Bekaret testi

Siz ispat yoluna giderek kendi kendinizi asagiladiginizin farkinda misiniz? Yaptiginin yanlis bir sey oldugunu ona anlatabilmeniz icin o testi yaptirmaniz gerekmiyor. Bu testi yaptirirsaniz sizin hic onurunuz olmamistir zaten. Acayip sinirlendim. Siz ve sizin zihniyetinizdeki her insandan uzak olmayi dilerim. Burada da cogu kisi al o raporu ve ayril demis. Inanamiyorum. Bu kadar ucuz zihniyetleri aklim almiyor. Yaziklar olsun. Ilk defa bir konuda bu kadar sert seyler yazdim. Daha fazlasini da yazmak isterim de degmez!

sana guvenmiyor esi bakire olsun isteyebilir bunda bi sey yok fakat senin sozun onun icin senet olmali. sen daha once iliskim olmadi diyorsan sana guvenmeli. asil sorun bu. sen bunu soyleyip peki giderim ama seni terkederim guven karsilikli deseydin. yarin bir gun biri sana iftira atsa demek sana guvenmeyecek. sen bakire cikmazsan seni terk edecek. cunku sorun bekaret degil seni sevmiyor seni sadace kriterlerine uygun bir kiz olarak goruyor. pardon onu da henuz gormuyor. bana inanmayan yanimda olmasin guvenmeyen seviyorum demesin. bunlari nerden bildigini niye sormadin git gideceksen fakat bu adamla evlenirsen bundan sonra yapacagi her turlu asagilayici seyi hak ediyorsun. ayrica bu adam hasta olabilir sana oyle iyi dikmisler ki anlasilmadi sana inanmiyorum diyen bir sizofren cikarsa hic sasirmam

canım bazı arkadaşlar yalnış bilgi vermiş.. ben vajinismustum 6 7 ay fln kadar gayet eşimle jinekologa gittim o kızlık zarımın yırtılıp yırtılmadıgını kalınmı incemi hepsını söylemişti eşimin yanında bi sorun yok piskolojık ama zar daha yırtılmamış dedi bi cihaz fln sokmuyo senın bacaklarını kalcanı degışık şekillere sokuyo kalcanın altına ellerını yumruk yaptırıp oturtuyo vs vajinanı çekiştirip çukur yapınca zar hemen gözüküyo zaten bozulmadıysa... sevgilin eşin gibi gelsin kimlik kontrolu fln yapcak halleri yok:) ilişkiye giremiyoruz tam zarım yırtıldımı omu engelliyo de o zaten zar bozuk degilse bozulmamış daha bunları bunları yapın diyip vajı pskologuna yönlendiriyo..... amaaaaa gel gelelım kiiiiiii böyle bi adam için bunlara kalkışmana hiçççççç gerek yokkkkk

Silip yazdigim cok sey var, her biri soylenmis ziyadesiyle, tekrara dusmeyelim.
Size bunu teklif etmekten utanmayan sonuctan mi utanacak. Sakladiginiz bir durum var mi dusuncesi olsa ne olur olmasa ne olur.
Kendinize bunu reva gormeyin, oturun dusunun ne icin katlanacaksiniz bu rezillige. Size sundugu teklif kadar bahaneleri de igrenc. Ya esnekse emin olayim ne demek ? Zar kadar degerin yok demek..
Diyelim ki gercekten gitmeyi kafaya koydunuz ve doktora gittiniz. Kendinizce onu utandiracagini dusundugunuz sozcukleri soylediniz. Utanacak sanmayin, utanmayacak. Kendine bi savunma mekanizmasi olusturacak, paranoyaklik boyle bisey. Belki de diktirdi diyecek (cok ozur dilerim), belki herseyi yapti zari duruyor diyecek, vs. vs. Bunun sonu yok yani anlayacaginiz. Boyle karaktersiz ve rahatsiz insanlari hayatinizdan cikarin, uzerler.

niye kenfini o duruma sokturuyosun. bunu isteyen adam önce utanmadıysa sonra da utanmaz madem ayrılmaya kara vermişsin doktora gidp bekaret testi yaptırmanın anlamı yok zaten daha önce başkasıyla oldugunu öylediğin yazmışsın peki neden test istiyor anlayamadım

