Bekaret testi

"Sana güvenim tam ama esnekse kafamda soru işareti kalmaz" demek sana güvenmiyorum demenin kıvrılmış versiyonudur, kesin ve net.
Korkacak bir şeyim yok diyorsunuz, durumun farkında değilsiniz anlaşılan. Bir insanın size bu cüreti göstermesine izin veriyorsanız, hayatınız boyunca çok çekeceksiniz demektir. İşte tam da bundan korkmalısınız.
O testle birlikte daha değerli ve kıymetli mi olacaksınız onun gözünde, ne onur kırıcı, ne berbat bir şey bu, nasıl makul bir şeymiş gibi düşünürsünüz aklım almıyor.
İmzaları atmadan önce ikiniz de acilen psikologa gidin lütfen.

Anladigim kadariyla testi kendin için mecbur gördün başka türlü düşünmesi n diye kendini aklayip sonra kırılan gururunla haydi yoluna diyeceksin...ama seven kişi güven duymali saygı duymali varsay esnek ve test yapılmamisti senin sözüne itimat etmeyecek mi?
ne günlere kaldık.sizin için çok üzüldüm onur kırıcı gerçekten .

ya bırakın şu dangalakları ya daha fazla dötünü kaldırmayın şu erkek görünümlü tanımlanmayan cisimlerin....

siz biliyor musun sirf kizlar bakire kalsin diye dogu toplumlarinda tersten iliski ve gayligin yaygin oldugunu..bence siz acin biraz okuyun dunyada neler oluyor diye..kimse kimsenin mali degil ve iki insan -gercekten- birbirini seviyorsa ve aklillari baslarindaysa bedenleri hakkindaki kararlar sadece kendilerini ilgilendirir.doktora bekaret raporu isteyen sevgililere halt yemek duser.

sizde yaptirin o testinizi,nasil olsa yillardir destan yazmissiniz kendinizi korumakla...sizden sonra gelecek nesillere iyi ornek olur boyle cagdisi uygulamalar..
sunu unutmayin bu ulkede kendi kimi insanlar istegi disinda cinsel istismara maruz kaliyor,icine atiyor kimseyle paylasamiyor.sonra evlilik zamani gelince sizin sevgiliniz zihniyetindeki insanlar yuzunden ruhsal cikmaza girenler,kendine zarar verenler dolu..
millet farkli farkli gunes sistemleri kesfediyor sizin sevgiliniz gibi zihniyetler insanlarin bedenleri hakkinda saygisizca kesifler yapsin dursun!yazik!

Sabah sabah başlığı görüp sinirim zıpladı. O da kimseyle sevişmemiş olduğunu kanıtlayacak mı size? Bir de sevgisinden eminim diyorsunuz ya pes, akıl tutulması yaşıyorsunuz bence. Valla erkek arkadaşım bana bunu dese al şeyini de git bi daha da karşıma çıkma derim. Aklında şüphe kalmazmış! Güvenmiyorum demiyor da şuna..

Erkeği ilah gibi görenler oldukça işimiz zor modern çağdaş olanları da görüyoruz verdiği kararı bir kenara itip eve kız gitmem lazım yok evlencem kız olmam lazım dr dr koşturuyorlar kurdela da tak tam olsun

Şu ırka bu kadar yüz vermeyin ya bırakın

kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ve halen bekaret testlerinden bahsediyoruz pes yani...

bu adam sizi sevmiyor bu gerçeği ilk önce kabul edin sonrasın da defedin gitsin...

bir kadın olarak kendini bu kadar aşağılatabildiğin için senin yerine ben utanıyorum. sen de ona bir şekilde bakir olduğunu ispatlatacak bir test yaptırsana.
onun beyninin zarı yırtılmış seninkine sarmış. terbiyesiz adam. sizin gibiler yüzünden kadın aşağılık bir varlık olarak görülüyor işte. yarın öbür gün de eve birini aldın mı almadın mı bunu ispatlamanı ister senden.
bir de sonrasında nasıl davranayım diye soruyorsun. ben de nişanlımdan önce bir şey yaşamadım ama bunun konusunu bile açsa direk ayrılırdım. bunun korkmakla alakası yok, benim kendime saygım var.
demek ki seni böyle şeyler yapacak bir kız olarak görüyor ki aklımda kalmasın diyor.
ben olsam ayrılırdım. ne düşünürse de düşünsün. illa test yaptıracaksan yaptır sonra ayrıl. ya da evlen, senin gibilere müstehak böyle herifleri ömür boyu çekmek.

