Siz ispat yoluna giderek kendi kendinizi asagiladiginizin farkinda misiniz? Yaptiginin yanlis bir sey oldugunu ona anlatabilmeniz icin o testi yaptirmaniz gerekmiyor. Bu testi yaptirirsaniz sizin hic onurunuz olmamistir zaten. Acayip sinirlendim. Siz ve sizin zihniyetinizdeki her insandan uzak olmayi dilerim. Burada da cogu kisi al o raporu ve ayril demis. Inanamiyorum. Bu kadar ucuz zihniyetleri aklim almiyor. Yaziklar olsun. Ilk defa bir konuda bu kadar sert seyler yazdim. Daha fazlasini da yazmak isterim de degmez!Tüm mesajlari tek tek okudum cevap veren herkese cok tesekkurler. Benim bu testi yapmayi kabul etme amacim aman beni birakmasin aman emin olsun evlensin benimle degil.. Evet bu testi olacagim daha önce soylemistim ona iliski yasamadigimi birde dedigi gibi onaylattiracam, ama daha sonra bitirecegim de.. Boyle biriyle guvenmeyenle asla devam etmem, ama beni bu sekil asagiyaliyip o testi yaptirdigi icin bi nebzede olsa yaptigindan belki utanir ve bi omur her zaman bunun pismanligiyla yasar. Benim ona yasatmak istedigim duygu budur, emin olduktan sonra öyle bisey söylemeliyim ki her hatirladiginda adamligindan utanmasidir. Beni yanlis anlayip gule oynaya gidip bunu olduktan sonra hic bisey olmamis gibi devam edecegimi düsünenler olmus, ama oyle bisey asla olmayacak. Simdilik bisey demiyorum kabul edip suratina carpip bi kelimede olsa laf edip beni o duruma o konuma soktugu icin utanç ve pismanlik yasamasini istiyorum. Kizlar gercekten icimde oyle bi aci ve hayal kirikligi var ki anlatamam.. Ben onursuz gurursuz degilim, yok deyip terk edersem bu kisiden demek zaten sakladigi bi durum varmis dusuncesi olusturupta rahat bi sekilde utanmadan devam etmesini istemiyorum. Onunda aşagilanmasini istiyorum, vicdani az da olsa sizlasin istiyorum..
Tüm mesajlari tek tek okudum cevap veren herkese cok tesekkurler. Benim bu testi yapmayi kabul etme amacim aman beni birakmasin aman emin olsun evlensin benimle degil.. Evet bu testi olacagim daha önce soylemistim ona iliski yasamadigimi birde dedigi gibi onaylattiracam, ama daha sonra bitirecegim de.. Boyle biriyle guvenmeyenle asla devam etmem, ama beni bu sekil asagiyaliyip o testi yaptirdigi icin bi nebzede olsa yaptigindan belki utanir ve bi omur her zaman bunun pismanligiyla yasar. Benim ona yasatmak istedigim duygu budur, emin olduktan sonra öyle bisey söylemeliyim ki her hatirladiginda adamligindan utanmasidir. Beni yanlis anlayip gule oynaya gidip bunu olduktan sonra hic bisey olmamis gibi devam edecegimi düsünenler olmus, ama oyle bisey asla olmayacak. Simdilik bisey demiyorum kabul edip suratina carpip bi kelimede olsa laf edip beni o duruma o konuma soktugu icin utanç ve pismanlik yasamasini istiyorum. Kizlar gercekten icimde oyle bi aci ve hayal kirikligi var ki anlatamam.. Ben onursuz gurursuz degilim, yok deyip terk edersem bu kisiden demek zaten sakladigi bi durum varmis dusuncesi olusturupta rahat bi sekilde utanmadan devam etmesini istemiyorum. Onunda aşagilanmasini istiyorum, vicdani az da olsa sizlasin istiyorum..
Ya hala daha bir ne kadar ''temiz'' olduğunu ispat derdindesin ya hu! Bakire olmasan ne yazar? Sen o zardan mı ibaretsin? Senin bir ruhun, düşüncelerin, fikirlerin yok mu?Tüm mesajlari tek tek okudum cevap veren herkese cok tesekkurler. Benim bu testi yapmayi kabul etme amacim aman beni birakmasin aman emin olsun evlensin benimle degil.. Evet bu testi olacagim daha önce soylemistim ona iliski yasamadigimi birde dedigi gibi onaylattiracam, ama daha sonra bitirecegim de.. Boyle biriyle guvenmeyenle asla devam etmem, ama beni bu sekil asagiyaliyip o testi yaptirdigi icin bi nebzede olsa yaptigindan belki utanir ve bi omur her zaman bunun pismanligiyla yasar. Benim ona yasatmak istedigim duygu budur, emin olduktan sonra öyle bisey söylemeliyim ki her hatirladiginda adamligindan utanmasidir. Beni yanlis anlayip gule oynaya gidip bunu olduktan sonra hic bisey olmamis gibi devam edecegimi düsünenler olmus, ama oyle bisey asla olmayacak. Simdilik bisey demiyorum kabul edip suratina carpip bi kelimede olsa laf edip beni o duruma o konuma soktugu icin utanç ve pismanlik yasamasini istiyorum. Kizlar gercekten icimde oyle bi aci ve hayal kirikligi var ki anlatamam.. Ben onursuz gurursuz degilim, yok deyip terk edersem bu kisiden demek zaten sakladigi bi durum varmis dusuncesi olusturupta rahat bi sekilde utanmadan devam etmesini istemiyorum. Onunda aşagilanmasini istiyorum, vicdani az da olsa sizlasin istiyorum..
