- 11 Nisan 2007
- 868
- 183
- 658
- 38
katılıyorum...o raporu alırdım sonra dürüp eline al bnu münasip br yerine koyarsın dye verirdim
yazmadan duramıyorum.... raporunu al bekaretini ispatla bu adamla evlen.... ama bu adamada bekaretini verme.... yoksa evlendikten sonra maazallah bu adam senden şüpheleniyorum beni aldatıyorsun falan derse nasıl ispatlayacaksın en azından bekaretini bozmasın ki gider yine rapor alırsın ispatlarsın.... nasılsa alıştınız artık dimi....
yav bu adam kan gelse de bu kez diktirdin der ya! agzimi bozdum gece gece sinirden.. terbiyesiz..Kendileri önüne gelen kadınla yatsınlar, evlenecekleri kadından rapor istesinler. Adına da NAMUS desinler. Kan gelmezse düğünden sonra gidersiniz neden baştan gidiyosunuz ki ?? Niye baştan gidip kendini rezil ediyosun ki ?? Kontrol ettiriyo beyefendi hadi esnek değil ama kızlığın yok o zaman ne olacak ??
Bakir olması bekaret raporu istemsi için hoşgörülebilir bir sebep mi sizce? Neye tanık olursa olsun insan sevdiği kadından bunu isteyebilir mi? Bu güvensizlik değilde nedir diye sordum size daha önce de. Cevabınızdan pek bişey anlayamamıştım malum. Muhalefet olsun diye yazmıyorum, beynimin kaç noktasını kullandığım hakkında da emin olmayın derim.
Anan-baban böyle rapor istese yine böyle sakin dururmuydun...
Sabah sabah sinirlerim tavan yaptı... Şiddettin Ş.... sini sevmiyorum ama bu konu sahibini şuan tokatlamamak için kendimi zor tutuyorum
eşi dövmücek ama. ben şahsen dövme konusunda şuan şiddetle adayımDayaga karsiyim ama boylerine mustehak. Yarin bir gun "beyim beni dovduuu" diye konu acarsa hic uzulmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?