Bekaret testi

Mesajlariniza baktim ne tesaduftir ki yine ayni boyle bir uye ile tartisma halindesiniz .Diger mesajda konu sahibini kucuk dusurucu cumleler felan..
Hadi arkadasim isine,saldirgan ve sivri olmayi farklilik zanneden insanlarla yarisacak kadar kavgaci dilim ve ruhum yok benim.

ya bide diyelim kan gelmedi.. napıyo bu insanlar hadi gidelim esnek mi yoksa bakire değilmisin öğrenelim deyip doktor damı alıyolar soluğu anlayamıyorum..

neden erkeklerin de bakirliğini test etmenin bir yolu yöntemi yok ki ?

o zaman görürlerdi günlerini , sabah akşam teste sokardım valla

çok çirkin bir tavır bu ya !!

10-12 günlük bir üyenin beni kavgacı olarak nitelendirmesi çok komik. Size hakaret etmedim, küfü etmedim, aşağılamadım. Siz saldırgansınız ilk mesajdan beri. Sadece bana değil, şu konuda size cevap yazan herkese. Benimle yarışamayacağınız doğru ancak saldırganlık konusunda değil. Neyse polemik yasak, munenin cımbızına yakalanmak istemem.

Sana açıkça mal muamelesi yapmış. Defolu musun diye emin olmak için kontrol ettirmek istiyor.
Sen de kabul etmişsin ya, işte o yüzden ne yaşasan müstehak sana:) Buradan ne söylesek boş.

ya bide diyelim kan gelmedi.. napıyo bu insanlar hadi gidelim esnek mi yoksa bakire değilmisin öğrenelim deyip doktor damı alıyolar soluğu anlayamıyorum..
Alan var bacım işte. Güvenmeyen. Kuzenim hemşire. Bir gece nöbettte bir hasta gelmiş yeni gelin ilk gece kan gelmemiş adam defalarca denemiş kan gelmedi niye diye rahmini paramparça etmiş ve kan kaybından ayakta duramıyomuş. Adam ailesini de toplamış hastaneye. Doktor kontrol etmiş kadında rahim diye bişey kalmamış zaten. Ve kızlığı doğuştan yokmuş. Damadın ailesi bozuk mu diye doktorun üzerine yürümeye başlamışlar. Doktor da ağzını geleni söylemiş. Kızın doğuştan olmadığını rahminin paramparça oldğunu. Rabbim böyle psikopatlardan korusun bizi.

Diyorum ya beyniniz tek bi noktadan calisiyo.r 10-12 gunluk bi uyenin baska bi uyeligi daha olamaz mi veya uyeliksiz takip edemez mi KK yi.

Valla o raporu göstermeden önceki ve sonraki durumu kendi halimmiş gibi düşünüyorum.
Şimdi bir kere evleneceğim adam benden o raporu isteyemez istiyosa eğer ilişkinin sonunu getirdiğini bilir
Benim lafıma sözüme güvenmeyen adamla ne işim olur ya ?
Evlendikten sonrada her olaya rapor mu çıkarcam ben Allah ım !!!
Kusura bakma ama bunu söyleme cürretini sen göstermişsin o cürreti göstermeye cesareti varsa sen buraya bunu dert diye yazmazdın.
Evlilik öncesi ilişki yasayanlara karsı değilim herkesin kendi sorunu. Yasadıysam yasadım derim arkadas neden sakliyim yasamadım diyosam yasamamısımdır yasadıysam yasadım derim rapor neyin nesi?
Şimdi senin soruna gelelim bence o raporu çıkar eline ver. Evlilik yoluna girdiğim adam benim sözüme güvenmiyosa hayatımda yeri yok de çek git.
Bende evliyim eşimle tanısmadan 3 yıllık ilişkim vardı eşimle yaklasık 1 bucuk yıl snra tanıstık bunu eşim bilioyodu hiçte önceki ilişkimle ilgili bişey sormadı. Niye sormadın dediğimde o geçmişte kaldı bugün önemli dedi. Neyse asık olduk 1 bucuk ayda sözlendik nişanlandık 8 ay nişanlı kaldık. Evlendiğimizde ilk gecede kan gelmedi hiçte geldiğini görmedim eşim bana raporunu lafını bırak imasını bile yapmadı. O da erkek sanırım .