BEN OLSAM İNADINA RAPORU ALIRDIM HİÇ BİŞEY YOKMUŞ GİBİ SONUCU VERİRDİM ELİNE Bİ DAHA DA YÜZÜMÜ BİLE GÖSTERMEZDİM.

Yoookkk artıkkkk Onun senden bunu istemesi kadar senin bunu kuzu kuzu kabul etmende iğrençç.. Çok merak ediyorum doktora gidip ne diyeceksiniz? Şeeyyy bu yanımda duran adam sıfatlı şahsiyet benimle evlenmek istiyor ama bir çeşit ruh hastası olduğundan benden bekaret testi istedi ve bende kabul ettim. Bu sebeple burdayım hadi bak bakalım bakire miyim değil miyim yada zarım mı esnek Tek kelimeyle iğrençsiniz

şaka gibi bekaret raporumu kaldı. ilk gece çarşafta asın bari birde kurdale takalım tam olsun.

lütfen kendınıze saygı duyun erkek arkadasınız saygı duymamıs bari sizin kendinize saygınız olsun

Zarsızda ilişki cesitleri var canım yani hersey zarmıymıs. Sevişmiş olabilirsin ama zarın saglamdır inşallah mı diyor sayın erkek arkadasın? Sen kac yasında her dedigini yapıyorsun ayrıca?

Böyle bir isteği olan adamın size gerçekten güvendiğine inanıyor musunuz? Belliki o raporu çıkarıcaksınız. Sonrasında da bu adamla devam edeceksiniz. Sadece biraz trip atma niyetindesiniz. Yazık gerçekten çok yazık. Kendinizi bukadar değersizleştirmeyin.
Bu isteği bekarete önem vermesinin değil size değer vermemesinin bir kanıtı bence. Size güvenmiyor herşeyi bir rapora bağlıyor. Zaten bu adam ileride yanlış anlama sana güveniyorum ama gelen sucuya güvenmiyorum deyip eve kamera takar sonra sana güveniyorum ama sokaktaki insanlara güvenmiyorum der sizi eve kapatır sonra yine sana güveniyorum ama arayanlara güvenmiyorum diyerek telefonlarınızı dinler. Sizde nevar bekarete önem veriyo işete ne güzel batı özentisi değil dediğiniz gibi ne güzel beni kıskanıyo beni seviyo diye kendinizi teselli edersiniz. Bu adam size güvenmiyo ve hatta size değer vermiyo ilişkinizin bütün anlamını iki bacağınızın arasındaki şeye bağlamış ve siz buna tahammül edebiliyorsanız gerçekten yazık.

ya bunu nasıl dile getirebilir ARKADAŞ gerçekten hayret birşey !!!!!

sen bana bekaret testi getir önce bende sana getiririm hiç problem değil canısı der enseye şaplak eşliğinde gönderirdim.
oturmuş bunları mı düşünmüş sakın böyle bir şeyi kabul etme.

senin sözüne güvenmemesi acayip kırıcı bir durum dedikleri gibi illa bekaret zarımı neler neler yapardın onu bozmadan böyle birşeyi düşünmesi demekki kendisi güvenilmeyecek biri illa somut delil istiyor..Aşkta bir ömür de bunun bir önemi var mı? Bırakacak mı seni yani öyle değilsen??? Bumu sevgisi... Sen evet demişsin yaptıracaksın belli ama ondan sonra bence sana güvensizliğinden dolayı konuş hatta tavır al baya soğuk davran birdaha sana güvenmemek ne demek anlasın yoksa ömür boyu böyle saçmalıklarıyla ugrasırsın yüz verme birdaha cesaret edememsin bence

Ya allah aşkına neyin hırsını yaptın bu kadar "benim alnım ak" falan.
Bekaret mi alnını aklıyo senin?
Madem kafaya koydun, gidip yaptıracaksın, raporu eline verdikten sonra terk et.
Bu ne cürret ya.

bu nasıl bir aşağılamadır?
sevdiğine falan da emin olmayın, sevdiği kadını bu duruma düşürmez düşürmemeli insan
bu , ilk ve en büyük taviziniz olur
böyle bir kişilikten gelecek sonraki depremleri göze alıyorsanız devam edin

(not:bekareti önemsiyor olmasına saygı duyarım, rahatsızlığım kesinlikle size yaşatıyor olduklarından!)

cok buyuk bi hakaret ortada guven diye bisey yok sen de bakalim ona testi yaptirmiyorum ben vazgectim bakalim ayrilicakmi senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…