Aslinda ispatlamada şu şekilde sirf istedi diye değil böyle bişeyi kendim için lafimin doğruluğunu kanitlayip aklinda şüphe birakmadan utanmasini saglamak. Yoksa sirf benden emin olsun aman beni alsin durumu söz konusu değil.. Ama bu duruma kesinlik getirdikten sonra beni bu sekil asagilayip onurumu zedeledigi icin ayni sekil devam konusu olmazda zaten.. Sadece oyle bi laf soyleyip asla unutmamasini istiyorum, cunku gercekten insanin bunu sevdiginden duymasi lafima guvemiyorda bunu istiyor demesi agir bir durum. Ayni
Tüm mesajlari tek tek okudum cevap veren herkese cok tesekkurler. Benim bu testi yapmayi kabul etme amacim aman beni birakmasin aman emin olsun evlensin benimle degil.. Evet bu testi olacagim daha önce soylemistim ona iliski yasamadigimi birde dedigi gibi onaylattiracam, ama daha sonra bitirecegim de.. Boyle biriyle guvenmeyenle asla devam etmem, ama beni bu sekil asagiyaliyip o testi yaptirdigi icin bi nebzede olsa yaptigindan belki utanir ve bi omur her zaman bunun pismanligiyla yasar. Benim ona yasatmak istedigim duygu budur, emin olduktan sonra öyle bisey söylemeliyim ki her hatirladiginda adamligindan utanmasidir. Beni yanlis anlayip gule oynaya gidip bunu olduktan sonra hic bisey olmamis gibi devam edecegimi düsünenler olmus, ama oyle bisey asla olmayacak. Simdilik bisey demiyorum kabul edip suratina carpip bi kelimede olsa laf edip beni o duruma o konuma soktugu icin utanç ve pismanlik yasamasini istiyorum. Kizlar gercekten icimde oyle bi aci ve hayal kirikligi var ki anlatamam.. Ben onursuz gurursuz degilim, yok deyip terk edersem bu kisiden demek zaten sakladigi bi durum varmis dusuncesi olusturupta rahat bi sekilde utanmadan devam etmesini istemiyorum. Onunda aşagilanmasini istiyorum, vicdani az da olsa sizlasin istiyorum..
O kafadak birine sen bu kafayla evet dedikten sonra,sonrasında da hiçbir tavır alamaz,kuzu kuzu her dediğini yaparsın.Tavrını sana böyle birşey teklif ettiğinde yapacaktın.Geçmiş ola.Öncelikle herkese merhaba
Öyle kötü bi durumdayim ki ilk aklima gelen buraya yazip fikir danismak oldu. Bir süredir çok güzel devam eden bir iliskim var, 10 gün önce evlenme teklifi aldigim, ve ailelerin taniştigi.. Ama az önce erkek arkasimla konustum ve söyledigi kanimi donduracak cinstendi.. Bana olan sevgisinden kesinlikle şüphem yok bunu belirteyim. Sana birsey söyliyecegim ama kesinlikle yanlis anlamandan korkuyorum dedi, soyle dedigimde senden bekaret raporu istiyorum ama bunu isterken kesinlikle güvensizlik olarak algilama bir kaç çesit kizlik zarinin oldugunu ve evlendigimizde esnek bir durum olusursa kanama olmadiginda en azindan hiç bir düsünceye kapilmamis olurum dedi.. Benim kendime kesinlikle güvenim sonsuz doktora gitme konumda bi sıkınti yok ve o doktora onunla beraber gidecegim de sirf bu sebeple alnimin açik oldugunu gostermek istiyorum. Sonrasinda nasil bir tavir takinacagim konusunda hic bir fikrim yok, ona kesinlikle yansitmadim peki deyip kabul ettim. Bekarete önem verdigini iliskinin basindayken zaten söylemisti, gecmisimde biseyler yasayip yasamadigimi sormustu.. Tabi ki boyle bisey asla yasamadim o konuda zerre sıkıntım yok. Ve o raporu veya rapor verilmese bile doktordan birebir duymasini istiyorum ama bu olaydan sonra ne yapacagimi doktordan duyduytan sonra ona nasil davranacagimi bilmiyorum. Sizce nasil bi tavir veya neler söylemeliyim? Kanitlama, ispatlama durumun yok bunu yapma demeyin çünkü o konuda dedigini yapip sonrasini soruyorum. Bu durumda sizlerin tepkisi nasil olurdu?
Kızım sen iyi misin.Eşin olmasını istemiyorsan,böyle bir zahmete,utanca ne gerke var.Senin sözün kanıt değil mi?Namussuzluk mu yaptın da senden kanıt istiyor.Aklını başına al.Ailen yok mu senin.Ben sirf kocam olsun emin olsun beni alsin diye tamam demedim. Lafimin dogrulugunu kanitlatip utanmasini saglamak istiyorum. Sonrasinda ben zten esim olmasini istemem, ama oyle bi sekilde soylemek istiyorum ki asla unutmasin kendinden utansin..
nereli bu çocuk??Öncelikle herkese merhaba
Öyle kötü bi durumdayim ki ilk aklima gelen buraya yazip fikir danismak oldu. Bir süredir çok güzel devam eden bir iliskim var, 10 gün önce evlenme teklifi aldigim, ve ailelerin taniştigi.. Ama az önce erkek arkasimla konustum ve söyledigi kanimi donduracak cinstendi.. Bana olan sevgisinden kesinlikle şüphem yok bunu belirteyim. Sana birsey söyliyecegim ama kesinlikle yanlis anlamandan korkuyorum dedi, soyle dedigimde senden bekaret raporu istiyorum ama bunu isterken kesinlikle güvensizlik olarak algilama bir kaç çesit kizlik zarinin oldugunu ve evlendigimizde esnek bir durum olusursa kanama olmadiginda en azindan hiç bir düsünceye kapilmamis olurum dedi.. Benim kendime kesinlikle güvenim sonsuz doktora gitme konumda bi sıkınti yok ve o doktora onunla beraber gidecegim de sirf bu sebeple alnimin açik oldugunu gostermek istiyorum. Sonrasinda nasil bir tavir takinacagim konusunda hic bir fikrim yok, ona kesinlikle yansitmadim peki deyip kabul ettim. Bekarete önem verdigini iliskinin basindayken zaten söylemisti, gecmisimde biseyler yasayip yasamadigimi sormustu.. Tabi ki boyle bisey asla yasamadim o konuda zerre sıkıntım yok. Ve o raporu veya rapor verilmese bile doktordan birebir duymasini istiyorum ama bu olaydan sonra ne yapacagimi doktordan duyduytan sonra ona nasil davranacagimi bilmiyorum. Sizce nasil bi tavir veya neler söylemeliyim? Kanitlama, ispatlama durumun yok bunu yapma demeyin çünkü o konuda dedigini yapip sonrasini soruyorum. Bu durumda sizlerin tepkisi nasil olurdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?