Bekaret testi

Bu zamana kadar hic kimseyle birlikte olmamis birinin kendi gibi birini istemesi gayet normal de, test yaptirmasini istemesi cok igrenc bi sey. Bu insan daha önce ormanda mi yasadi dagdan mi indi anlamadim. Kiz bakire olmasa evlenmiyecek mi yani? Olsa kendini garantiye mi alacak bakire birini buldum diye. Hani kendileri tertemiz olsa bari.

Normalde büyük konuşmayı sevmem ama bu defa konuşacağım. Asla ve asla yaptırmazdım, yaptırmayı düşünmezdim.
dogru olan bu tabi. Ben o yprumumu bilhassa konu sahibine hakaret edilmis gibi hissettigim icin hakaret edene bir tepki mahiyetinde yazdim.
Yani test istemesinin sucu kizmis gibi oyle bir alasagi edildi ki... Herkesin karsisina sapik ruhlu biri cikabilir. Benim basima geldi. Adam rapor isterim deyince ona etmedigim hakaret kalmadi. Sonra bana demek ki bkre degilsin ondan bu tepkin dedi inanabiliyo musun. Buna inandi. İnanarak dedi. Bu kimin zoruna gitmez ki? Nihayetinde boyle bir rapor vermedim eline. Soz yuzugunu verdim sadece. Bitirdim.
Konu sahibine cok uzuldum belli ki cok sevmis. Ve nasil incindiyse adami da oyle incitmek amacinda. Yorumlar bu denli kucumseyici olmak zorunda mi.(size degil lafim)
Neyse.....kisi kinadigi basina gelmedikce olmezmis...deyip kapatiyorum

Bu ne alinganlik boyle ( :
Siz konuyu da anlamamissiniz. Bekaret testini duyunca kisadevre yaptiniz anladim da farkindaysaniz Bir nikah ugruna her seyi yapmak degil konu sahibinin anlattigi. Konuyu ve devamni okumadan havadan konusmalar...

Sizin yazdığınız cümle

Sizin cok sevdiginiz sevgiliniz olss ve gunun birinde pat diye bunu istese adim gibi eminim yaptirmayi dusunurdunuz ( :

Bu cümleyi ben gayet doğru anladım, alınganlık yaptğımı düşünmüyorum. Cevabım yine aynı , hayır düşünmezdim adınız kadar emin olmayın .

Burada ne yazılırsa yazılsın, sevdiği adam kadar hakaret edemez yorumlar, çarpıya basar dilerse veya konusunu kapatır konu sahibi. Fakat o insan için rapor almaya gidecekmiş, kendisi bilir.

İncinecek adam olsa, değil telefonda söylemek böyle bir şeyi aklından bile geçirmez, bunu anlamak için de çok mantığa ihtiyaç yok aslında. Çünkü inanmayanı/inanmayacak olanı rapor veya yazılı kağıt parçası ikna etmez. O adam/kadın aldatamaz çünkü belediyenin verdiği yetkiyle evliler demek kadar saçma bir şey. Adamın da tek diyeceği hmmm, acaba bir daha ki sefere ne isteyeyim? veya olur da konusahibi terkederse hmm, bir başka raporlu kızı bulmak için nereye bakayım? insanların ne yapacağına, ne düşüneceğine dair kesin tahminler yapmak kadar büyük bir hata yok hayatta, böyle düşünenlerin başına kınasalar da geliyor, kınamasalar da geliyor.

Konuyu ilk okudugum da,rapor istemenin igrenc oldugunu ama bir erkegin bekarete onem vermesinin (hele ki gunumuz yasantisinda)gayet olagan ve saygi duyulmasi gerektigini belirttim.
Ama goruyorum ki ilk birlikteligini esiyle yasamak isteyen zihniyet neredeyse gulup kinaniyor.Bu ozel ani ilk esimle yasadim ve sukur ki bekaret kelimesi gecince aklima fii tarihin de ki herhangi bir erkek gelmiyor.
Yasam tarzi dusunce tarzi farkli olanlara da saygim sonsuz.

Mune bence konuyu kapatın. Konu sahibesi zaten testi çoktan yaptırmaya gitti. Buraya yaptırayım mı yaptırmayayım mı diye konu açmamış zaten, nasıl oluyor diye sormuş, yani biz ne desek boş.

Boşverin kızlar, insan kendine bunu reva görüyorsa biz ne desek boş. Herkes hakettiği hayatı yaşıyor.

Böyle bi sey isteyen adamın o raporu görünce utanacagına gercekten inanıyo musunuz?

Bi de hayatı boyunca bunun pişmanlıgıyla yaşar falan demissiniz. Küçükken en sevdiğiniz karakter Pollyanna'ydı diye tahmin ediyorum şu laftan sonra.

Geçin bunları ne olursunuz.

Ya size bi ton palavra atacak, şimdiki kızlar şöyle diyecek, benim güvenimi şöyle kırdılar bla bla diyecek siz de yelkenleri suya indirip bu adamla barışarak ayvayı yiyeceksiniz.

Hadi bi kararlılıkla bitirdiniz diyelim. Siz ayrıldıktan atıyorum 3 ay sonra bulduğu ilk kıza benzer bi şeresizik yapmayacaksa ben de hiçbi şey bilmiyorum şu hayatta. Pişmanlığı bırakın önümüzdeki 30 yılı 3 ay sürmeyecek. Adam bu testi istemeyi kendine hak görmüş neyin pişmanlığını yaşayacak !