O da sana kendi bekaret raporunu verecek mi?

kendileri istediği haltı yer ama sevdiği bile olsa bakire ister. Ben zaten evlenmeden birlikteliğe karşıyım ama bu düşünce yapısınada sinir oluyorum.

Gidip bekaret kontrolünü yaptırın. çünki eğer yaptırmazsanız, bakire olmadığınızı düşünecek belliki. sonucu birlikte öğrendikten hemen sonra, ben bana inanmayan güvenmeyen ama sevdiğini söyleyen bir eşle hayatımı birleştiremem deyip ayrılın.

Diyorum ya beyniniz tek bi noktadan calisiyo.r 10-12 gunluk bi uyenin baska bi uyeligi daha olamaz mi veya uyeliksiz takip edemez mi KK yi.
Ben kibleyeyim o zaman. Başka bir üyeliğiniz varsa çıksın ortaya. Bu da yasak malum. Kendinize İyi Bakın... Mutlu günler.

Git Dr doktor sorun olmadığını söylesin ve sende bana güvenmedigin için bende seni istemiyorum ben nerden bileyimn senin bakir old ispatlayamazsin da o yüzden ayrılıyorum de yol ver allah bilir kendi kaç kızla beraber olmuştur ama karısı olamayacak al sana zihniyet

Masallah kac cesit kizlik zari oldugunu nerden biliyomus.Baya bi arastirmis tecrube edindim desene erkek musvettesi !

ben olsam sen de biseksüel olmadığına dair rapor al derdim hoş öyle bir rapor yoktur da sırf gıcıklığına derdim bunu yani nereden bileyim senin erkeklerle de yatmadığını derdim tövbe tövbe

1- bu adam sizi zerre kadar sevmiyor.
2- ona ne o şeylerden
3- kişi herkesi kendi gibi zannedermiş
4- ben olsam bu adamın yüzüne bile bakmazdım. Haa madem test yaptıracaksınız. Aldığınız kağıdı yüzüne vurup bir daha aynı ortamda olmayı bile istemeyin. Ben olsam arkama bile bakmadan kaçar kurtulurdum. Böyle sevgi olmaz olsun. Kan beynime sıçradı.
Adam belliki zamanında biseyler yaşamış . Kişi karşısındakini kendi gibi bilir. Bence sizde ondan öyle bir rapor isteyin. Ortalıkta hastalık kol geziyor. Her şey olabilir hayatta.

Yok esnek olabilirmişte yok aslında güveni tammışta bi top alsın sektirsin gitsin.
Ne küçük düşürücü bir durum yaa. Canına ot tıkarım böylesinin.
O zaman o da ürolojiye gitsin bakalım her şeyi tamammıymış.
Bende sana güveniyorum sevgimden şüphen olmasın ama bilmem lazım her şeyin tam mı değil mi de!
Bakalım ne cevap verecek. Emin ol tamam canım demez. Kapının önüne koyar direkt seni.

cok sacma hemde cok sacma neymis bu kixlik zari yaaa sana gercekten deger veren guvenen bir insan bole bisry istemez eger doktora gidersen kendinin ve ailenin degerini dusureceksin beim kixim olucak sevgilisi bole bisey isticek heee dusunmek dahi istemiyorum

Kimseyi ilgilendırmez bu durum ve kımseye bırsey ispatlamak zorunda da değilsin..Sen de AIDS Testı yaptır ,sperm sayını ölctur de sen de ona ..Bakalım cocugu oluyor mu veya HIV vırusu kapmıs mı oncekı yattıklarından...!!! Ben olsam asla yaptırmazdım bu bakıre bırı ıcın utanc verıcı ve assagılık bır durum..Asla yaptırmamalısın..Senı oldugun gıbı kabul etmeyecekse defolup gıtsın yoluna..
Son dakıka evlılık sözlesmesı yapalım gıbı bırsey bu yaa..Ne o ,onların aılede çarsaf gösterme yerıne kapı gıbı rapor da mı ceyıze konuyormus yuh neler duyacagız daha ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…