Bekaret testi

''hoşçakal''derdim. açıkça size güvenemdiğini söylüyor. her durumda birilerinden rapor mu isteyecak yanınızda hep şahitle mi gezeceksiniz.

kime neyi neden ispatlıyorsun?
arkadaşım sen kendini bilmiyormusun?
o adam seni seviyorsa ve güveniyorsa rapora ne hacet?
nasıl bir zihniyettir ki buna taviz veriyorsun?
kadın olarak bu yanılgıya düşen kadınlara acıyorum..
yapmayın sakın bunu yapmayın kendinize!

haa yani öyle bir söz edip devam edeceksin.
yahu adam seni rencide ediyor.
sana bu yapılanı nasıl yok sayıp unutacaksın,
nasıl o adamla yoluna devam edeceksin?
ruhunu duygularını es geçip seni aşağılıyor ve sen öyle bi söz edeceksin...
bla bla bla..
kadın sen ya kadın.
bi zardan ibaretmi sanıyorsun kendini?

devam etmeyi düşünmediğin bi adama kendini niye ispatlayasın?

Hayir ya sacmalik , esnek vs gibi bahanelere siginmasin.Besbelli birsey varmi yokmu icini rahatlatmak istiyor evenmeen once.Senin raporu aldiktan sonra yaapacginm sey malum, yukarida biride yazmis, al bunu uygun bir yerinde muhfaza et.diyeceksin.bir kadina soylenecek en buyuk kufur heleki namusuyla bu yasa gelmis birine.. banada: saglik testi olalim cocugumuz olurmu olmazmi ileride bilelim ona gore tedbir alalim demisti dahaa sevgiliyken mesela.,cocuk olmayan yerde huzur yokmus..yani olmasa bile ayrilcakmis...bende gittim kendim muayanene olup raporun resmini cekip ayrildim,baska sebeplerde vardi tabi tek bu degil.yani sendeki durumnda bana bunu hatirlatti..kutunun acilip acilmadigindan eminlik bu...

ne münasebet ya daha neler. böyle adamlarla değil evlilik ilişki bile gitmez yol yakınken vazgeç. terbiyesiz sinirlendim bak şimdi

Birde su var ,iliskiden sonra bakira olup olmadiginiz netlige kavusmaz kafasinda soru isareti olursa,zaten ondan sonra gitmek soprgulamak daha mantikli ..bu bile asailiyaci sozune e guvenmemek ama bi nebze daha hafif.

Sende ondan bakir raporu iste. . . Bu ne saçmalık yahu. . Evlendiğinizde olmuyorsa bi doktora başvurursunuz . .

O kafadak birine sen bu kafayla evet dedikten sonra,sonrasında da hiçbir tavır alamaz,kuzu kuzu her dediğini yaparsın.Tavrını sana böyle birşey teklif ettiğinde yapacaktın.Geçmiş ola.
Sevgisinden şüphesi yokmuş muş muş.......hangi sevgi ya.İnsan sevdiğine böyle bir dayatmayı nasıl yapar.Bir genç kızın o çatala çıkıp bekaret muayenesi olması,rapor hazırlatması o raporu ona vermesi...bunun yaratacağı psikolojik yaraları hiç mi hesaba katmadınız.İnsan bunu ömür boyu unutabilir mi.Bunu kabul eden kıza,böyle bir teklifi cesaret edebilmesine şaşırmamalı.Hala nasıl tavır takınsam diyorsun.Aman erkekleri kaçırmayın elnizden,ne isterlerse harfiyen yerine getirin.Onur gurur aile hep arka planda.

Ben sirf kocam olsun emin olsun beni alsin diye tamam demedim. Lafimin dogrulugunu kanitlatip utanmasini saglamak istiyorum. Sonrasinda ben zten esim olmasini istemem, ama oyle bi sekilde soylemek istiyorum ki asla unutmasin kendinden utansin..
Kızım sen iyi misin.Eşin olmasını istemiyorsan,böyle bir zahmete,utanca ne gerke var.Senin sözün kanıt değil mi?Namussuzluk mu yaptın da senden kanıt istiyor.Aklını başına al.Ailen yok mu senin.

Ona inat onunla git rapor için mahkeme gerekliyse doktora onunla beraber git çıktığınızda ise yüzüne tükür yüzüğü suratına at ve çek git ne bu ya SEVEN ERKEK KADİNİ HERŞEYI ile SEV ER! Seni bekaretin için sevicekse öyle bir sevgiden ne bekleyebilirsinki canım ben olsam ne kadar severse seveyim yinede haysiyetim için bırakırım. Onlara gelince evlenmeden her boku yerler ama biz kadınlara gelince Hayır bakire diye isterler ne bu ya?

nereli bu çocuk??

Bu ne saygısızlık , hakaret eder gibi ! Bir de sanki çok sevgisinden yapmış gibi anlatıyorsun , sana ne desek boş o yüzden. Kendi hastalıklı kişiliği yüzünden senin gururunu adam paspas etmiş görmüyor musun? bir de peki demişsin İLGİNÇ!
Bişey yaşamak için illa kızlığı verme söz konusu değil , yada o gece isterse esnek olsun , seven adam sogusuz sualsiz daima sever! Herkesin başına geliyor esneklik, sor bakalım forumda kaç kişinin kocası rapor istemiş... Sen yaptır bakalım yıllarca bunu içinden atabilecek misin , bunu sindirebilecek misin...

resmen küfür gibi...yanlis anlama demis güvensizlikten degil demis, ama ilk gece kanama olmazsa süpheleneceginide belirtmis sözlerinde....bu mu güven?

Allah akil fikir versin.

neyi ispatlayacaksın allasen
erkek arkadaşın gerçekten edepsizlik yapmış
bu teklifi duydugunda hemen ayrılmalıydın
namusu bir damla kanayan erkek benim gözümde insan bile değildir

bunu isteyen bi insanin sevgisinden suphen olmadigi icin cok saskinim gercekten boyle sevgi mi olur guvensizlik degilmis ama rapor istiyomus ilginc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…