bekaret kontrolü yapıp rapor vermek suç. sayfalardır söylüyorum. nah alır.
erkek arkadaşının bekaret raporu alması şartıyla kabul et benceÖncelikle herkese merhaba
Öyle kötü bi durumdayim ki ilk aklima gelen buraya yazip fikir danismak oldu. Bir süredir çok güzel devam eden bir iliskim var, 10 gün önce evlenme teklifi aldigim, ve ailelerin taniştigi.. Ama az önce erkek arkasimla konustum ve söyledigi kanimi donduracak cinstendi.. Bana olan sevgisinden kesinlikle şüphem yok bunu belirteyim. Sana birsey söyliyecegim ama kesinlikle yanlis anlamandan korkuyorum dedi, soyle dedigimde senden bekaret raporu istiyorum ama bunu isterken kesinlikle güvensizlik olarak algilama bir kaç çesit kizlik zarinin oldugunu ve evlendigimizde esnek bir durum olusursa kanama olmadiginda en azindan hiç bir düsünceye kapilmamis olurum dedi.. Benim kendime kesinlikle güvenim sonsuz doktora gitme konumda bi sıkınti yok ve o doktora onunla beraber gidecegim de sirf bu sebeple alnimin açik oldugunu gostermek istiyorum. Sonrasinda nasil bir tavir takinacagim konusunda hic bir fikrim yok, ona kesinlikle yansitmadim peki deyip kabul ettim. Bekarete önem verdigini iliskinin basindayken zaten söylemisti, gecmisimde biseyler yasayip yasamadigimi sormustu.. Tabi ki boyle bisey asla yasamadim o konuda zerre sıkıntım yok. Ve o raporu veya rapor verilmese bile doktordan birebir duymasini istiyorum ama bu olaydan sonra ne yapacagimi doktordan duyduytan sonra ona nasil davranacagimi bilmiyorum. Sizce nasil bi tavir veya neler söylemeliyim? Kanitlama, ispatlama durumun yok bunu yapma demeyin çünkü o konuda dedigini yapip sonrasini soruyorum. Bu durumda sizlerin tepkisi nasil olurdu?
Ama beyin zarı şeklini!evet bizde erkeklere diyelim sana güveniyorum ama zar şeklinin merak ettim diye
Yaşadığı yer Hakkari diyor doğru mu acaba orada yaşamış biri olarak gidip kimden rapor alacak merak ettim.oradan böyle bir rapor alsa bütün şehir duyar bunu.4 senede türkçesi böyle güzel olan devrik cümle kullanmayan kimse görmedim ben. Bir de banlanmış var bu işte bir işKonusahibi neden banli? Zaten 2-3 mesaji var, banlanacak biside yazmamis.... Konuyumu sildi acaba dedim ama oda degil... Fake falan mi? Bi aciklayin baride insanlarin sinirleri tepesine cikiyor okuyup bari daha fazla keklenmeyelim...
YAA inanmıyorum psikopat herif çok üzüldüm insan düğün gecesi böyle bişey yaşasa ne yapar ömür boyuAlan var bacım işte. Güvenmeyen. Kuzenim hemşire. Bir gece nöbettte bir hasta gelmiş yeni gelin ilk gece kan gelmemiş adam defalarca denemiş kan gelmedi niye diye rahmini paramparça etmiş ve kan kaybından ayakta duramıyomuş. Adam ailesini de toplamış hastaneye. Doktor kontrol etmiş kadında rahim diye bişey kalmamış zaten. Ve kızlığı doğuştan yokmuş. Damadın ailesi bozuk mu diye doktorun üzerine yürümeye başlamışlar. Doktor da ağzını geleni söylemiş. Kızın doğuştan olmadığını rahminin paramparça oldğunu. Rabbim böyle psikopatlardan korusun bizi.
YAA inanmıyorum psikopat herif çok üzüldüm insan düğün gecesi böyle bişey yaşasa ne yapar ömür boyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?