İnsanların kızma sebebi konu sahibesinin böyle bir teklifle karşılaşması değil, bu teklifi kabul etmesiydi.
Konu sahibesi verilen cevaplardan çekinip konusunun düzenleyip, değiştirmiş; ancak orijinal metinde gidip o testi yaptırmak niyetinde olduğu yazılıydı. Ve bu kadar tepki çekmesinin nedeni kadınları bu kadar aşağılayan zihniyetten bir adama pabuç bırakması idi. Böyle kadınlar bu tip adamlara prim verdiği için dünyada kadın hakları yerlerde. İdealist olmak, öz saygı sahibi olmak çok zor geliyor birçok kadına.
Başınıza gelenlere üzüldüm; ancak ben öyle bir adamla karşılaşsaydım ve bekaret testi yaptırmayacağımı söylediğimde bana size dediği gibi ''Demek ki bakire değilsin.'' deseydi zoruma falan gitmezdi. Neden gitsin ki? Bakire olmamak ayıp mı da? İster bakire olurum, ister 100 erkekler yatarım ona ne? Niye gocunayım ki bakire olmadığım yönündeki bir imaya?
''Çatır çatır seviştim, çok güzel zamanlardı'' derdim cevap olarak muhtemelen.

Konu sahibi pek incinmemis bence, ilk mesajinda sadece nasil yapilacagina dair fikir istedi. Ve raporu alarak iliskisini sürdürecek bu acikca belli ilk yazdiklarindan. Hatta gurur duyacak o raporundan bence. Yalniz benim bütün etrafimdan bildigim birsey var ki, o da bi bayan yaninda bir erkekle, esiyle, sevgilisiyle doktora gidip muayene olunca, doktor zaten yasadigimiz ülkenin cehaletini bildigi icin ve kadina zarar gelmemesi icin, o kadin bakire olmasa bile, bakiredir ama esnek bi zar yapisi var diyormus. Bunu bizzat doktor akrabalarimdan biliyorum. Yani hic bi doktor kolay kolay bi erkekle muayeneye gelen kadina ya da bir erkek icin rapor isteyen bayana muayene ettikten sonra bu bakire degildir demez. Yani Türkiyede bu böyle. Bakire olmasa bile bakire der. Sirf kadinin basina bisey gelmesin diye.

Zıpzıp??
Yorum yazmışsınız üstelik yaş sormadan.
Allahım kıyamet alameti bu

Zipzipcan, 2 cumleden fazla yorum yapmissin ve cumlelerin yargi iceriyor, soru yok

Ortadan kayboldugund ruhsal aydinlanma falan mi yasadin, nedir?

Özledim seni, nerelerdeydin

Zipzipcan, 2 cumleden fazla yorum yapmissin ve cumlelerin yargi iceriyor, soru yok

Ortadan kayboldugund ruhsal aydinlanma falan mi yasadin, nedir?

Bilmiyorum ama sanirim psikolojim düzeliyo yavas yavas bununla ilgili olabilir. (malum depresyondaydim belki hatirlarsin yazdiklarimdan)

Hiç düşünmemiştim bunu, mantıklı. Ben doktor olsaydım benim tavrım da bu yönde olurdu. Bu uğurda öldürülen kadınlar var canım ülkemde.
Valla doktorlar bile vicdana gelip tanımadıkları kadınlara böyle bir jest yapıyorken, bir erkek sevdiği(!) kadına karşı nasıl bu kadar hoyrat ve zorba olabiliyor?

Kesinlikle bu böyle. Sahit oldugum bi sürü örnek var ayrica doktor akrabalarim bizzat söylediler yani

Hay ağzına sağlık. İçimden geçenlere tercümansınız ya. Bu kadar ikiyüzlü bir toplum var ki... Erkekler sürekli skor peşinde ama evleneceği zaman hadsiz hadsiz namus peşinde.
Evlenilecek kadın eğlenilecek kadın geyiği yaparlar seviyesiz seviyesiz. Kendine dönüp de bakmaz.
Çoğu kadın da bakire olmayan hemcinsine aynı kınayan bakışla bakar. Bu kısır döngüde olan işte yine kadınlara olur. Erkek test isteyecek cüreti bile bulur.
Kendi bakirse bakire arayana lafım yok ama iki yüzlü erkeklere prim verenlere de ne denir bilemiyorum. Hatta kocasının tecrübesini marifet sanan kadınlar da dolu ama kendisine gelince ben bakireyim diye övünüyor karı koca ikisi de.
Bakire olmayan kadınlarda iffetsiz değil ama anlayabilene aşkolsun

Biz kimseye hakaret etmiyoruz, konu sahibi evlenme teklifi aldigi kisiden boyle bir teklif aldiginda hakarete ugramis, bunu anlatmaya calisiyoruz. Boyle bir istegin hakli tarafi olamaz diyoruz. Siz soylediklerimin nesini hakaret olarak algiladiniz bilmiyorum fakat sizin adiniza da uzuldum. Sanirim benzer seyler yasamissiniz ve test yaptirmadan bitirmissiniz. Dogru olan bu, bunu anlatmaya calisiyoruz.
Konu sahibi ilk mesajinda testi yaptiracagini soylemis, sonradan konu duzenlenmis. Asil sordugu, yaptirdiktan sonra onu nasil utandiririm seklindeydi. Ben utanmayacagini dusunuyorum. Bunu isteyen kisi istemeye utanmiyorsa, kendi istegini hakli cikarmak icin her turlu mazeret bulabilir kendine. Ama utanmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…