Ortalık karıştırma kizzzO değil de "alnım ak" demişsin ya
Şu forumda bakire olmayan bir sürü kadın var
Alnımız kara mı bizim
Ne kadar asagiladiniz konu sahibini.Silip yazdigim cok sey var, her biri soylenmis ziyadesiyle, tekrara dusmeyelim.
Size bunu teklif etmekten utanmayan sonuctan mi utanacak. Sakladiginiz bir durum var mi dusuncesi olsa ne olur olmasa ne olur.
Kendinize bunu reva gormeyin, oturun dusunun ne icin katlanacaksiniz bu rezillige. Size sundugu teklif kadar bahaneleri de igrenc. Ya esnekse emin olayim ne demek ? Zar kadar degerin yok demek..
Diyelim ki gercekten gitmeyi kafaya koydunuz ve doktora gittiniz. Kendinizce onu utandiracagini dusundugunuz sozcukleri soylediniz. Utanacak sanmayin, utanmayacak. Kendine bi savunma mekanizmasi olusturacak, paranoyaklik boyle bisey. Belki de diktirdi diyecek (cok ozur dilerim), belki herseyi yapti zari duruyor diyecek, vs. vs. Bunun sonu yok yani anlayacaginiz. Boyle karaktersiz ve rahatsiz insanlari hayatinizdan cikarin, uzerler.
Ne kadar asagiladiniz konu sahibini.
Sizin cok sevdiginiz sevgiliniz olss ve gunun birinde pat diye bunu istese adim gibi eminim yaptirmayi dusunurdunuz ( :
Ekleme::::
Tüm mesajlari tek tek okudum cevap veren herkese cok tesekkurler. Benim bu testi yapmayi kabul etme amacim aman beni birakmasin aman emin olsun evlensin benimle degil.. Evet bu testi olacagim daha önce soylemistim ona iliski yasamadigimi birde dedigi gibi onaylattiracam, ama daha sonra bitirecegim de.. Boyle biriyle guvenmeyenle asla devam etmem, ama beni bu sekil asagiyaliyip o testi yaptirdigi icin bi nebzede olsa yaptigindan belki utanir ve bi omur her zaman bunun pismanligiyla yasar. Benim ona yasatmak istedigim duygu budur, emin olduktan sonra öyle bisey söylemeliyim ki her hatirladiginda adamligindan utanmasidir. Beni yanlis anlayip gule oynaya gidip bunu olduktan sonra hic bisey olmamis gibi devam edecegimi düsünenler olmus, ama oyle bisey asla olmayacak. Simdilik bisey demiyorum kabul edip suratina carpip bi kelimede olsa laf edip beni o duruma o konuma soktugu icin utanç ve pismanlik yasamasini istiyorum. Kizlar gercekten icimde oyle bi aci ve hayal kirikligi var ki anlatamam.. Ben onursuz gurursuz degilim, yok deyip terk edersem bu kisiden demek zaten sakladigi bi durum varmis dusuncesi olusturupta rahat bi sekilde utanmadan devam etmesini istemiyorum. Onunda aşagilanmasini istiyorum, vicdani az da olsa sizlasin istiyorum..
Ekleme::::
Normalde büyük konuşmayı sevmem ama bu defa konuşacağım. Asla ve asla yaptırmazdım, yaptırmayı düşünmezdim.Ne kadar asagiladiniz konu sahibini.
Sizin cok sevdiginiz sevgiliniz olss ve gunun birinde pat diye bunu istese adim gibi eminim yaptirmayi dusunurdunuz ( :
Bu ne alinganlik boyle ( :Hayır düşünmem. kafamdan geçirmem bile. Böyle iğrenç bir herifi severek geçirdiğim zamana acırım sadece.
Herkes siz değil hanımefendi, bir nikah için her şeyi yapacak kafada olmayan insanlar da var. Kendi mentalitenizi herkese yüklemeyin, yazdığınız cümle de zaten bir hakaret, KİBledim.
Annemle,babam 29 yıllık evli buradaki konuları okuduktan sonra anneme bekaret testini sordum babam yada ailesi senden böyle birşey istedimi diye(annemle herşeyi konuşuruz arkadaş gibiyiz) hayır istemedi dedi istemiş olsaydı bugün 29 yıllık evli olmazdık dedi,bizim zamanımızda bile bu tür testler istenmezdi yıl olmuş 2014 bekaret raporumu isteniyor dedi ilk defa kk duydum rapor istendiğini.Çevremde de bile duymadım.Hayır düşünmem. kafamdan geçirmem bile. Böyle iğrenç bir herifi severek geçirdiğim zamana acırım sadece.
Herkes siz değil hanımefendi, bir nikah için her şeyi yapacak kafada olmayan insanlar da var. Kendi mentalitenizi herkese yüklemeyin, yazdığınız cümle de zaten bir hakaret, KİBledim.
Tamam tatlim senin bi kizin olsun sen ona istedigi herkesle birliktelik yasayabilecegini, bu isin ekmek yemek su icmek gibi oldugunu soylersin.
Hatta anne kize el ele tutusup kurtaj operasyonlarina bile gidersiniz
Arti ben dindar olmadigimi basinda belirtmistim bu dini degil ahlaki bi degerdir ve bu benim gorusumdur.Sevgililer sevissinler opussunler ama bu kastettigimiz sey cinselliktir ve ikisi bambaska seylerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?