ilki olmasini istiyorsa esinin de ve hymencilere cok tanik olmusa vs dedim.Yazilandan cikariminiz da,beyninizin tek bi noktasini kullanmayin bir de sirf muhalefet olsun diye yazmayin
Deneyesim var şu işi, bakalım muayene ediyorlar mı etmiyorlarmı. Neyse konu sahibi fake değilse ve muayeneye gittikten sonra bizi bilgilendirirse öğrenmiş oluruz. Aksi takdirde farazi konuşmaktan öteye gidemiyoruz.ben de diyorum ki sevgilisiyle gideceği için doktor "zorla" getirildiğini düşünecek ve başı belaya girmesin diye muayene etmeyecek.
Kimse kadin zardan ibaret demedi zatem beynin de namusu vardir.Arti ben ya bu adam bakirse ve ilki olmasini istiyorsa esinin de ve hymencilere cok tanik olmusa vs dedim.Yazilandan cikariminiz da,beyninizin tek bi noktasini kullanmayin bir de sirf muhalefet olsun diye yazmayin
hiç değmez. bu pislik için doktota gitmene değmez. bu durumu doktora açıklayıp, kendinmi rezil etmene,,küçük düşürmene değmez,kendini alçaltmana değmez.Ben sirf kocam olsun emin olsun beni alsin diye tamam demedim. Lafimin dogrulugunu kanitlatip utanmasini saglamak istiyorum. Sonrasinda ben zten esim olmasini istemem, ama oyle bi sekilde soylemek istiyorum ki asla unutmasin kendinden utansin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?