Bekaret testi

Ben senin yerinde olsam o bekaret raporunu alırım, hastaneyede beraber giderim hatta. Sonra o raporu boyle kalın bir şekilde rulo haline getirip uygun bir tarafına monte ediveririm oracıkta.

Oyle kafanıza gore nasıl alıyorsunuz bekaret raporunu onuda merak ettim ?

Canım sevdiğine şüphem yok demişsinde.. Sevgi senin düşündüğün tarz da birşey değil.. Seven erkek Karısı olacak Kadından böyle birşey istemez.. Bu nasıl bir mantalite?... Bence ona kalbi ve ruhu bâkire olan bir kadının , Herşeyden daha değerli OLDUĞUNU.. Bunu da doktor raporuyla değil ancak kendi kalbi ve karakteriyle anlayabileceğini.. Ama onda da bunu anlayabilecek Yürek olmadığı için hiçbir zaman birlikte olamayacağınızı söyle.. Ve arkana bakmadan Yürü git.. Seni sadece sen olduğun için seven birini bulana kadar da yalnız yürümeye devam et..

siz kaç yaşındasınız yavrum? bana eşim sorma bile sormadı bakire misin diye birde rapor isteyecek,bir tokat çakar yol verirdim.çok fena sinirlendim şimdi yaaaaaaaa

Açık açık guvenmediğiniz soyluyor.anammmmm aslan kocam benim ıkı sene vajınusmusumu cektode birgun demedi aklına suoesibile düşmedi. Allah ondan razı olsun.boyle guvensızlık olur mu ya

ya bu ne biçim terbiyesizlik iğrenç ya kendisi bakir miymiş??? sende onun testini iste

Çok aşağılayıcı.
Sana bunu yapmasına neden izin veriyorsun?
Sorsan kendi rahip hayatı yaşamamıştır ama dimi?

Kendinizi alarak düşüreceksiniz yani ne gerek var hadi kinlendiniz illa yaptırmak göstermek istiyorsunuz bir güzel alın sonra eline verin al bununla evlen olmadı münasip bir şekilde neyse devam etmiycem sinirlendim

Böyle küçük düşürücü saçma bir istek olamaz. Yaptırmana birşeyleri ispat etmene asla gerek yok. Böyle bir insanla beraber olmak çok mantıksız ve yakışıksız bence.

Tatlım sen bana laf soktuğunu mu sanıyorsun? Önce düzgün cümle kurmayı öğren sonra düşünürüz laf sokma kısmını. Bekaretliğe önem vermek ne demek allah aşkına? Bakireliğe ya da bekarete önem vermek olmasın o??? Karışmış ikisi birbirine kafanda. Bak benden sana bir tavsiye, bolca kitap oku. Hem düzgün cümle kurabilirsin böylece hem de anlatımın gelişir. Biz de seni anlarız belki o zaman.
Ben ne zaamn bakireliğe önem verenler beni rahatsız ediyor demişim? Dön bir tekrar oku. Sizin at gözlüklerinizle bakmayan biri çıkınca karşınıza hemen batı özentisi diye yapıştırın. Başka bildiğiniz bir şey var mı acaba?

raporu alır sonra da hadi canım sen yoluna ben yoluma derdim bu nasıl bir saçmalık ya güvenmiyorsan evlenemeyeceksin bu kadar basit. Esnekmiş zartmış zurtmuş saçmalamış tamamen kendini haklı çıkartmak için

KENDİNE SAYGIN OLSUN GÜVENİN VAR ANLADIM DA KUŞKUYLA HEP SİZİ YER BU ADAM .BIRAKIN SİZE İNANMAYANI YA BEKARET RAPORU DA NEDİR !!! KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ DİYORUM KENDİ TEMİZ Mİ SİZ BUNDAN EMİN MİSİNİZ

Tamam tatlim senin bi kizin olsun sen ona istedigi herkesle birliktelik yasayabilecegini, bu isin ekmek yemek su icmek gibi oldugunu soylersin.

Hatta anne kize el ele tutusup kurtaj operasyonlarina bile gidersiniz

Arti ben dindar olmadigimi basinda belirtmistim bu dini degil ahlaki bi degerdir ve bu benim gorusumdur.Sevgililer sevissinler opussunler ama bu kastettigimiz sey cinselliktir ve ikisi bambaska seylerdir.

yav bu adam kan gelse de bu kez diktirdin der ya! agzimi bozdum gece gece sinirden.. terbiyesiz..
bi de konu sahibinin gitmeyi kabul etmesi yok mu! ölür müsün öldürür müsün!
Yani kızlık zarı çeşitlerini araştıran adam diktirmeyi de araştırmıştır kesin. Evlendi kan gelmedi bi kaç gün sonra peki tamam gidin esnek olduğunu öğrenin dönün. Ona tamam. Ama bu şekilde. Baştan öğreneyim de hemen ayrılalım evlenmeden. Namus bekçileri pislik erkeklerden tiksiniyorum artık.

Sana olan sevgisi neyse de saygısı.. esnekse filan şüpheye düşmesinmiş, bak bak.. sana, senin sözüne güvenen zaten şüpheye düşmez nasıl savunma bu, biz eşimle sevgiliyken bu konu açıldığında konuşmama izin vermeden 'sana güvenim sonsuz ama her halinle de kabulümsün' demişti.. sen o doktora gitmek o psikolojiyi yaşamak kolay mı sanıyosun, seni o duruma düşüren adama sevgin aynı kalıcak mı sanıyosun.. sen o testi yaptırır o adamlada evlenirsin.. hayırlısı olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…