Bekaret testi

bakin 5 yillik evliyim,Allahima hamdolsun evladim da var,bidefa agzinizi toplayin evlat uzerinden burda abuk yorumlar yapmayin..ikincisi sen al raporunu al al..sonra evlenip kizliktan kadinliga terfi ettiginde baska biriyle yattin mi yatmadin mi diye ustune gelirse napacaksin???? yine mi doktora gideceksin!!!
ama sizin gibilere mustahak boyle adamlar,evlen evlen de gor icinden nasil bi canavar cikiyor..sen bedenden ibaret degilsin anladin mi!! diyemedin mi benim raporum sana olan sevgim ruhum..ezdiriyosun kendini..ve utanmadan burda cocuk uzerinden yorum yaziyorsun..evlat sahibi degilsin,bilmiyorsun ki evladin yaninda anne baba kaya gibi durmali..o benim bedenime demir atip dunyaya geldigi gunden beri hatasiyla sevabiyla kabulumdur anliyor musun!

Edep once diline ugrasin!!

Hadi diyelim gittiniz aldınız o raporu ya da bir doktordan duydu (terbiyemi bozcam ama) sıfır numara el değmemiş kızsınız. Eeee sonrasında aynı sevebilecek misiniz bu adamı? Saygınızı hiç yitirmeyecek misiniz? Bana böyle bir teklif yapıldığı anda karşımdaki benim için biter. Diyorum ya adamın canına ot tıkarım. Terbiyesizz yaa çok sinirim bozuldu. Bir de kabul ettim demişsiniz size de hayret ettim valla. Sana ne benim kukumdan der geçerim. Tövbe tövbe..

Hmm anladım şimdi..İyi ama sonuçta herkes böyle yapmak zorunda değil ki..Yani evlendikten sonra bekaretini korumak zorunda değilsin,sonuçta Allah katında sana helal kılınmış kocan o senin..

2014'ün sonuna yaklasiyoruz fakat ve bu yorumu 2014'ün yilin yorumu olarak ilan ediyorum!

Bence de sperm testi istesin.Bu daha mantikli bir talep.Sonucta konu sahibi cocuk istiyorsa ilerde buyuk sorun olacaktir.Bekaret raporu isteyen densize bu testler az bile.

iyiki güveniyo he. yok esnek olurmuşta bilmezse aklına kalırmışta bla bla bla.

Gerçekten güveniyor olsaydı böyle bahanelerin altına sığınmazdı bence, onun söylediklerinde tek bir mantıklı kelime bile yok.

Gidin kuzu kuzu yaptirın bekaret testini o halde. Sevgisinden şüphesi yokmuşda, güveniyormuşta. Bırakın Allah aşkına.
Size zerre kadar güvenmiyor bu adam.
Sonrasında ne yapacağınızı siz düşünün, biz ne diyebiliriz ki.
Gurunuzu baştan bu kadar ayaklar altına alıp, kendinizi bu kadar ezdirip sonrada burda konu acmayın bir zahmet dayak yedim, eşim evden kovdu vs diye.
Bu size hakarettir net.

inanın güveni geçtim,insan yerine koymuyor. konu sahibinin bir çeşit soğan zarından farkı yok onun için. ona baktığında sadece zar görüyor.

bu konu kapanmadı mı hala ya git kızım herifi ikna için al raporu,sende rahat et,bizde

ilk önce kadınlar bu duruma karşı çıkmalı diye düşünüyorum.
sonuçta bir kadın rahat rahat gidip bekaret testi yaptırmayı kabul ediyorsa, erkeklerden bu muameleyi daha çok görürüz.
eğer güvenmiyorsa evlenmesin o zaman.
lütfen böyle meselelerde erkeklere asla prim vermeyin. başta kadınlar zaten ne yapıyorsa kendilerine yapıyor.
neden hiç erkeklerin bekareti sorgulanmıyor?

36 sayfa olmuş konu da bekaret testinden batı özentiliğine hatta kitap okumaya kadar gelmiş.. gören de olsa gerçekten okuyan bir millet olduğumuzu falan zannedecek o değil de ben gerçekten batıya çok özeniyorum yaw, en azından onlar kendilerini "mış" gibi göstermiyorlar..

Ben kibleyeyim o zaman. Başka bir üyeliğiniz varsa çıksın ortaya. Bu da yasak malum. Kendinize İyi ki kib Bakın... Mutlu günler.

iyi
Ben kibleyeyim o zaman. Başka bir üyeliğiniz varsa çıksın ortaya. Bu da yasak malum. Kendinize İyi Bakın... Mutlu günler.

Cevabinizi kiblemeyle vermek cok yakismis size.Erdemli olmaniz nezaketli sekilde cevap verebilmeniz zaten beklenemezdi cunku beyninizin faekli goruslere kapali ve en iyisini siz bilirsiniz her yorumunuz da oldugu gibi..

öyle rapor almak mesele değilki mesele kafa yapısının böyle olması bence

Nisanliniz takintili bu konuda anldigim kadariyla,sizede guvenmiyor ki bu raporu istedi.anlattiklari hikaye,vay esnekmis neymis..madem zarin bir kac cesit oldugunu biliyor,olasi olumsuzluklara karsida takinacagi tavri bilir,olurya kan gelmez yada az gelir.ha demekki esnek der,kotu birsey dusunmez.bunu raporla ispat mi etmek lazimmis.
Sizin yerinizde olsam gideceginiz doktorla onceden konusup,muayene icin nisanlinizla gittiginizde,nisanliniza guvenmiyorsan evlenmeyeceksin arkadasim,bu ne kadar onur kirici bir davranistir,hicbir hastami bu duruma sokmam ben dedirtirdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…