- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
Konu sahibi banlanmis. Konu fake mi
Konu sahibi de zaten almaya kararlı.hâlâ "raporu al da" diyenler var saçımı başımı yolucam ha
Konu sahibi de zaten almaya kararlı.
Sonrasında ne yapmalıyım diye soruyor.
Bana kalsa daha rapor lafını ettiği anda canına ot tıkamalıydı ya neyse.
ilk mesajı değiştirdiği için banlandı sanırım.
Konu sahibi pek incinmemis bence, ilk mesajinda sadece nasil yapilacagina dair fikir istedi. Ve raporu alarak iliskisini sürdürecek bu acikca belli ilk yazdiklarindan. Hatta gurur duyacak o raporundan bence. Yalniz benim bütün etrafimdan bildigim birsey var ki, o da bi bayan yaninda bir erkekle, esiyle, sevgilisiyle doktora gidip muayene olunca, doktor zaten yasadigimiz ülkenin cehaletini bildigi icin ve kadina zarar gelmemesi icin, o kadin bakire olmasa bile, bakiredir ama esnek bi zar yapisi var diyormus. Bunu bizzat doktor akrabalarimdan biliyorum. Yani hic bi doktor kolay kolay bi erkekle muayeneye gelen kadina ya da bir erkek icin rapor isteyen bayana muayene ettikten sonra bu bakire degildir demez. Yani Türkiyede bu böyle. Bakire olmasa bile bakire der. Sirf kadinin basina bisey gelmesin diye.
Raporu alıp paşa paşa evlenir bu benceKonu sahibi de zaten almaya kararlı.
Sonrasında ne yapmalıyım diye soruyor.
Bana kalsa daha rapor lafını ettiği anda canına ot tıkamalıydı ya neyse.
Raporu alıp paşa paşa evlenir bu bence
Bu kadar idealist genellemececi yaklaşma zipzip, bâkire olup olmadığı bilinmeyen bir genç kız için yanlışlıkla ailesine "hayır, değil" denmesini biliyorum ben de, sonra söyleneni düzeltmek için akla karayı seçtiler. Ama şüphe orada kalmıştır, aile için, laf ağızdan bir kere çıkıyor bu durumlarda. Doktor da insandır ve hata yapabilir diyorum yani veya atıyorum ben doktor olsam ve benden öyle bir rapor kandırmak için istense vermem, bekarete önem verdiğini en baştan söylemişti ama ben olmadığım halde ve bunu yapabilecek şartlarım, imkanlarım olduğu halde söylemedim/ayrılmadım şimdi yalanım ortaya çıkacak durumundan bahsediyorum. Doktoru o durumda ne diye suçlayacaksın ki? Sana yardakçılık yapmadı diye mi?
Dediğin şeyin tam anlamıyla işlediğini düşünseydik bir de bu ispat yükünün altına girenlerin doktor benim arkamda olur diye düşünüp bir erkekle doktora gitmek ve esnektir raporu almaları lazım değil mi hymenoplasti vs. olmaktan daha zahmetsiz/ucuz/az stresli bir yol bu?
Dusuncelerine katiliyorum ama hakikat aynen dedigim gibi.
Ayrica askimdan oluyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?