Bekaret testi

Evlendikten sonra siz iliski yaşadığınızda kızlık zarının esnek olmasından dolayı kanama olmazsa bunun nedeninin zarın yapısı olduguna inanmak icin sizden test istiyor = kanama olmazsa sana güvenmek icin rapor istiyor = size güvenmek icin kanıt istiyor = size güvenmiyor

Cok aşağılayıcı bir durum ben böyle bir durumda olsam ailem duysa kıyameti koparırdı.

Ha bir de son olarak evet bence de testi yaptırın, ama doktordan çıkınca da testi de yüzüğü de eline verin al icin rahat etti mi ettiyse o zaman benim bana güvenmeyen bir insanla isim yok hadi eyvallah dersin. Aldatsın daha iyi ya bu ne demek. Nasıl zihniyette bir insanla evlendiğinizin farkında mısınız

İğrenç! Bence yemediği bir bok kalmamış bu adamın seni de öyle dusunuyo.Tabi kişi kendinden bilir bence oda aklı için rapor çıkarsın paranoya olabilir bence yazık böyle bi hayvanla hayat mi geçer,onun yeri belli senin yanın olmadığı kesin uyan arkadas!!!

Konu sahibi de zaten almaya kararlı.
Sonrasında ne yapmalıyım diye soruyor.
Bana kalsa daha rapor lafını ettiği anda canına ot tıkamalıydı ya neyse.

bekaret kontrolü yapıp rapor vermek suç. sayfalardır söylüyorum. nah alır.

ilk mesajı değiştirdiği için banlandı sanırım.

Konuyu baslatanin duzenleme yetkisi oluyor mu? Onu bilmiyordum. Onceki msjlarina baktim, nick tanidik gibi zipzipin konusuna yazmisti. Bu nickle miydi onu hatirlayamadim.
Boyle konulara supheyle bakar oldum, insanlari birbirine dusurup gidiyorlar. Gercekten boyle bir sorunu olan, buraya konu actiysa oturur yorumlari okur falan. 2 yorum yazip gitmis. Biz bosa konusuyoruz. Biseyler soyluyoruz, insanlar birbirini yanlis anliyor. Konu fakese, konu sahibi burada ne tur konular polemik cikariyor gayet iyi biliyor.

"Kızlık zarı muayenesini kadın doğum uzmanı veya adli tıp uzmanı tarafından yapılır ancak rapor verme veya muayene sonucunu yazıya dökme işlemi yalnızca adli tıp uzmanı tarafından ve savcılıktan alınan yazı ile yapılabilir. Kadın doğum uzmanı durumu muayene olan kişiye ve eğer muayene olanın rızası , izni varsa yanındakilere sözlü olarak bildirebilir. Rapor verildiği an için geçerlidir, muayene sonrası kişi ilişkiye girebilir ve bekaretini kaybedebilir, rapor verildiği zamandan sonrası için geçerli değildir…" #alıntı #doktorrsitesi com

Son düzenleme:
böyle bı adama nasıl eşim diyeceksınız sonra ?cinsel anlamda bırlıkte olmak eş olmaya yetmıyor çünküde

Bu kadar idealist genellemececi yaklaşma zipzip, bâkire olup olmadığı bilinmeyen bir genç kız için yanlışlıkla ailesine "hayır, değil" denmesini biliyorum ben de, sonra söyleneni düzeltmek için akla karayı seçtiler. Ama şüphe orada kalmıştır, aile için, laf ağızdan bir kere çıkıyor bu durumlarda. Doktor da insandır ve hata yapabilir diyorum yani veya atıyorum ben doktor olsam ve benden öyle bir rapor kandırmak için istense vermem, bekarete önem verdiğini en baştan söylemişti ama ben olmadığım halde ve bunu yapabilecek şartlarım, imkanlarım olduğu halde söylemedim/ayrılmadım şimdi yalanım ortaya çıkacak durumundan bahsediyorum. Doktoru o durumda ne diye suçlayacaksın ki? Sana yardakçılık yapmadı diye mi?

Dediğin şeyin tam anlamıyla işlediğini düşünseydik bir de bu ispat yükünün altına girenlerin doktor benim arkamda olur diye düşünüp bir erkekle doktora gitmek ve esnektir raporu almaları lazım değil mi hymenoplasti vs. olmaktan daha zahmetsiz/ucuz/az stresli bir yol bu?

fevri davranmamak adına kendimi sizin yerinize koydum. adama tapıyormuşum öyle aşıkmışım diye düşündüm; nolursa olsun yürüsün gitsin ya.
bu ne ayıp bişi.
kaale alır mısınız almaz mısınız dediklerimizi bilmem ama bi kadına yapılacak en büyük hakaret bence bu.

Dusuncelerine katiliyorum ama hakikat aynen dedigim gibi.

Ayrica askimdan oluyorum ben

yapacagin sey belli gitceksin o testi yaptirmaya. sonrada ver eline raporu .hic birsey demeden agir agir uzaklas . kalan dusunsun.yuzsuze bak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…