Bekaret testi

insan burda o kadar çok seylere rastliyor ki... yada haberlerde falan... oturup zaman zaman düsünmüyor da degilim... birgün ciddi düsündügüm bir insan benden böyle birsey isterse ne yaparim diye....! bende korkuyorum esneklikten kanamazsa ya evlendigim insan bunu baska seylere yorarsa... insanlik halidir ne yaparim diye... sonra diyorum ki KESINLIKLE YAPMAM! kendimden eminim... alakasi yok belki ama arkadaslarim agdaciya giderler, maglum bölgelerine de agda yaptirirlar.. hiç çekinmeden, utanmadan... ben çekinirim utanirim böyle seylerden :) degil agdaciya, ben su ana kadar herhangi bir sebebten dolayi jinekologa da gitmis insan degilim! tabiri caizse bacaklarimi ayirip da al buyur mal'im burda demedim... bunu benden isteyen insan benden es'lik beklemesin... Allah'a yakin bana uzak olsun.. neden bu kadar uzun yazdim hiç bir fikrim yok.. :)
yorumlarda biri yazmis... aynen çok begendim yazdigini, destekliyorumda...
eger o raporu kendin için almak istiyorsan, al ve o nisanlin olacak insana ver soksun bi taraflarina...

Boyle saçma bir şeyi kabul etmem. Lafima guvenmiyorsa zaten evlenmesin. Hadi boyle bi test yaptırdım diyelim, sonucu yüzüne çarpar al sana test der bi daha bana ulaşmasını engellerdim. Size normal gelmiş sanırım bu durum, siz ondan boyle bi talepte bulundunuz mu ?

he ya, evlendikten sonra başkalarıyla birlikte olmayacağı ne malummm

bu herif seni sadece bir delik olarak görüyor canım.. sen de kabul ettiğine göre kendini öyle görüyorsun üzgünüm..

bu adam bunu senden isteme cesareti gostermis.... bence tencere kapak misali birbirinizi bulmussunuz hayatinizda mutluluklar....

not: evlenince eve kamerada yerlestirir cunku o zaman da aklina takilacak acaba ben yokken.........................?????????

hayir, bu tiplerin yaptigi terbiyesizlige cevaben, kontrolu kabul etmesen, bu kez de 'bakire olmamakla, kacmakla, kandirmakla' suclanirsiniz! demez ki, 'kiz hakli, kendinden emin ve bu guvensizligi hakaret addediyor'.. gerci o kapasitede olsa zaten bunu teklif etmez..
ben sana bsy diyim mi, bu saygisiz kuskucu paranoyak TAKİNTİLİ herif var ya, raporda esnek yazarsa seni bu kez de baska kuskularla yer bitirir.. sonu gelmez bu tiplerin zulumlerinin..

Son düzenleme:
yav bu adam kan gelse de bu kez diktirdin der ya! agzimi bozdum gece gece sinirden.. terbiyesiz..
bi de konu sahibinin gitmeyi kabul etmesi yok mu! ölür müsün öldürür müsün!

Rabbim biZlere böyle sapık ruhlu adam denk gelmedi bol bol dua ediyorum rabbim çoçuklarımızı korusun bu zihniyettekilerden

Hmmm, kabul ettigine gore sana gore boyle bir kontrol gerekli ve dogru.
Benim isim bittikten sonra "hadi sira sende" derdim, bir de o muayene olsun bakalim biz de emin olalim suphe kalmasin icimizde degil mi?
Allah sana akil fikir versin ya, kendine biraz saygin olsun, yazik!

Boyle bir seyi kabulettiginiz icin size yuh olsun diyorum
Bir insan boyle bir hakareti kendine nasil yedirir hayret

Sen kendine saygı duysan buna anlayış göstermezdin güzelim. Kime neyi ispat ediyosun yaa tövbee tövbeee

Doktor raporu istemesinin gayet igrenc oldugunu yazmistim zaten ama bekaretlige onem vermesi sizin gibi insanlari neden rahatsiz ediyor anlayamiyorum.Tamamen bati ozentiligi olarak dusunuyorum.
Bir de bolca kitap okuyun.Hem yorumunuz gelisir hem okudugunuzu anlayabilmeniz.

Böyle bir adamın seni sevdiğini düşünüyorsun oylemi ?Bu adam evlenirsin seni eve kilitler ise öyle gider.Ailen arkadaşlarını göremezsiniz.
Kaç kurtul ,pişman olmak istemiyorsan

Anan-baban böyle rapor istese yine böyle sakin dururmuydun...

Sabah sabah sinirlerim tavan yaptı... Şiddettin Ş.... sini sevmiyorum ama bu konu sahibini şuan tokatlamamak için kendimi zor tutuyorum

Anan-baban böyle rapor istese yine böyle sakin dururmuydun...

Sabah sabah sinirlerim tavan yaptı... Şiddettin Ş.... sini sevmiyorum ama bu konu sahibini şuan tokatlamamak için kendimi zor tutuyorum

Dayaga karsiyim ama boylerine mustehak. Yarin bir gun "beyim beni dovduuu" diye konu acarsa hic uzulmem.

kesinlikle bu insana yol verirdim doktora giderdim sanırım yüzüne vurmak için daha sonrasında ise yoluma cıkmasını engellerdim. ayıp ya terbiyesiz kimi yiyo. kesinlikle görüşme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…