Bekaret testi

O raporu almayi kabul mu ettin cidden? Peki sormadin mi bakire istiyosun ya sen bakir misin dedin mi? Bakire istemeyince geçtim adamda ki yüzsuzluge bak rapor istiyor.
Sen de tamam diyosun. Şaka gibi!

bekaret kontrolü yapıp rapor vermek suç. sayfalardır söylüyorum. nah alır.

Ben kadin dogum asistaniyim. Devlette calismam hasebiyle ancak ve ancak savciliktan kagidi olup polis esliginde gelenlerin bekaret muayenesini yapiyoruz. Onun disinda bazen"falanca yerden düştüm bekaretime bir sey olmus mudur" diye gelenler de oluyor, "sadece merak ediyorum kizlik zarimin yapisi nedir" diye gelip muayene olmak isteyenler de. Bunlarin hicbirisine bakmiyoruz. Sebebi de uzmanlarimizin bizi bu konuda hastanin dedigine guvenmemek gerektigi hususunda sürekli uyarmasi. Falanca yerden dustum diye muayene olmaya gelenin arkasindan eli bicakli bir baba cikabilir, yada psikopat bir erkek arkadas. O kadinin oraya tek basina kendi rizasiyla geldiginden hicbir zaman emin olamazsin. Sonuc olarak devlette savcilik kagidi haric bu is yapilamaz, yapan olursa da ancak gizli kapakli olur, ozellere girmiyorum sonucta himenoplasti yapan bi ton doktor varsa kizlik zarimi kontrol ettirmek istiyorum diye gelen kadina bakacak da bi ton doktor bulunur.

erkek arkadaşının bekaret raporu alması şartıyla kabul et bencesorarsa da hayatım benim sana güvenim sonsuz ama bunun olabilirliği işlevselliği spremsizliği cartı curtu var ilerde senden şüphelenmek işitemiyorum dersin (edit: kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali artık belden aşağı nere vurursan vur gider o mesaj)

Erkek iliskinin basinda bu soruyu sorar kiza, buna eyvallah derim. Prensip meselesidir, prensiplerine ters misin bilmek istemistir. Ama senin sozune inanmayip birde rapor istemesi...gercekten cok sakincali bir durum. Mentalitesi seni rahatsiz etmiyorsa, ne denilir ki baska?

Kaldi ki, erkek bir kizin bakire olup olmadigini kanamasa dahi yine anlar. Moloz degilse tabi.

Benden bekaret raporu isteyecek adamin alnini karislarim..o catala yatacaksin bir de utanmadan..annen baban haberdar olacak mi peki dustugun bu rezil durumdan..off, boyle rezalet olamaz, Neyi ispatliyorsun yaaa, haala basmadin mi tekmeyi bir tarafina, peki demis bir de, ispat edip utandiracakmis..utanacaj olsa bunu istemezdi.bunu talep ederken utanmadiysa, bu hayatta hicbirsey utandirmaz onu artik..babasi da anasindan tescilli rapor almis mi anasiyla evlenmeden evvel acaba ?

Konusahibi neden banli? Zaten 2-3 mesaji var, banlanacak biside yazmamis.... Konuyumu sildi acaba dedim ama oda degil... Fake falan mi? Bi aciklayin baride insanlarin sinirleri tepesine cikiyor okuyup bari daha fazla keklenmeyelim...

Böyle konuları okuyunca kocamı öpüp öpüp başıma koyasım geliyo bu nedir ya , kan gelmezse senden şüphelenecek arkadaş peki yarın bu kişi sana " bana senin karının x kişiyle ilişkisi var dediler sana güveniyorum ama ispatlaman lazım " derse nasıl bi yola başvuracaksın.. Ben böyle bişeye müsade etmem o yüzden sonrasını düşünemiyorum

Konusahibi neden banli? Zaten 2-3 mesaji var, banlanacak biside yazmamis.... Konuyumu sildi acaba dedim ama oda degil... Fake falan mi? Bi aciklayin baride insanlarin sinirleri tepesine cikiyor okuyup bari daha fazla keklenmeyelim...
Yaşadığı yer Hakkari diyor doğru mu acaba orada yaşamış biri olarak gidip kimden rapor alacak merak ettim.oradan böyle bir rapor alsa bütün şehir duyar bunu.4 senede türkçesi böyle güzel olan devrik cümle kullanmayan kimse görmedim ben. Bir de banlanmış var bu işte bir iş

Tövbe estağfurullah..
bir süredir gez toz öp mıncıkla
sonra iş ciddiye binice rapor iste
Kendinden bu kadar korkan aciz zelil çok erkek tanıdım da bu kadar komiğine rastlamadım : ))
Bir sürü insan var vajinası bakire, bi tarafı sayısız fili livata
Tövbe tövbe lafım tabii ki sana değil asla ama asla yanlış anlama seni tenzih ederek konuşuyorum
bi de oranın raporunu istesin

Uyarı yiyeceğim şimdi siteden ama kusura bakmayın çok sinirlendim

YAA inanmıyorum psikopat herif çok üzüldüm insan düğün gecesi böyle bişey yaşasa ne yapar ömür boyu

Bakire olup baska türlü seyler yapmis olan kizlar var..bekaret testiyle bakirelik kanitlanmiyor...bunu isteyen adam bunu bilmiyor mu?benim bir atkadasim vardi bir sürü erkek arkadaşı oldu hepsiylede birseyler yasadi simdi evlendi ve eşi bakire oldugunu saniyor.çünkü birlesme yasamadi...ee ne farki var yani...ne kadar saçma bir düşünce..

Esnek çıkarsa bu adam terkeder sizi .En iyisi başta siz terkedin

sen iyi değilsin yuhhhh tam bir kazma, bununla devam ediyorsun öyle mi vay senin halinee vayyyy

bu konu hala devam ediyor mu? sonuç ne oldu konuyu açan naptı???

O testi yap eline ver sonra gururumu incittin ask herseyiyle hersekilde kabullenmektir de ve tek basina yoluna devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…