eğer bakire olup olmadığınızı merak ediyorsa bakireyim dediğinizde bu cevap nasıl tatmin etmiyor erkek arkadaşınızı. bu durum normal değil normalleştirmeyin. erkek arkadaşınız size güvenmiyor açık ve net. zaten artık herşeyin bir çaresi var sözüm meclisten dışarı bozulduğu gibi dikiliyorda. belki bunun da kuşkusu düşer içine? olamaz mı ?olabilir.
dogru olan bu tabi. Ben o yprumumu bilhassa konu sahibine hakaret edilmis gibi hissettigim icin hakaret edene bir tepki mahiyetinde yazdim.Normalde büyük konuşmayı sevmem ama bu defa konuşacağım. Asla ve asla yaptırmazdım, yaptırmayı düşünmezdim.
Bu ne alinganlik boyle ( :
Siz konuyu da anlamamissiniz. Bekaret testini duyunca kisadevre yaptiniz anladim da farkindaysaniz Bir nikah ugruna her seyi yapmak degil konu sahibinin anlattigi. Konuyu ve devamni okumadan havadan konusmalar...
dogru olan bu tabi. Ben o yprumumu bilhassa konu sahibine hakaret edilmis gibi hissettigim icin hakaret edene bir tepki mahiyetinde yazdim.
Yani test istemesinin sucu kizmis gibi oyle bir alasagi edildi ki... Herkesin karsisina sapik ruhlu biri cikabilir. Benim basima geldi. Adam rapor isterim deyince ona etmedigim hakaret kalmadi. Sonra bana demek ki bkre degilsin ondan bu tepkin dedi inanabiliyo musun. Buna inandi. İnanarak dedi. Bu kimin zoruna gitmez ki? Nihayetinde boyle bir rapor vermedim eline. Soz yuzugunu verdim sadece. Bitirdim.
Konu sahibine cok uzuldum belli ki cok sevmis. Ve nasil incindiyse adami da oyle incitmek amacinda. Yorumlar bu denli kucumseyici olmak zorunda mi.(size degil lafim)
Neyse.....kisi kinadigi basina gelmedikce olmezmis...deyip kapatiyorum
İnsanların kızma sebebi konu sahibesinin böyle bir teklifle karşılaşması değil, bu teklifi kabul etmesiydi.dogru olan bu tabi. Ben o yprumumu bilhassa konu sahibine hakaret edilmis gibi hissettigim icin hakaret edene bir tepki mahiyetinde yazdim.
Yani test istemesinin sucu kizmis gibi oyle bir alasagi edildi ki... Herkesin karsisina sapik ruhlu biri cikabilir. Benim basima geldi. Adam rapor isterim deyince ona etmedigim hakaret kalmadi. Sonra bana demek ki bkre degilsin ondan bu tepkin dedi inanabiliyo musun. Buna inandi. İnanarak dedi. Bu kimin zoruna gitmez ki? Nihayetinde boyle bir rapor vermedim eline. Soz yuzugunu verdim sadece. Bitirdim.
Konu sahibine cok uzuldum belli ki cok sevmis. Ve nasil incindiyse adami da oyle incitmek amacinda. Yorumlar bu denli kucumseyici olmak zorunda mi.(size degil lafim)
İnsanların kızma sebebi konu sahibesinin böyle bir teklifle karşılaşması değil, bu teklifi kabul etmesiydi.
Konu sahibesi verilen cevaplardan çekinip konusunun düzenleyip, değiştirmiş; ancak orijinal metinde gidip o testi yaptırmak niyetinde olduğu yazılıydı. Ve bu kadar tepki çekmesinin nedeni kadınları bu kadar aşağılayan zihniyetten bir adama pabuç bırakması idi. Böyle kadınlar bu tip adamlara prim verdiği için dünyada kadın hakları yerlerde. İdealist olmak, öz saygı sahibi olmak çok zor geliyor birçok kadına.
Başınıza gelenlere üzüldüm; ancak ben öyle bir adamla karşılaşsaydım ve bekaret testi yaptırmayacağımı söylediğimde bana size dediği gibi ''Demek ki bakire değilsin.'' deseydi zoruma falan gitmezdi. Neden gitsin ki? Bakire olmamak ayıp mı da? İster bakire olurum, ister 100 erkekler yatarım ona ne? Niye gocunayım ki bakire olmadığım yönündeki bir imaya?
''Çatır çatır seviştim, çok güzel zamanlardı'' derdim cevap olarak muhtemelen.
Zıpzıp??Konu sahibi pek incinmemis bence, ilk mesajinda sadece nasil yapilacagina dair fikir istedi. Ve raporu alarak iliskisini sürdürecek bu acikca belli ilk yazdiklarindan. Hatta gurur duyacak o raporundan bence. Yalniz benim bütün etrafimdan bildigim birsey var ki, o da bi bayan yaninda bir erkekle, esiyle, sevgilisiyle doktora gidip muayene olunca, doktor zaten yasadigimiz ülkenin cehaletini bildigi icin ve kadina zarar gelmemesi icin, o kadin bakire olmasa bile, bakiredir ama esnek bi zar yapisi var diyormus. Bunu bizzat doktor akrabalarimdan biliyorum. Yani hic bi doktor kolay kolay bi erkekle muayeneye gelen kadina ya da bir erkek icin rapor isteyen bayana muayene ettikten sonra bu bakire degildir demez. Yani Türkiyede bu böyle. Bakire olmasa bile bakire der. Sirf kadinin basina bisey gelmesin diye.
