- 9 Eylül 2008
- 1.054
- 841
- 683
Tamam tatlim senin bi kizin olsun sen ona istedigi herkesle birliktelik yasayabilecegini, bu isin ekmek yemek su icmek gibi oldugunu soylersin.
Hatta anne kize el ele tutusup kurtaj operasyonlarina bile gidersiniz
Arti ben dindar olmadigimi basinda belirtmistim bu dini degil ahlaki bi degerdir ve bu benim gorusumdur.Sevgililer sevissinler opussunler ama bu kastettigimiz sey cinselliktir ve ikisi bambaska seylerdir.
Hmm anladım şimdi..İyi ama sonuçta herkes böyle yapmak zorunda değil ki..Yani evlendikten sonra bekaretini korumak zorunda değilsin,sonuçta Allah katında sana helal kılınmış kocan o senin..
Kimseyi ilgilendırmez bu durum ve kımseye bırsey ispatlamak zorunda da değilsin..Sen de AIDS Testı yaptır ,sperm sayını ölctur de sen de ona ..Bakalım cocugu oluyor mu veya HIV vırusu kapmıs mı oncekı yattıklarından...!!! Ben olsam asla yaptırmazdım bu bakıre bırı ıcın utanc verıcı ve assagılık bır durum..Asla yaptırmamalısın..Senı oldugun gıbı kabul etmeyecekse defolup gıtsın yoluna..
Son dakıka evlılık sözlesmesı yapalım gıbı bırsey bu yaa..Ne o ,onların aılede çarsaf gösterme yerıne kapı gıbı rapor da mı ceyıze konuyormus yuh neler duyacagız daha ya...
Ben kibleyeyim o zaman. Başka bir üyeliğiniz varsa çıksın ortaya. Bu da yasak malum. Kendinize İyi ki kib Bakın... Mutlu günler.
Ben kibleyeyim o zaman. Başka bir üyeliğiniz varsa çıksın ortaya. Bu da yasak malum. Kendinize İyi Bakın... Mutlu günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?