Ya hala daha bir ne kadar ''temiz'' olduğunu ispat derdindesin ya hu! Bakire olmasan ne yazar? Sen o zardan mı ibaretsin? Senin bir ruhun, düşüncelerin, fikirlerin yok mu?
O küçük düşürücü muayeneyi olacak mısın yani?
Yok bir de neymiş sonra adamı terk edecekmişsin. Sen inandın mı yani bu bahaneye? Çocuk mu kandırıyorsun? 2 naz, trip yapacaksın sonra affedeceksin. O da çarşafta kan görme fantezisini hayata geçirecek.
Bu konuya yazdığım ayrılman yönünde ısrar eden yorumlarımı geri alıyorum. Bence ayrılma, o testi yaptır, sonra da evlen. Birlikte çok mutlu olursunuz siz. Tek bir ricam var ikinizden de: Çocuk yapmayın. Yeterince örümcek beyinli yobaz var memlekette.

[QUOTEbenimmhalaumudumvar17, post: 38418054, member: 414461"]Sende ondan bakirlik raporu al...sor bakalım sıfır kilometremiymiş yoksa bayandan az kullanılmış ikinci el mi..[/QUOTE]
Coook guldum allah ta seni guldursun bayandan az kullanilmis erkek

Ne kadar asagiladiniz konu sahibini.
Sizin cok sevdiginiz sevgiliniz olss ve gunun birinde pat diye bunu istese adim gibi eminim yaptirmayi dusunurdunuz ( :

Sizin cok sevdiginiz sevgiliniz olss ve gunun birinde pat diye bunu istese adim gibi eminim yaptirmayi dusunurdunuz ( :

Hayır düşünmem. kafamdan geçirmem bile. Böyle iğrenç bir herifi severek geçirdiğim zamana acırım sadece.

Herkes siz değil hanımefendi, bir nikah için her şeyi yapacak kafada olmayan insanlar da var. Kendi mentalitenizi herkese yüklemeyin, yazdığınız cümle de zaten bir hakaret, KİBledim.

Sizden böyle birşey isteyen biri emin olun normal değildir, sonradan ayyuka çıkar anormallikleri.

Bu kücük düsürücü ve cahil testi isteyen kisinin egitim durumunu merak ettim dogrusu. Egitimi nedir bu kisinin?

Normalde büyük konuşmayı sevmem ama bu defa konuşacağım. Asla ve asla yaptırmazdım, yaptırmayı düşünmezdim.

eğer bakire olup olmadığınızı merak ediyorsa bakireyim dediğinizde bu cevap nasıl tatmin etmiyor erkek arkadaşınızı. bu durum normal değil normalleştirmeyin. erkek arkadaşınız size güvenmiyor açık ve net. zaten artık herşeyin bir çaresi var sözüm meclisten dışarı bozulduğu gibi dikiliyorda. belki bunun da kuşkusu düşer içine? olamaz mı ?olabilir.

Bu ne alinganlik boyle ( :
Siz konuyu da anlamamissiniz. Bekaret testini duyunca kisadevre yaptiniz anladim da farkindaysaniz Bir nikah ugruna her seyi yapmak degil konu sahibinin anlattigi. Konuyu ve devamni okumadan havadan konusmalar...

Adamin eline o raporu sıkıstırdıgında kendini asagilanmis hissetmeyecegi kesin. En güzel cevap tekmeyi basmak olurdu. Sen o raporu yaptirarak ona haddini bildirmis olmuyosun. Elin adami icin kendini kücük düsürmüs oluyosun. Ananin babanin bile senden böyle bisey istemeye hakki yok ki sevgilinin olsun. Valla kusura bakma, ister sonra terk et veya etme. O bekaret testini yaptirdigin an kadinlik gururunu ezmis olacaksin.

Annemle,babam 29 yıllık evli buradaki konuları okuduktan sonra anneme bekaret testini sordum babam yada ailesi senden böyle birşey istedimi diye(annemle herşeyi konuşuruz arkadaş gibiyiz) hayır istemedi dedi istemiş olsaydı bugün 29 yıllık evli olmazdık dedi,bizim zamanımızda bile bu tür testler istenmezdi yıl olmuş 2014 bekaret raporumu isteniyor dedi ilk defa kk duydum rapor istendiğini.Çevremde de bile duymadım.

Helal damgali et geliyor aklima senin yazdiklarini okuyunca hahaha :)) VİCDANLİYSAN AHLAKLİSİNDİR. deri parcasiyla degillll bu da benim gorusum. Konu acildigindan beri Sephora ile polemiktesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…