O değil de "alnım ak" demişsin ya
Şu forumda bakire olmayan bir sürü kadın var
Alnımız kara mı bizim
Konu sahibi pek incinmemis bence, ilk mesajinda sadece nasil yapilacagina dair fikir istedi. Ve raporu alarak iliskisini sürdürecek bu acikca belli ilk yazdiklarindan. Hatta gurur duyacak o raporundan bence. Yalniz benim bütün etrafimdan bildigim birsey var ki, o da bi bayan yaninda bir erkekle, esiyle, sevgilisiyle doktora gidip muayene olunca, doktor zaten yasadigimiz ülkenin cehaletini bildigi icin ve kadina zarar gelmemesi icin, o kadin bakire olmasa bile, bakiredir ama esnek bi zar yapisi var diyormus. Bunu bizzat doktor akrabalarimdan biliyorum. Yani hic bi doktor kolay kolay bi erkekle muayeneye gelen kadina ya da bir erkek icin rapor isteyen bayana muayene ettikten sonra bu bakire degildir demez. Yani Türkiyede bu böyle. Bakire olmasa bile bakire der. Sirf kadinin basina bisey gelmesin diye.
Zipzipcan, 2 cumleden fazla yorum yapmissin ve cumlelerin yargi iceriyor, soru yok
Ortadan kayboldugund ruhsal aydinlanma falan mi yasadin, nedir?
Hiç düşünmemiştim bunu, mantıklı. Ben doktor olsaydım benim tavrım da bu yönde olurdu. Bu uğurda öldürülen kadınlar var canım ülkemde.Konu sahibi pek incinmemis bence, ilk mesajinda sadece nasil yapilacagina dair fikir istedi. Ve raporu alarak iliskisini sürdürecek bu acikca belli ilk yazdiklarindan. Hatta gurur duyacak o raporundan bence. Yalniz benim bütün etrafimdan bildigim birsey var ki, o da bi bayan yaninda bir erkekle, esiyle, sevgilisiyle doktora gidip muayene olunca, doktor zaten yasadigimiz ülkenin cehaletini bildigi icin ve kadina zarar gelmemesi icin, o kadin bakire olmasa bile, bakiredir ama esnek bi zar yapisi var diyormus. Bunu bizzat doktor akrabalarimdan biliyorum. Yani hic bi doktor kolay kolay bi erkekle muayeneye gelen kadina ya da bir erkek icin rapor isteyen bayana muayene ettikten sonra bu bakire degildir demez. Yani Türkiyede bu böyle. Bakire olmasa bile bakire der. Sirf kadinin basina bisey gelmesin diye.
Bilmiyorum ama sanirim psikolojim düzeliyo yavas yavas bununla ilgili olabilir. (malum depresyondaydim belki hatirlarsin yazdiklarimdan)
Hiç düşünmemiştim bunu, mantıklı. Ben doktor olsaydım benim tavrım da bu yönde olurdu. Bu uğurda öldürülen kadınlar var canım ülkemde.
Valla doktorlar bile vicdana gelip tanımadıkları kadınlara böyle bir jest yapıyorken, bir erkek sevdiği(!) kadına karşı nasıl bu kadar hoyrat ve zorba olabiliyor?
İnsanların kızma sebebi konu sahibesinin böyle bir teklifle karşılaşması değil, bu teklifi kabul etmesiydi.
Konu sahibesi verilen cevaplardan çekinip konusunun düzenleyip, değiştirmiş; ancak orijinal metinde gidip o testi yaptırmak niyetinde olduğu yazılıydı. Ve bu kadar tepki çekmesinin nedeni kadınları bu kadar aşağılayan zihniyetten bir adama pabuç bırakması idi. Böyle kadınlar bu tip adamlara prim verdiği için dünyada kadın hakları yerlerde. İdealist olmak, öz saygı sahibi olmak çok zor geliyor birçok kadına.
Başınıza gelenlere üzüldüm; ancak ben öyle bir adamla karşılaşsaydım ve bekaret testi yaptırmayacağımı söylediğimde bana size dediği gibi ''Demek ki bakire değilsin.'' deseydi zoruma falan gitmezdi. Neden gitsin ki? Bakire olmamak ayıp mı da? İster bakire olurum, ister 100 erkekler yatarım ona ne? Niye gocunayım ki bakire olmadığım yönündeki bir imaya?
''Çatır çatır seviştim, çok güzel zamanlardı'' derdim cevap olarak muhtemelen.
dogru olan bu tabi. Ben o yprumumu bilhassa konu sahibine hakaret edilmis gibi hissettigim icin hakaret edene bir tepki mahiyetinde yazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?