Bekaret testi

suphelenirmis esnekse. by ne demek arkadasim sana güvenmiyorum ki aklima o tur seyler gelir demek. ya bi kadin nasis kabul eder bunu anlamiyorum... nesin sen insansın hayvan secmiyor karşındaki yok testtir şudur budur. şimdi testi yaptirmadan ayrilirsan demekki bakire degilmis der testi yaptir suratina firlat ayril bence.. zerre guven olmayan iliski kendini en başında bellj etmiş. ..ppislik adam sınır oldum ya..

kendisi erkektir yapar mantığındadır asla kabul etmezki kız sevmiş kabul etmiş işte ıspatlama gereksinimi duymuş ama çok onu kırıcı bir davranış yaaa

Bence de testi yaptir suratina firlat ve ayril. Cok asagilayici bisey istemis senden bunu nasil kabul edersin ne kadar gurur kirici bisey. Suan belki sana cok kirici gelmiyo olabilir bilmiyorum ama eminim ki o testi yaptirdiktan sonra ona karsi soguycaksin. Eger seviyosa zaten seni kaybetmemek icin ugrasicaktir sen bitti dedikten sonra. Ona dersini vermelisin

tek lafla nasılda tamam diyebildin..biraz kendine saygın olsun tek diyebileceğim bu..

Kızlar sakin olun konu sahibi ortalıkta bile yok.

Ay Aynisini yasadim. Sana tek tavsiyem doktor aciklamayi yapar yapmaz yuzugu parmagindan cikar ordaki masaya koy,doktorun da gozu onunde ve tek laf etmeden cik. Bu raporu isteyen gerizekalilarda ciddi bir ruh ve kafa hastaligi var. Evlenip basini yakma. Hikayemi bilahare anlatirim.

Pişkin pişkin sizden böyle bir şeyi nasıl talep eder. Çok itici. Midem bulandı.
Kendinize yazık etmeyin lütfen.
Bunu ispatlamak zorunda değilsiniz.

seni seviyor evlenmek istediğine göre ama güvensizliğide var...ve çok güzeel bahane bulmuş test için...eğer bakire çıkmaz isen evlenmeyecek...haklı ya...öyle bir zamanki bu zaman kızlar 14-15 yaşında cinsellik yaşamaya başlıyorlar,avrupalılara özeniyorlar..

Burada adam suçlu değil. Çünkü bunu isteyebilen bir adam benim gözümde akli melekelerini yitirmiştir. Siz yüzük atma olayını doktora gitmeden yapsaydınız daha şık bir hareket olurmuş, zira 'terk etmeyi' bile ispata tabii kılmış bazı hanımlar, üzüldüm. Neyse.

adam sadece zar seviyor seni sevdiği falan yok kandırma kendini,her evlenmek isteyen adam karşısındakine deli divane aşık olmuyor.mantıklı sebebler olsun yetiyor onlara.kaza geçirmiş bakireliğini kaybetmiş olabilirdin,tecavüze uğramış olabilirdin onuda geçtim cinsellik de yaşamış olabilirdin.güvenmediği kıza neden evlenme teklif etmiş ozaman bu.kendisine nasıl güveneceksin sen gay olma ihtimali var belki,belkide hastalıklı oda testler yaptırsın bakalım kabul ediyormu,etmeyecek görürsün,erkekler onurlarını bir kız için sizler kadar kolay çiğnetmez çünkü

Yapay kızlık zarı al hediye et onla evlensin, evliliği ve mutluluğu hak eden bir şahıs değil. Sende böyyle karaktersizlerle takıldığın için bekaret raporu değilde aklı var raporu alsan iyi olur. Bu kadar küçülttürmeyin kendinizi, çok yazık...

o raporu ona verirdim ve terkederdim

Tüm mesajlari tek tek okudum cevap veren herkese cok tesekkurler. Benim bu testi yapmayi kabul etme amacim aman beni birakmasin aman emin olsun evlensin benimle degil.. Evet bu testi olacagim daha önce soylemistim ona iliski yasamadigimi birde dedigi gibi onaylattiracam, ama daha sonra bitirecegim de.. Boyle biriyle guvenmeyenle asla devam etmem, ama beni bu sekil asagiyaliyip o testi yaptirdigi icin bi nebzede olsa yaptigindan belki utanir ve bi omur her zaman bunun pismanligiyla yasar. Benim ona yasatmak istedigim duygu budur, emin olduktan sonra öyle bisey söylemeliyim ki her hatirladiginda adamligindan utanmasidir. Beni yanlis anlayip gule oynaya gidip bunu olduktan sonra hic bisey olmamis gibi devam edecegimi düsünenler olmus, ama oyle bisey asla olmayacak. Simdilik bisey demiyorum kabul edip suratina carpip bi kelimede olsa laf edip beni o duruma o konuma soktugu icin utanç ve pismanlik yasamasini istiyorum. Kizlar gercekten icimde oyle bi aci ve hayal kirikligi var ki anlatamam.. Ben onursuz gurursuz degilim, yok deyip terk edersem bu kisiden demek zaten sakladigi bi durum varmis dusuncesi olusturupta rahat bi sekilde utanmadan devam etmesini istemiyorum. Onunda aşagilanmasini istiyorum, vicdani az da olsa sizlasin istiyorum..

Konu sahte mi değil mi bilmiyorum ama ne yazık ki "alırdım raporu, yüzüne vururdum" yorumları sahte değil. Bir hemcinsim her ne amaçla olursa olsun, hangi şartlar altında olursa olsun böyle bir muayeneyi nasıl kendine yakıştırır, onuruna gururuna nasıl yedirir anlamam mümkün değil. Beni hayretler içinde bıraktınız hanımlar. Tepki gösterir gibi yorumlar yazıyorsunuz ama içten içe hala bekaretinizi ispat derdi içindesiniz. Cidden bizim toplumumuzda bir travma bu konu kim ne derse desin.

Yuzuk atma olayini oyle yapmadim zaten. Haha, is doktora kalmadan sutladim zaten onu. Ama konu sahibinin adama unutamayacagi bir sey yasatmak istedigini dusundum.
Ve soyle de bir sey var. Kiz doktora gitmeden adamdan ayrilirsa adam sunu diyecek: haaa demrk ki bakire degilsin o yuzden doktora gitmek istemeyip benden ayriliyosun.. Bunu dusunur. Hasta zaten bunlar beyinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…