Tatlım sen bana laf soktuğunu mu sanıyorsun? Önce düzgün cümle kurmayı öğren sonra düşünürüz laf sokma kısmını. Bekaretliğe önem vermek ne demek allah aşkına? Bakireliğe ya da bekarete önem vermek olmasın o??? Karışmış ikisi birbirine kafanda. Bak benden sana bir tavsiye, bolca kitap oku. Hem düzgün cümle kurabilirsin böylece hem de anlatımın gelişir. Biz de seni anlarız belki o zaman.Doktor raporu istemesinin gayet igrenc oldugunu yazmistim zaten ama bekaretlige onem vermesi sizin gibi insanlari neden rahatsiz ediyor anlayamiyorum.Tamamen bati ozentiligi olarak dusunuyorum.
Bir de bolca kitap okuyun.Hem yorumunuz gelisir hem okudugunuzu anlayabilmeniz.
hakikaten öylegarantiğ belgedsi istiyo5 resmen. tse belgeli :)
Tamam tatlim senin bi kizin olsun sen ona istedigi herkesle birliktelik yasayabilecegini, bu isin ekmek yemek su icmek gibi oldugunu soylersin.siz biliyor musun sirf kizlar bakire kalsin diye dogu toplumlarinda tersten iliski ve gayligin yaygin oldugunu..bence siz acin biraz okuyun dunyada neler oluyor diye..kimse kimsenin mali degil ve iki insan -gercekten- birbirini seviyorsa ve aklillari baslarindaysa bedenleri hakkindaki kararlar sadece kendilerini ilgilendirir.doktora bekaret raporu isteyen sevgililere halt yemek duser.
sizde yaptirin o testinizi,nasil olsa yillardir destan yazmissiniz kendinizi korumakla...sizden sonra gelecek nesillere iyi ornek olur boyle cagdisi uygulamalar..
sunu unutmayin bu ulkede kendi kimi insanlar istegi disinda cinsel istismara maruz kaliyor,icine atiyor kimseyle paylasamiyor.sonra evlilik zamani gelince sizin sevgiliniz zihniyetindeki insanlar yuzunden ruhsal cikmaza girenler,kendine zarar verenler dolu..
millet farkli farkli gunes sistemleri kesfediyor sizin sevgiliniz gibi zihniyetler insanlarin bedenleri hakkinda saygisizca kesifler yapsin dursun!yazik!
Yani kızlık zarı çeşitlerini araştıran adam diktirmeyi de araştırmıştır kesin. Evlendi kan gelmedi bi kaç gün sonra peki tamam gidin esnek olduğunu öğrenin dönün. Ona tamam. Ama bu şekilde. Baştan öğreneyim de hemen ayrılalım evlenmeden. Namus bekçileri pislik erkeklerden tiksiniyorum artık.yav bu adam kan gelse de bu kez diktirdin der ya! agzimi bozdum gece gece sinirden.. terbiyesiz..
bi de konu sahibinin gitmeyi kabul etmesi yok mu! ölür müsün öldürür müsün!
Sana olan sevgisi neyse de saygısı.. esnekse filan şüpheye düşmesinmiş, bak bak.. sana, senin sözüne güvenen zaten şüpheye düşmez nasıl savunma bu, biz eşimle sevgiliyken bu konu açıldığında konuşmama izin vermeden 'sana güvenim sonsuz ama her halinle de kabulümsün' demişti.. sen o doktora gitmek o psikolojiyi yaşamak kolay mı sanıyosun, seni o duruma düşüren adama sevgin aynı kalıcak mı sanıyosun.. sen o testi yaptırır o adamlada evlenirsin.. hayırlısı olsun!Öncelikle herkese merhaba
Öyle kötü bi durumdayim ki ilk aklima gelen buraya yazip fikir danismak oldu. Bir süredir çok güzel devam eden bir iliskim var, 10 gün önce evlenme teklifi aldigim, ve ailelerin taniştigi.. Ama az önce erkek arkasimla konustum ve söyledigi kanimi donduracak cinstendi.. Bana olan sevgisinden kesinlikle şüphem yok bunu belirteyim. Sana birsey söyliyecegim ama kesinlikle yanlis anlamandan korkuyorum dedi, soyle dedigimde senden bekaret raporu istiyorum ama bunu isterken kesinlikle güvensizlik olarak algilama bir kaç çesit kizlik zarinin oldugunu ve evlendigimizde esnek bir durum olusursa kanama olmadiginda en azindan hiç bir düsünceye kapilmamis olurum dedi.. Benim kendime kesinlikle güvenim sonsuz doktora gitme konumda bi sıkınti yok ve o doktora onunla beraber gidecegim de sirf bu sebeple alnimin açik oldugunu gostermek istiyorum. Sonrasinda nasil bir tavir takinacagim konusunda hic bir fikrim yok, ona kesinlikle yansitmadim peki deyip kabul ettim. Bekarete önem verdigini iliskinin basindayken zaten söylemisti, gecmisimde biseyler yasayip yasamadigimi sormustu.. Tabi ki boyle bisey asla yasamadim o konuda zerre sıkıntım yok. Ve o raporu veya rapor verilmese bile doktordan birebir duymasini istiyorum ama bu olaydan sonra ne yapacagimi doktordan duyduytan sonra ona nasil davranacagimi bilmiyorum. Sizce nasil bi tavir veya neler söylemeliyim? Kanitlama, ispatlama durumun yok bunu yapma demeyin çünkü o konuda dedigini yapip sonrasini soruyorum. Bu durumda sizlerin tepkisi nasil olurdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?